Jump to content
Dogomania

Galeria - nasze przegubowce (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

Yoshko,ja też mam czwórke,a wiosną będzie piąty na szczęście króliczy :lol: Chyba muszę kupić nowe łóżko,bo trochę ciasno się robi.Ale jest tak mięciutko i cieplutko :wink:

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A najbardziej śmieszy mnie sytuacja w której próbuję się przekręcić w łóżku a moja Kaja groznie powarkuje niezadowolona. I jak tu można psiaka wyrzucić do kojca? A jeśli obrażona pójdzie do siebie to i tak za kilka minut wraca szybko pod kołdrę. :scared:

Posted

Moje to też obrażalskie :) Jak je wyrzucę to idą na swoje posłania i sie nie ruszą. Dopóki nie zasnę :lol: Jak się obudzę jestem otoczona przez jamniczą armię, składającą się z dwóch żołnierzy ;)

Posted

Ja śpię z jamnikiem i shih tzu w łóżku :) Moja jamniczka, jak widzi,ze shihtzak jest już w łóżku, to kładzie się na środku mojej włąsnej i osobistej opoduszki. Jeest wielce obrażona, gdy ja przychodzę i musi mi ustąpić miejsca :) Za karę przez całą noc wylizuje mi nogi...

• 3 weeks later...
Posted

Nie pisalam dlugo, Nie moglam sie zalogowac :roll:
Niestety na nowe zdjecia Belki przyjdzie troche poczekac, cyfrowka moge sobie juz tylko porzucac... :-?

Ale wierzcie mi na slowo, Nie ten sam pies. Weselsza, z ladnym lsniacym futrem no i... nieco jej wiecej ;)
Ale nie ZA duzo.
I wiecie co, przegubowce rzadza :lol: (ja to mowie, do niedawna zacielka przeciwniczka wszystkich jamnikow)

Posted

ja spie z rhodesianka czyli jakbym spala z paroma jamnikami tylko to moje jak sie uwali na kolderce to musze ja budzic zwalac i dopiero moge spac dalej ewentualnie kaze jej isc na poslanie i wtedy wraca dopiero rano na pieszczoszki- taki maly rytual na przywitanie :D
bylabym bardzo wdzieczna gdyby ktos wrzucil zdjecia kroliczkow :angel: :angel: :angel: :angel:

p.s czemu tak duzo wlascicieli malych psow nie obcina im pazurkow i chodza jak na szpilkach? to tak btw :oops:

Posted

Tebusa,ja też ubolewam nad tym że właściciele małych piesków nie obcinają im pazurków!Nie zdają sobie sprawy że to nie tylko żle wygląda,ale też powoduje zwyrodnienia stawów.Niestety poziom wiedzy o pielęgnacji i szczepieniach jest delikatnie mówiąc tragiczny!!!Wiele razy byłam "uświadamiana" w poczekalni u weta co powinnam zrobić z moimi psami :lol: Mogę się tylko śmiać, bo płakać nie miałabym już czym!!!!Zdjęcia wrzucę jak się nauczę.Niestety do grudniowej wystawy w NowymDworze nie mam chwili czasu.

Posted

witam:)

to ja tez pokaze moje jamniczki - pierwszy z nich niestety juz biega za teczowym mostem...
a byl najcudowniejszym jamniczkiem (no dobra - wiem ze "masywny" ) na swiecie! na dodatek znajda - ktos wyrzucil pod koniec wakacji :[ ale dzieki temu zaczela sie moja przygoda z jamnikami (a takze wymiana drzwi i chodników ktore poniszczyl :) )

oto wiec Kiwi - na tym zdjeciu mial juz 9 latek a dale jak mlodzianin sie zachowywal - niestety serduszko nie wytrzymalo :(
na tych zdjeciach juz byl chory - zreszta to widac po minie:

gdy pustka w domu po starcie Kiwiego okazala sie nie do zneisienia - wprowadzil sie DEMON, ktory juz ladnie zostaje sam w domku:)

co nie widzieliscie nigdy nagiej klaty? :lol:

u panci w poscieli ktora zaraz posikam

nei rozumeim po co ona zdjela ta posciel...

to chyba przezemnie, ale przeciez tylko troche posikalem..

fajne mam ucho :)

no i wreszcie moge poszalec!!

Posted

suuuuuuuuuupppppeeeeeeeeeeerrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!!!!!!Słodki jak cukierek i taki niewinny!Skąd ja to znam?Moje cztery niewiniątka mają ten sam wzrok i też lubią czystą pościel :roflt:

Posted

ja spie z dwiema jamniczkami i beaglem a maz tez sie jakos miesci.

chociaz ostatnio, zeby sie wyspac to ide w polowie nocy spac do drugiego lozka i moja jamnica Ciri goni za mna, zeby mi zimno nie bylo:)

a to foty z ostatniego naszego wypadu

dzielna Ciri

Niki uczy sie tropienia

• 4 weeks later...
Posted

Witam wszystkich po przerwie :)
W końcu naprawiłam ten głupi komp i mam spokój :lol:
Wszystko ( no prawie ;)) działa po staremu :)
Jak sie miewaja Wasze jamniki? :)
Ktos jedzie jutro na wystawe do Poznania? :)
Ja jade, z Lupem. Co prawda nie wystawiam go, bo za pozno zorientowalam sie o termin :roll: Ale bede, treba pieseczka przyzwyczajac ;)

Posted
Posted

Prześliczne psiaki! :D
Moj Tedy to tez krzyzowka z pit bullem :lol: Jestem tego 100% pewna :lol:
I jeszce trzeba dopisac charta za szybkosc i duza klatke piersiowa :D

Posted

Skad jestes Alake ? :D
ja niedlugo postaram sie powklejac foty moich dwoch przegubowcow. Trocheeeee ich osttanio przybylo :lol:

Posted

A u nas wczoraj byla psia imprezka Jurek vel Laris Czuk obchodzil wczoraj swoje 2 urodzinki. Byli goscie byly prezenty i byl nawet tort (pancia sama upiekla)
A teraz fotoreportarz:

Szacowny Jubilat

Staszka w czapeczce

Tort podali

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...