SuperGosia Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 PUENTA imszar napisał(a):No przecież waidomo, że Gosia wygra z jamniorem BOB a na pucharza "ufundowane od Gosi dla Gosi" :evil_lol: żart Natalia, lobuziaro ;) Wlasnie dlatego pisze na forum, ze beda jakies dodatkowe nagrodki, zeby sie jamnikomaniacy wreszcie ruszyli na wystawy - jesli pucharek ma ich dodatkowo zmotywowac - tym lepiej. Ja bym b. chciala, zeby stawki u nas byly choc troche wieksze :lol: Ale :lol: :lol: :lol: jakbys chciala, zeby moj pies dostal na 100% jakis puchar, mozesz mu fundnac imiennie :lol: (choc to troche kiszka, ale jak bardzo chcesz ;) ). A sznaucerkom moze w p. roku cos zafunduje, kto wie?
Gonia Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 Ogromnym sukcesem polskiej hodowli na wystawie w Trencinie było zdobycie CAC-a,CACIB-a i BOB-a przez suczkę CARMELLĘ Światołdycz,miotową siostrę mojego CARELLEGO:laola: Ogromne gratulacje dla Gosi(hodowczyni) i życzenia szybkiego powrotu do zdrowia:beerchug:
JASMIN Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 Gonia napisał(a):Ogromnym sukcesem polskiej hodowli na wystawie w Trencinie było zdobycie CAC-a,CACIB-a i BOB-a przez suczkę CARMELLĘ Światołdycz,miotową siostrę mojego CARELLEGO:laola: Ogromne gratulacje dla Gosi(hodowczyni) i życzenia szybkiego powrotu do zdrowia:beerchug: To wielkie gratulację dla CARMELLI i jej właścicielki :cool2::multi::multi::multi:
Yoshko Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 W Trencinie CACIB +BOB , i pierwsze miesjce w BOG przy ogromnym aplauzie publicznosci zdobył polski jamnik szorstkowlosy króliczy Lord Tytus Brzdąc
Gonia Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 Jamniki górą!!!:sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: Gorące gratulacje dla LORDA i hodowcy:laola: :terazpol: :cunao:
Koyka Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 Witam Chciałam się przywitać na forum. Oto kolejny "przegubowiec" :) Ma na imię Virgil i właśnie niedawno skończył 1,5 roku. Pozdrawiam serdecznie Wszystkich W swoim ulubionym "bagienku" Przy "pracy" Broniący domowego legowiska :)
Alake Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 Super jamnior, jak każdy ekstra "pracowity" jeżeli chodzi o kopanie wielometrowych dziur ;).
an3czka Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 [quote name='Koyka'] Broniący domowego legowiska :) Śliczny. Jaki pynio rozdziawiony!:loveu:
SuperGosia Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 Sliczny piesek! Uwielbiamy krotkowlosych wyczynowcow :loveu:
Veris Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 O jejku..jaki cudowny!!! Śliczniasty jamnior!!! A oto moje Słonko-Borys w trakcie kąpieli słonecznej:p:
Koyka Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 Przepiękny! Mój woli siedzieć na parapecie i dodatkowo komentować sytuację za oknem. To mój trzeci jamnior, ale pierwszy taki gadatliwy...:lol:
AMIŚKA Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 :laola: Wielkie gratulacje dla: CARMELLI sWIATŁODYCZ i LORDA TYTUSA BRZDĄCA wielkie osiągnięcie polskich jamnisi na czeskiej wystawie :Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!:
Viz Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 Witam, dawno mnie to nie bylo :) Ludzie wpadajcie na jamnicze forum, troche sie ju rozkolysalo, mam nadzieje, ze tak zostanie ;) A i gratulacje dla polskich jamnisi :razz:
AMIŚKA Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 Viz napisał(a):Witam, dawno mnie to nie bylo :) Ludzie wpadajcie na jamnicze forum, troche sie ju rozkolysalo, mam nadzieje, ze tak zostanie ;) A i gratulacje dla polskich jamnisi :razz: Viz Ty umiesz wklejać zdjęcia -mam nowe zdjęcia Honora i Amisi posłałbym Ci na emaila i umieściłaś może je tutaj?????? PROSZĘ POMÓŻ:modla: :modla:
souris Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 [quote name='kiwi']pamietacie jeszce gołobrzucha demona?? to wam udowodnie ze teraz juz nikt nie podskoczy :wink: ma juz cztery i pol miesiaca ja ci dam wstretny aparacie! :fadein: Gdzie można dostać TAKIE obroże ?!!!!! I za ile ? Szukam takich i szukam i nie mogę znaleść aż tu nie wierzę własnym oczom. Gdzie można kupić takie cudo ? I dlaczego tu tak mało zdjęć tego slicznego potworka ?!!!:mad:
Viz Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 My mamy baaardzo podobna i dostalismy w naszym zoologicznym. Zapraszam do Gdańska :lol: :lol:
souris Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 Mnie chodzi głównie o to zapięci, ta nie ma takiego jak zwykłe obroże za 2 zł. i ma metalowe kółeczka przy dziurkach które nie pozwalają aby się dziurki rozciagały w nieskończoność. Widziałam takie zapiecia tylko mw przypadku duzych obrozy dlatego jstem bardzo zdziwiona widokiem takiej obrozy w małym rozmiarze. Viz a masz zdjęcie swojej ?:cool1:
kiwi Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 myslalm ze "teraz" wszystkei takie robią, nie wiedzialam ze ta obroza jest jakas specjalna, ale kupilam w krakowie w karusku, we wrzesniu, niestety moj potwor juz z niej wyrósł, i musze kupic nowa wiec zobacze jakie sa gdzie indziej ale faktycznie, obroza jest bardzo ładna, ma taki ładny czerwony kolor i to zapiecie bardzo eleganckie na dodatek kółeczko, na ktore zapina sie smycz jest blisko tego zapiecia i jak demon maszeruje na smyczy to ładnie błyszczy sprzączką to jest obroza na 30 cm długa, wiec tyroche juz ciasnawa na kark demonka a skoro chcecie wiecej demon prosze bardzo :) na pierwszym zdjeciu probuje pokazac koledze bernardynowi kto tu rzadzi :razz: (zreszta kolega bernardyn to tez nasz wspolny kolega z wilczarzem ;) ) po kliknieciu na zdjecie pokaze sie wieksze
kiwi Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 kupilam nowa obroze, w psim raju, tylko bylam w sklepie w krakowie osobiscie taka tylko czerwona, i faktycznie w sumie z tych co im sie dziurki nie rozciagaja w nieskonczonosc (dzieki za przestroge ;) ) byly tylk te regulowane na zatrzask to taka zwylka jest nie zaden rogz, wiec mam nadzieje ze posluzy troche dluzej niz tydzien i to zapiecie sie zaraz nie rozwali ;)
Recommended Posts