Jump to content
Dogomania

Galeria - nasze przegubowce (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Znana hodowla i myślę, że dobra. Widziałam sporo psiaków z hodowli i jestem nimi zachwycona ;) Mojego również już widziałam ;)

Posted

tak tylko sobie zerknelam na pierwsza strone i.... zorientowalam sie ze zobaczylam juz caly watek 8)

Ja bardzo lubie jamniczki :) znam osobiscie tylko dwa :(
Jedna to czarna sunia sasiadow,ale ten pies biedny :( nie wiem skad oni go wzieli ale z ta sunia jest cos nie tak. Bardzo o nia dbaja i kochaja ale sunia jest bardzo lekliwa,piszczy gdy ktokolwiek sie do niej zblizy,panikuje gdy zobaczy innego psa,ogolnie jest strasznie przerazonym psiakiem,jak ktos ja dotknie sika pod siebie :(

natomiast druga jamniczka to Lala,znaleziono ja przywiazana do drzewa w lesie ale nie rozumiem dlaczego to ktos zrobil? Lalunia jest psem idealnym.Niezwykle sympatyczna pieszczoszka,takiego slodkiego psiaka nigdy nie spotkalam,tylko calowac po dlugasnej mordeczce :)
a tak wyglada:

Posted

Lupo jest już w domku :) Został gorąco przywitany przez Teddy'ego, naprawdę bardzo się polubili.
Dwa jamniory w domku, wspaniale jest :) :D

Posted

Vizsla,moje gratulacje :laola: Ja mam cztery jamniory,a piąty dołączy wiosną i będzie to królicza suczka!Jeśli się pospieszysz to zdążysz pokazać swoje cudo na klubówce w Gąsawie!Pewnie Ela(hodowczyni)już Ci wszystko powiedziała,ale ja też Cię gorąco namawiam :D

Posted

Dziękuję bardzo ;)
Tylko muszę jechać do Sopotu i wyrobić Lupowi rodowód, bo ma metrykę. Na klubową raczej nie pojadę, bo nie mam możliwości dojazdu :(
Gonia zazdroszczę Ci 4 jamniorów, rozumiem, że hodowla?
Aaa mam pytanko, ktoś wie może ile kosztuje wyrobienie psiakowi rodowodu...?

Posted

Trzeba zapłacić za:
-rejestrację psa
-wpisowe (o ile nie jesteś jeszcze członkiem ZK)
-składkę członkowską
-rodowód
razem wynosi to ok.130 pln.

Posted

W moim oddziale wszysto kosztuje 125PLN(wpisowe,rejestracja,rodowód i składka roczna).Myślę że ta kwota może się nieco różnić w innych oddziałach,ale niewiele.Ja rzeczywiście zajmuję się hodowlą,bo kocham tę rasę,która niestety jest przez wielu uważana za bezsensowną :roll: Zapraszam Cię na nasze wystawy w Nowym Dworze Maz.,które organizuje oddz.legionowski.Hodowczyni twojego jamniorka czasem do nas przyjeżdża,więc możecie się jakoś dogadać.

Posted

Vizsla super-gratulujemy pieska. :D Musisz kiedys wybrac sie na wystawe i mam nadzieje ze spotkamy sie tam wszyscy.My z Gonia jezdzimy czesto razem a Ela(Twoja hodowczyni)to nasz znajoma. :D

Posted

Pamietacie jeszcze Jurasa a jak nie to sie przypominamy

Tak juz uroslem

A tu przytulam sie do malego Antosia

To przytulanie jest meczace wiec usnalem sobie na mojej podusi

A tak wygladam w pelnym galopie

A jak jest deszcz ubieram kurteczke. Pamietacie kurteczki od Izy?? Ja taka mam i polecam sa wspaniale

No i jeszcze psie walki czyli pies zaczepno obronny

No i to by bylo na tyle mam nadzieje ze sie podobaja fotecki mojego kochanego czarnego diabelka

Posted

Oo nie wiedziałam, ze będzie tu tyle znawców jamników, a na dodatek znajomych pani Eli :) Miło mi bardzo Was poznać :) Aż wstyd przyznać, że ja mm dopiero 15 lat :oops: Ale kocham jamniki całym sercem i to chyba najważniejsze ;) No i od czterech lat siedzę w nich po uszy :)
Gonia bardzo dziekuję, niedługo jadę z koleżanką, któa wyrabia swojemu haszczakowi rodowód :) CHyba do Sopotu.

Posted

Vizsla,jak słusznie zauważyła moja przedmówczyni,wiek nie gra roli!Możesz liczyć na naszą pomoc i wsparcie.A ja spieszę Wam donieść,że na wystawie w Nowym Targu BENSON Słodki Urwis ZwMł,BOB,2-gi BOG,3-ci BIS JUNIOR!!!Benuś tym samym ukończył Mł. Championat :lol:

Posted

Gratuluję cudnych jamników. Postaram się przesłaćam zdjęcia mojej 11-letniej Kai uwielbiającej spanie w łóżku pod kołderką. Czy Wasze jamniki to też takie ciepłolubne skarby??????????? :hmmmm:

Posted

aga1 napisał(a):
Gratuluję cudnych jamników. Postaram się przesłaćam zdjęcia mojej 11-letniej Kai uwielbiającej spanie w łóżku pod kołderką. Czy Wasze jamniki to też takie ciepłolubne skarby??????????? :hmmmm:

Moja 11-letnia jamniczka Figa zawsze spi w łóżku pod kołderką :) Często się dopomina, żeby je posłąć, jak się zbliża noc, aa żadne nie jest jeszcze rozłożone :D

Posted

Dzięki dziewczyny!!!Przyznam się szczerze,że uroniłam parę łez wzruszenia(chyba się starzeję).Ale jak się nie wzruszyc,kiedy taki mały piesek wśród dużych ,w ogromnej stawce staje na pudle?!Aż chce się krzyknąć:jamniory górą!A tak na marginesie,każdy normalny jamnik sypia w łóżku,chyba że właściciel chrapie,to wynoszą się na posłanie :sleep2:

Posted

Narazie nie mam zbytnio wyraźnych, ale jest za to jedno ze mną, na którym wszystko gra 8) O dziwo nie najgorzej wyszłam ;)

Na rączkach moje maleństwo :)
Gonia ogromne gratulacje!!!! Życzę dalszych sukcesów :)
Moje dwa rozrabiaki również śpią ze mną w łóżku ;)

Posted

No wiesz!!!Bez fałszywej skromności!!!Oboje wyszliście zabójczo :lilangel: I wydaje mi się,że wyjątkowo do siebie pasujecie :D Piękny widok!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...