SuperGosia Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 A oto moj kochany psiak (15 m-cy), na ostatniej fotce jako dobry wujek :lol:
Viz Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 Ojj malusie te foteczki ;) Moze troche wiecej, bo poki co widze tylko masc, a chetni ebym sie przyjrzala mordce i ogolnej budowie :)
AMIŚKA Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 Sliczny jamniczek tylko zdjęcia trochę małe. Viz czy byłaś na sylwestrowych zawodach agility z jamnisiem?jak poszło? Pozdrowienia dla jamnikomanów. :painting: :painting: :painting: :painting: :painting:
Viz Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 Miałam jechać, ale niestety nie udało mi się :( No nic, swój debiucik przekłądamy (*prawdopodobnie) na Sopot. A jak sie miewa sunka i Honorek? :) *prawdopdobnie, poniewaz nie wiadomo czy owe zawody wogole beda mialy miejsce... :|
AMIŚKA Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 HEJ!! Myślę że spotkamy się wcześniej.Izawody będą od wiosny!Zinka i Honor biegają razem ,bawią się i miziają.Honor też zaczął uprawiać agility.Tylko hopki ma prawie na ziemi,ale tor już przechodzi.Najbardziej podoba mu się huśtawka,nawet jak ma przerwę i na torze nie ma nikogo to Honor tkwi na huśtawce,chodzi tam i z powrotem.Zawody patrzac na relację były super i w przyszłym roku będziemy chcieli być.:multi:
SuperGosia Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 [quote name='Viz']Ojj malusie te foteczki ;) Moze troche wiecej, bo poki co widze tylko masc, a chetni ebym sie przyjrzala mordce i ogolnej budowie :) Wrzucam link do wiekszych fotek ;) http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=20177
AMIŚKA Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 SuperGosia masz przepięknego jamnika i sądzac po początkach jego kariery wystawowej może będzie sławny jak tata-czego serdecznie jemu iTobie życzę.Krecik jest najpiękniejszą miniaturą krótkowłosą jaką w życiu widziałam.Twój Guru jest do niego podobny.Szkoda że te łedne zdjęcia zamieściłaś w galeri,a nie mogłyby być tuuu????? Pozdrowienia i mizianka dla piesków od krótkowłosej miniaturowej czarnej Murki i króliczej grubaski Amisi.:lol: :lol: :lol:
Viz Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 SuperGosia przesliczny jamnior! Ja z małym dopiero niedlugo aczynac bede :D Z Teddym za to peirwza klasa ;) Jest tak cholernie pojetnym psem, ze az trudno uwierzyc :D Bedziemy jezdzic teraz po Polsce szukac miejsc, gdzie moglibysmy wystartowac ;) Amiśko, mas zmoze jakies na oku? :)
SuperGosia Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 [quote name='Viz'] SuperGosia przesliczny jamnior! Dzieki :lol: :lol: :lol: No to jeszcze jako mala kluska na drugi dzien u mnie w domku:
Viz Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 Ahhh w tym spojrzeniu mozna zatonac :loveu: Piekny! Z jakiej hodowlki? Ma rodowodzik? Pisz wszysciutrko! :D
SuperGosia Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 Viz napisał(a):Ahhh w tym spojrzeniu mozna zatonac :loveu: Piekny! Z jakiej hodowlki? Ma rodowodzik? Pisz wszysciutrko! :D Juz pisze :lol: Moj Okruszek (Kruszek, Klusek, Ogorek, Guruś, itd) przybyl do mnie 20 kwietnia ub.r. Nabylam go za porazajaca ;) kwote 500 zl. Imie rodowodowe pieska to GURU Dagnasta, o: Sasquehanna GOLFISTA, m: PASJONATA Dagnasta. Gurus zostal ostatni z miotu, dlatego cena byl niewygorowana. Na wystawy zaczelismy jezdzic, bo bardzo nas do tego zachecali znajomi oraz nieznajomi spotykni na spacerach :lol: Obecnie mamy na koncie 4 wystawy w kl. mlodziezy i: MLCHPL, 4x Zw.ML, 2x BoB. Co smieszniejsze, moj Kruszek wygral we Wroclawiu ze swoim rodzonym bratem GAWROSZEM - ponoc najlepszym z miotu i sprzedanym do Danii, a na krajowej w W-wie z przyrodnim (w porownaniu do BoB), pozostalym w hodowli - POSEJDONEM. Okruszek jest moim pierwszym rodowodowym i wystawowym psem (wczesniej mialam kundelki). Jestem z niego naprawde BAAAARDZOO DUMNA - bynajmniej nie tylko ze wzgledu na osiagniecia wystawowe, bardziej zachwyca mnie jego wspanialy charakter. Jest psem niekonfliktowym, nieklopotliwym, milym i wpatrzonym w swoja pania :lol: Naprawde, to male cudo, a nie "tylko" pies :loveu: Coz jeszcze? Za dwa dni konczy 15 m-cy. W czwartek wstawie zrobione w zeszly weekend zimowe fotki chlopakow. Po przeziebieniu poubierani jak... zreszta sami zobaczycie.
