Jump to content
Dogomania

Galeria - nasze przegubowce (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

PUENTA imszar napisał(a):
No przecież waidomo, że Gosia wygra z jamniorem BOB a na pucharza "ufundowane od Gosi dla Gosi" :evil_lol: żart

Natalia, lobuziaro ;) Wlasnie dlatego pisze na forum, ze beda jakies dodatkowe nagrodki, zeby sie jamnikomaniacy wreszcie ruszyli na wystawy - jesli pucharek ma ich dodatkowo zmotywowac - tym lepiej. Ja bym b. chciala, zeby stawki u nas byly choc troche wieksze :lol:

Ale :lol: :lol: :lol: jakbys chciala, zeby moj pies dostal na 100% jakis puchar, mozesz mu fundnac imiennie :lol: (choc to troche kiszka, ale jak bardzo chcesz ;) ).

A sznaucerkom moze w p. roku cos zafunduje, kto wie?

• 2 weeks later...
  • Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ogromnym sukcesem polskiej hodowli na wystawie w Trencinie było zdobycie CAC-a,CACIB-a i BOB-a przez suczkę CARMELLĘ Światołdycz,miotową siostrę mojego CARELLEGO:laola: Ogromne gratulacje dla Gosi(hodowczyni) i życzenia szybkiego powrotu do zdrowia:beerchug:

Posted

Gonia napisał(a):
Ogromnym sukcesem polskiej hodowli na wystawie w Trencinie było zdobycie CAC-a,CACIB-a i BOB-a przez suczkę CARMELLĘ Światołdycz,miotową siostrę mojego CARELLEGO:laola: Ogromne gratulacje dla Gosi(hodowczyni) i życzenia szybkiego powrotu do zdrowia:beerchug:

To wielkie gratulację dla CARMELLI i jej właścicielki :cool2::multi::multi::multi:

Posted

W Trencinie CACIB +BOB , i pierwsze miesjce w BOG przy ogromnym aplauzie publicznosci zdobył polski jamnik szorstkowlosy króliczy Lord Tytus Brzdąc

Posted

Jamniki górą!!!:sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: Gorące gratulacje dla LORDA i hodowcy:laola: :terazpol: :cunao:

Posted

Witam

Chciałam się przywitać na forum.
Oto kolejny "przegubowiec" :)

Ma na imię Virgil i właśnie niedawno skończył 1,5 roku.

Pozdrawiam serdecznie Wszystkich

W swoim ulubionym "bagienku"

Przy "pracy"

Broniący domowego legowiska :)

Posted

Przepiękny!
Mój woli siedzieć na parapecie i dodatkowo komentować sytuację za oknem. To mój trzeci jamnior, ale pierwszy taki gadatliwy...:lol:

Posted

:laola: Wielkie gratulacje dla:

CARMELLI sWIATŁODYCZ
i LORDA TYTUSA BRZDĄCA

wielkie osiągnięcie polskich jamnisi na czeskiej wystawie

:Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!:

Posted

Witam, dawno mnie to nie bylo :)
Ludzie wpadajcie na jamnicze forum, troche sie ju rozkolysalo, mam nadzieje, ze tak zostanie ;)
A i gratulacje dla polskich jamnisi :razz:

Posted

Viz napisał(a):
Witam, dawno mnie to nie bylo :)
Ludzie wpadajcie na jamnicze forum, troche sie ju rozkolysalo, mam nadzieje, ze tak zostanie ;)
A i gratulacje dla polskich jamnisi :razz:

Viz Ty umiesz wklejać zdjęcia -mam nowe zdjęcia Honora i Amisi posłałbym Ci na emaila i umieściłaś może je tutaj?????? PROSZĘ POMÓŻ:modla: :modla:

Posted

[quote name='kiwi']pamietacie jeszce gołobrzucha demona??

to wam udowodnie ze teraz juz nikt nie podskoczy :wink:

ma juz cztery i pol miesiaca

ja ci dam wstretny aparacie! :fadein:

Gdzie można dostać TAKIE obroże ?!!!!! I za ile ? Szukam takich i szukam i nie mogę znaleść aż tu nie wierzę własnym oczom. Gdzie można kupić takie cudo ?

I dlaczego tu tak mało zdjęć tego slicznego potworka ?!!!:mad:

Posted

Mnie chodzi głównie o to zapięci, ta nie ma takiego jak zwykłe obroże za 2 zł. i ma metalowe kółeczka przy dziurkach które nie pozwalają aby się dziurki rozciagały w nieskończoność. Widziałam takie zapiecia tylko mw przypadku duzych obrozy dlatego jstem bardzo zdziwiona widokiem takiej obrozy w małym rozmiarze.

Viz a masz zdjęcie swojej ?:cool1:

Posted

myslalm ze "teraz" wszystkei takie robią,
nie wiedzialam ze ta obroza jest jakas specjalna,
ale kupilam w krakowie w karusku, we wrzesniu, niestety moj potwor juz z niej wyrósł, i musze kupic nowa wiec zobacze jakie sa gdzie indziej
ale faktycznie, obroza jest bardzo ładna, ma taki ładny czerwony kolor i to zapiecie bardzo eleganckie
na dodatek kółeczko, na ktore zapina sie smycz jest blisko tego zapiecia i jak demon maszeruje na smyczy to ładnie błyszczy sprzączką
to jest obroza na 30 cm długa, wiec tyroche juz ciasnawa na kark demonka

a skoro chcecie wiecej demon prosze bardzo :)
na pierwszym zdjeciu probuje pokazac koledze bernardynowi kto tu rzadzi :razz:
(zreszta kolega bernardyn to tez nasz wspolny kolega z wilczarzem ;) )

po kliknieciu na zdjecie pokaze sie wieksze

Posted

kupilam nowa obroze, w psim raju, tylko bylam w sklepie w krakowie osobiscie
taka tylko czerwona,

i faktycznie w sumie z tych co im sie dziurki nie rozciagaja w nieskonczonosc (dzieki za przestroge ;) )
byly tylk te regulowane na zatrzask
to taka zwylka jest nie zaden rogz, wiec mam nadzieje ze posluzy troche dluzej niz tydzien i to zapiecie sie zaraz nie rozwali ;)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...