martavantos Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 no wiesz moja Betuchał to spała w koszyku ale jak juz je sie tyłek nie miescił to do łóżka a potem to juz jej przyzwyczajc nie mogła:eviltong: :evil_lol:
JASMIN Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 martavantos napisał(a):no wiesz moja Betuchał to spała w koszyku ale jak juz je sie tyłek nie miescił to do łóżka a potem to juz jej przyzwyczajc nie mogła:eviltong: :evil_lol: Haha jak raz do łóżka wpuścisz to już nie oduczysz. Moja mała w dzień śpi w koszyku bo sama na łóżko nie wskoczy więc jak ja jestem zajęta to idzie do koszyka....
martavantos Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 no to chociaz koszyk a moja to ciagle spi w łózku ja czasami mysle ze ona choruje na jakas spiaczke afrykanska:lol: :evil_lol:
JASMIN Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 martavantos napisał(a):no to chociaz koszyk a moja to ciagle spi w łózku ja czasami mysle ze ona choruje na jakas spiaczke afrykanska:lol: :evil_lol: Moje starsze też cały czas w łóżku a na koszyk nawet nie spojrzą. Ale mała jak jej nikt na łóżko nie wniesie to nie ma wyboru i pozostaje jej koszyk bo za malutka aby wskoczyć.;) Ale ja świadomie wpuszczałam psy do łóżka mnie one w łózku nie przeszkadzają.
martavantos Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 :multi: A wiesz Jasmin mnie tez nie nie ma to jak jamnior grzeje lepiej niz nie jedno centralne:lol: :lol:
Veris Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 Heh....tak..nie ma to jak futrzasty grzejnik w zimową noc:p Mój Borys śpi w łóżku ze mną, dodatkowo lubi się zwinąć w kulkę -można Go wtedy jak takiego "precla" przenosić:eviltong:
martavantos Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 Beti lezt miedzy nogami albo z boku i jest mi wtedy tak cieplutko kiedy były te mrozy kłucilismy sie o kolejke kto z jamniorem spi:lol: ;) :multi: :cool1:
martavantos Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 Sorry Modzie ale musiałam:oops: DObranoc zzzzzz zegna BETIIII ZAPRASZAMY DO GALERII VANTKA I BETI...zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
SuperGosia Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 No to i ja sie pochwale jakiego mam nierozpuszczonego psiaka :cool3:
AMIŚKA Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 :razz: :razz: próbowałam wkleić zdjęcia z koszalińskiej wystawy
AMIŚKA Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 moze się coś udało??? Hurra!!!! Nareszcie coś, pszepraszam ktoś,akto zgadnie ??kto to??? Koszalin 2005
Gonia Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 To ja,to ja!!!!:multi: :multi: :multi: Jaka nagroda za prawidłową odpowiedż?:loveu:
souris Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 [quote name='kiwi']souris pani w karusku wogole nie wiedziala o co mi chodzi dzisiaj pokazala mi same w indianskie wzorki i nie bylo takich ladnych jak moja poprzednia ale naprawde polecam taka co mam teraz o niebo fajniejsza, zatrzask super dziala, nic sie nie rozpina i wyglada tak modnie:cool3: Jaka szkoda :placz: Moja znajoma kupiła z kolei takie cudo, co prawda bez metalowych kółeczek przy dziurkach ale i tak obroża szalenie elegancka, aczkolwiek niekoniecznie pasująca kolorem do psa ( :lol: )Na moje nieszczęście obróżka była ostatnia w sklepie :shake:
AMIŚKA Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 te obroże z tego materiału nie zdają egzaminu przy długowłosych,mojej suni obcięły włosy ,i dopiero po pół roku zaczynają odrastać!
AMIŚKA Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 [quote name='Gonia']To ja,to ja!!!!:multi: :multi: :multi: Jaka nagroda za prawidłową odpowiedż?:loveu:[/quote właśnie fotografia!!!!:evil_lol: Ale niestety nie umiem dalej dojść -jak mnie się udało to wkleić:crazyeye: , z następnych jak na razie nici:eviltong:
JASMIN Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 [quote name='AMIŚKA'] te obroże z tego materiału nie zdają egzaminu przy długowłosych,mojej suni obcięły włosy ,i dopiero po pół roku zaczynają odrastać! A jakie obroże sprawdzają Ci się na długowłosych? Bo chcę kupić coś nowego moim suczką ale nie wiem co aby im nie wycierało dopiero rosnącego włosa...
SuperGosia Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 Monika, kup materialowy polzacisk firmy roogz. Zobaczymy sie w Katowicach, to zobaczysz "na zywo" ;)
JASMIN Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 SuperGosia napisał(a):Monika, kup materialowy polzacisk firmy roogz. Zobaczymy sie w Katowicach, to zobaczysz "na zywo" ;) Dzięki Gosiu. Poszukam tego zacisku. Bo najpierw prowadziłam Jasmin na metalowym zacisku ale nie zapinałam na zacisk, teraz na skórzanej obróżce ale jest podszyta filcem, który podobno też wyciera włos a właśnie jej zaczęły w tym miejscu włosy rosnąć więc nie chcę aby się od razu wycierały.
SuperGosia Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 Na fotce mozesz zobaczyc w galerii - tam gdzie Guru jest w zimowym wdzianku :cool3:
souris Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 No proszę nie wiedziałam :crazyeye: Na suczce ( tej ze zdjęcia ) nic nie widać, obroża jest wygodna, miekka, sunia lubi ją nosić ( przed skórzaną uciekała a przed tą nie ). Ja też mam taśmową ale psa krótkowłosego i nic nie zauważyłam. Ale dobrze wiedzieć. :cool3:
SuperGosia Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 [quote name='SuperGosia']Na fotce mozesz zobaczyc w galerii - tam gdzie Guru jest w zimowym wdzianku :cool3: ... w galerii na naszym jamniczym forum ;) www.jamniki.fora.pl
JASMIN Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 SuperGosia napisał(a):... w galerii na naszym jamniczym forum ;) www.jamniki.fora.pl Tak, tak wiem już widziałam ;). A tak na marginesie to wydaje mi się, że coraz mniej osób zagląda na nasze jamnicze forum...:roll:
AMIŚKA Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 Ja mam dwie sunie krótkowłosą która nosiła obróżkę roogoza i wszystko ok,i drugą długowłosą u której po 1 miesiącu noszenia zauważyłam ścięte włoski przy skórze i tam gdzie obroże miała pasek ściętych włosków,teraz nosi skórzaną cienką i jest lepiej.Ma delikatny włos i niezbyt bujną może dlatego??Obróżki mimo ceny bardzo mi się podobały i sunie ładnie w nich wyglądały.:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
JASMIN Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 AMIŚKA napisał(a):Ja mam dwie sunie krótkowłosą która nosiła obróżkę roogoza i wszystko ok,i drugą długowłosą u której po 1 miesiącu noszenia zauważyłam ścięte włoski przy skórze i tam gdzie obroże miała pasek ściętych włosków,teraz nosi skórzaną cienką i jest lepiej.Ma delikatny włos i niezbyt bujną może dlatego??Obróżki mimo ceny bardzo mi się podobały i sunie ładnie w nich wyglądały.:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: A czy tą skórzaną obróżkę masz podszytą filcem? Ja szukam małej skórzanej obróżki szytej na okrągło bez filca, wydaje mi się, że taka byłaby dobra. Gdzieś już taką widziałam ale teraz nie mogę znaleść.
Yoshko Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 Dla długowłosych najlepsze sa skórzane okagłe , oczywiscie bez filca .Mozna kupić na kazdej wystawie.
Recommended Posts