SuperGosia Posted January 11, 2006 Posted January 11, 2006 Obiecane fotki juz dziś ;) I po spacerku :loveu:
Viz Posted January 11, 2006 Posted January 11, 2006 Boze słodkość z niego nieziemska! :loveu: Licze na wiecej fotek oczywiscie :)
SuperGosia Posted January 11, 2006 Posted January 11, 2006 Slodkosc bedzie do ogladniecia i przytulenia :calus:w realu w Lesznie, potem Katowicach i W-wie (lipiec).
AMIŚKA Posted January 11, 2006 Posted January 11, 2006 A dlaczego nie w Szczecinie???Naprawdę masz pięknego jamnisia-nieodrodny syn Krecika,stanowić będzie dla niego konkurencję.Widziałam Krecika kilka razy, ostatnio w Grębowie-przepiękny jamniś!Zapraszamy do Szczecina,do nas przyjeżdża dużo zagranicznych wystawców.będziesz miala możliwość porównania.
SuperGosia Posted January 11, 2006 Posted January 11, 2006 AMIŚKA napisał(a):A dlaczego nie w Szczecinie???Naprawdę masz pięknego jamnisia-nieodrodny syn Krecika,stanowić będzie dla niego konkurencję. To chyba najwiekszy komplement jaki slyszelismy :lol: :lol: :lol: Dzieki wielkie! Krecik na byc w Poznaniu na swiatowce, postaram sie ich razem obfotografowac :lol: Co do wystawy w Szczecinie - nic nie jest jeszcze przesadzone :razz: Napisalam tylko o tych wystawach, gdzie bedziemy na 100% Nio, i na Litwe sie wybieramy, ale tam moze byc b. duza konkurencja, jednak jestesmy dobrej mysli.
SuperGosia Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 A na razie tylko tak mozna ich porownac ;) Na 2 pierwszych fotkach Krecik :lol: Na zdjatku ponizej lepiej widac glowe mojego psa, wiec je powtarzam ;)
Viz Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 Psiak piekny, glowe ma boska :loveu: W Szczecinie i w W-wie bede, niem al na 100%. A stad, ze z Gda nska do tych miast sa bezposrednie, pospieszne 8)
anetta Posted January 12, 2006 Author Posted January 12, 2006 http://www.pupile.com/pup/images/img_gurudagnasta11.15.JPG Aaaaaaaaaaaaaaaa :iloveyou: sweeeeeet :loveu:
maxi3 Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 witam moje jamniolki czekoladowa i czarna maximka niestety odeszla 12 grodnia za teczowy most,i reszta moich potworkow. http://monalisaimessalina.pupile.com/
mysz_miejska Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 Pamietacie mnie moze jeszcze?:lol: I "jamniczke" Belle aka Belke zabrana ze schroniska w Elblagu? Tak wygladamy teraz. http://img480.imageshack.us/my.php?image=belka27yd.jpg http://img480.imageshack.us/my.php?image=belka7ri.jpg Tak sie kokosimy ;) A tutaj Belka popelnia czyn straszny, zakochala sie bowiem z wzajemnoscia w moim..kocie..:evil_lol: http://img75.imageshack.us/my.php?image=belkairudi32zl.jpg A to podobno niemozliwe. I jeszcze jedno, psio koci ying yiang http://img72.imageshack.us/my.php?image=albumpic3fl.jpg
Viz Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 Witam nezumi ;) Nie pamietam Cie, ale milo ze do nas zajrzalas :) Fotki piekne, jamnik cud miód :D
SuperGosia Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 Viz napisał(a):Psiak piekny, glowe ma boska :loveu: W Szczecinie i w W-wie bede, niem al na 100%. A stad, ze z Gda nska do tych miast sa bezposrednie, pospieszne 8) Do W-wy przyjedz koniecznie ;) Miejscowych dlugowlosych jest troche, ale wszystkie prawie znam :p , wiec moze jakies Zw. Ml. wpadnie ;) W razie czego moge sie w oddziale tydzen przed sie o stawki dowiedziec :razz:
AMIŚKA Posted January 13, 2006 Posted January 13, 2006 Ja pamiętam jamnisię Belkę.I bardzo cieszę że ją widzę! Pojechaliście po innego pieska a wróciliście z Belką.Cudną Belką ,Jest naprawdę śliczną długowłosą pięknością iwidać że swoim kochanym domku jest szczęśliwa.Proszę o więcej zdjęć,a kocio jest super.:laola: :laola:
Recommended Posts