samoglow Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 Na to wyglada, choc zawsze jakies marudy sie znajda...:eviltong: Quote
mar.gajko Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 samoglow napisał(a):Na to wyglada, choc zawsze jakies marudy sie znajda...:eviltong: Że niby ja? Ta maruda? Och Ty! Quote
PaulinaT Posted May 8, 2008 Author Posted May 8, 2008 No cioteczki - coś mało twórcze dzisiaj, mało... :shake: Ale za to ja mam COŚ :razz: Quote
supergoga Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 :crazyeye: A co masz - bo ja mam tylko kłopot o imieniu Bagira :cool1: Quote
PaulinaT Posted May 8, 2008 Author Posted May 8, 2008 No kłopot mam też. A nawet kilka kłopotów :shake: Ale ja nie o tym :cool3: Mam zdjęcia. Cola na apka :lol: Quote
PaulinaT Posted May 8, 2008 Author Posted May 8, 2008 ... i na apka nr2 (pssss. zgadzam się na publikację :siara: ) Quote
supergoga Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 Drugie mi się nie odpala, ale pierwsze - hmmmm, pierwsza klasa. Mogę z Tobą zamieścić w netowych ogłoszeniach. Quote
PaulinaT Posted May 8, 2008 Author Posted May 8, 2008 Możesz mozesz. Miało być na rączkach więc jest. :roll: :lol: To drugie lepsze. Nie wiem czemu nie widzisz... ja widzę... :hmmmm: Jakby co - podeślę Ci na maila. Quote
samoglow Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 [quote name='PaulinaT']Bardzo proszę. Na apka nr1: Ktora z Was wystawic na Allegro? Quote
PaulinaT Posted May 8, 2008 Author Posted May 8, 2008 I mnie i tak nikt nie zechce. Wredny charakter mam ;-) Ale Cola... ach ta Cola :loveu: Quote
swan Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 PaulinaT napisał(a):I mnie i tak nikt nie zechce. Wredny charakter mam ;-) a akurat na tym pierwszym zdjęciu tak łagodnie wyszłaś :cool3::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
mar.gajko Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 [quote name='PaulinaT']... i na apka nr2 (pssss. zgadzam się na publikację :siara: ) Paulina! To NIE możesz być TY. To przecież nieletnie dziewczę młode i niewinne jest. Quote
swan Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 mar.gajko napisał(a):Paulina! To NIE możesz być TY. To przecież nieletnie dziewczę młode i niewinne jest. :megagrin::roflt::turn-l::hmmmm::ices_bla::scared: Quote
mar.gajko Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 samoglow napisał(a):Po czym poznac, ze niewinne? :crazyeye: No widać... Takie dziewczę, i te lekarze. No, niemozliwe. Quote
samoglow Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 To moze byc fotomontaz...to dziewcze jakies takie mlodociane, a to jest karalne...ci lekarze chyba by nie ryzykowali :shake: Quote
mar.gajko Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 Paulina jak zwykle milczy. CC pięknościowata, zupełnei do Mufika podobna. Wstawiam zdjęcie mamy Mufika - Gryzeldy - Grusi. Robiiłyśmy jej foty bo w gazetach gości. I jedno zdjęcie wyszło zarąbiste (jak mówi młodzież) Quote
Recommended Posts