Jump to content
Dogomania

Galeria - nasze przegubowce (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

martavantos napisał(a):
no wiesz moja Betuchał to spała w koszyku ale jak juz je sie tyłek nie miescił to do łóżka a potem to juz jej przyzwyczajc nie mogła:eviltong: :evil_lol:

Haha jak raz do łóżka wpuścisz to już nie oduczysz. Moja mała w dzień śpi w koszyku bo sama na łóżko nie wskoczy więc jak ja jestem zajęta to idzie do koszyka....

Posted

martavantos napisał(a):
no to chociaz koszyk a moja to ciagle spi w łózku ja czasami mysle ze ona choruje na jakas spiaczke afrykanska:lol: :evil_lol:

Moje starsze też cały czas w łóżku a na koszyk nawet nie spojrzą. Ale mała jak jej nikt na łóżko nie wniesie to nie ma wyboru i pozostaje jej koszyk bo za malutka aby wskoczyć.;) Ale ja świadomie wpuszczałam psy do łóżka mnie one w łózku nie przeszkadzają.

Posted

Heh....tak..nie ma to jak futrzasty grzejnik w zimową noc:p
Mój Borys śpi w łóżku ze mną, dodatkowo lubi się zwinąć w kulkę -można Go wtedy jak takiego "precla" przenosić:eviltong:

Posted

[quote name='kiwi']souris
pani w karusku wogole nie wiedziala o co mi chodzi dzisiaj

pokazala mi same w indianskie wzorki i nie bylo takich ladnych jak moja poprzednia

ale naprawde polecam taka co mam teraz o niebo fajniejsza, zatrzask super dziala, nic sie nie rozpina i wyglada tak modnie:cool3:

Jaka szkoda :placz: Moja znajoma kupiła z kolei takie cudo, co prawda bez metalowych kółeczek przy dziurkach ale i tak obroża szalenie elegancka, aczkolwiek niekoniecznie pasująca kolorem do psa ( :lol: )Na moje nieszczęście obróżka była ostatnia w sklepie :shake:

Posted

[quote name='Gonia']To ja,to ja!!!!:multi: :multi: :multi: Jaka nagroda za prawidłową odpowiedż?:loveu:[/quote
właśnie fotografia!!!!:evil_lol:
Ale niestety nie umiem dalej dojść -jak mnie się udało to wkleić:crazyeye: ,
z następnych jak na razie nici:eviltong:

Posted

[quote name='AMIŚKA']

te obroże z tego materiału nie zdają egzaminu przy długowłosych,mojej suni obcięły włosy ,i dopiero po pół roku zaczynają odrastać!
A jakie obroże sprawdzają Ci się na długowłosych? Bo chcę kupić coś nowego moim suczką ale nie wiem co aby im nie wycierało dopiero rosnącego włosa...

Posted

SuperGosia napisał(a):
Monika, kup materialowy polzacisk firmy roogz. Zobaczymy sie w Katowicach, to zobaczysz "na zywo" ;)

Dzięki Gosiu. Poszukam tego zacisku. Bo najpierw prowadziłam Jasmin na metalowym zacisku ale nie zapinałam na zacisk, teraz na skórzanej obróżce ale jest podszyta filcem, który podobno też wyciera włos a właśnie jej zaczęły w tym miejscu włosy rosnąć więc nie chcę aby się od razu wycierały.

Posted

No proszę nie wiedziałam :crazyeye: Na suczce ( tej ze zdjęcia ) nic nie widać, obroża jest wygodna, miekka, sunia lubi ją nosić ( przed skórzaną uciekała a przed tą nie ). Ja też mam taśmową ale psa krótkowłosego i nic nie zauważyłam. Ale dobrze wiedzieć. :cool3:

Posted

Ja mam dwie sunie krótkowłosą która nosiła obróżkę roogoza i wszystko ok,i drugą długowłosą u której po 1 miesiącu noszenia zauważyłam ścięte włoski przy skórze i tam gdzie obroże miała pasek ściętych włosków,teraz nosi skórzaną cienką i jest lepiej.Ma delikatny włos i niezbyt bujną może dlatego??Obróżki mimo ceny bardzo mi się podobały i sunie ładnie w nich wyglądały.:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

AMIŚKA napisał(a):
Ja mam dwie sunie krótkowłosą która nosiła obróżkę roogoza i wszystko ok,i drugą długowłosą u której po 1 miesiącu noszenia zauważyłam ścięte włoski przy skórze i tam gdzie obroże miała pasek ściętych włosków,teraz nosi skórzaną cienką i jest lepiej.Ma delikatny włos i niezbyt bujną może dlatego??Obróżki mimo ceny bardzo mi się podobały i sunie ładnie w nich wyglądały.:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

A czy tą skórzaną obróżkę masz podszytą filcem? Ja szukam małej skórzanej obróżki szytej na okrągło bez filca, wydaje mi się, że taka byłaby dobra. Gdzieś już taką widziałam ale teraz nie mogę znaleść.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...