Jump to content
Dogomania

Galeria - nasze przegubowce (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

.....Dla Wszystkich, ktorzy jeszcze nie wiedza; z CH'SS w Lesznie przywizlismy NPwR, BoBa i duze CWC :multi: No i pierwszy pucharek. ...

:laola: :laola:
GRATULACJE DLA NAIPIĘKNIEJSZEGO JAMNISIA KRÓTKOWŁOSEGO MINIATUROWEGO NA DOGOMANI!!!!GRATULACJE DLA PAŃCI!!!
:klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz:
Kibicuję Wam od początku i bardzo ucieszyłam się ze zwycięstwa!!

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='AMIŚKA'].....Dla Wszystkich, ktorzy jeszcze nie wiedza; z CH'SS w Lesznie przywizlismy NPwR, BoBa i duze CWC :multi: No i pierwszy pucharek. ...

:laola: :laola:
GRATULACJE DLA NAIPIĘKNIEJSZEGO JAMNISIA KRÓTKOWŁOSEGO MINIATUROWEGO NA DOGOMANI!!!!GRATULACJE DLA PAŃCI!!!
:klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz:
Kibicuję Wam od początku i bardzo ucieszyłam się ze zwycięstwa!!

Dzieki, dzieki, dzieki :loveu: Gurus tez dziekuje wszystkim, ktorzy trzymali za nas kciuki :buzi: :lol!: :Rose:

Posted

uczę się wklejać zdjęcia - to jest nasz szczeciński Benek jamnik standartowy długowłosy,prawda że piękny??
a to drugie zdjęcie to moja Zinka i jej przyjaciel parson terier Emirek jak trenują agility.Potem moja Zinka na huśtawce,ma problem bo musi dojść na samą górę ,żeby huśtawka opadła.:lol:

• 2 weeks later...
Posted

http://jamniki.vizsla.w.interia.pl/zinka2.jpg " class="ipsImage" alt="">

ZINKA Z KOŃSKIEGO RAJU jamniczka długowłosa królicza merle 2 lata
HONOR Z KOŃSKIEGO RAJU jamniś długowłosy miniaturowy 1 rok
pochodza z jednej hodowli mieszkają teraz w Szczecinie spotykają się na spacerkach i na agility.

Posted

kalinaM napisał(a):
Dlatego jak najszybciej musze zrobić nową porcje fotek i pożyczyć cyfrówkę.:-(

O tak tak jestem bardzo za! :multi: :loveu:
Trzymam za słowo i czekam na foty :lol:

Posted

witam :)
wpadam tu z oddalonego w czasie i trwającego do teraz zamiłowania do rasy :)
sama posiadam rocznego zbirka (sh) ale często (bo prawie co drugi dzień) wpada do nas bardzo wyrachowana w swoim wyrachowaniu a przytym przeanielska jaminiczka mojego brata.
z moim psiakiem się kochają a oto dowód wspólnego czuwania :

pozdrawiam :)

Posted

Zatęskniłam za wystawami ,a że Berlin blisko to pojechałam zobaczyć jamnisie i pokibicować przyjaciołom z agility wystawiającym swoje pieski.
Jamnisie przepiękne ,ze Szczecina startował Ben vom Dorotheental w klasie championów -były cztery ,jeden piękniejszy od drugiego,nasz Benek zajął drugie miejsce.
Była też moja ulubiona sunia jamnik miniaturowy długowłosy/jej fanką jestem od dawna/ Qbanka Długie Cudo.Qbanka czarna podpalana z przepięknym włosem to Młodzieżowa Championka Swiata.W Berlinie Qbanka startując już w klasie pośredniej-wygrywa wszystko,a póżniej w porównaniu jest druga , pierwsza jest Gifted Goldi Kalokagathia Fai.Bardzo wspaniały debiut patrząc na równie wspaniałą i bardzo wyrównaną stawkę konkurentek. Niestety spóżniłam sie na stawkę gładkowłosych .Porobiłam też trochę zdjęć, które postaram sie w niedługim czasie zamieścić.:lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...