supergoga Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 A czy sunia była choć trochę w typie CC - a zreszta wszystko jedno. Pewnie że chcemy. W kolejce CCV do domku, a jak pójdzie, to później czekac będzie moja tymczasowiczka Bagira. CC - weź doopsko do góry, nie tak leniwie. Domy na bank czekają na taka sunieczkę, tylko jakoś nie moga trafić. CC ma 3 gapiów na allegro - i jak zwykle gapie się tylko gapia zamiast dzwonic i bić się kto da najlepszy dom. Quote
PaulinaT Posted May 4, 2008 Author Posted May 4, 2008 Nic. Ciągle cisza w sprawie Colindy. Nikt nie dzwoni. Nikt nie pisze. A proszę jaka suczka z niej piękna jest! Quote
halbina Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 Paulino, napisz coś o niej: charakter etc... napiszę jakis wyciskacz łez... może sie uda wpłynąć na ludzi... fotki ma panienka prześliczne przecież, ludzie powinni się o nią bić! Quote
PaulinaT Posted May 5, 2008 Author Posted May 5, 2008 Dziękuję kochana :Rose: Teraz biegnę do pracy - napiszę coś po południu lub wieczorkiem. Quote
mar.gajko Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Napisze... Albo nie.... Kiedyś... Hopaj biedna CC. Quote
samoglow Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Ona biegusiem do pracy, tak sie jej spieszy. Musi lubic TE robote :shake: Quote
mar.gajko Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Pańcia od Mufka ("Synusia mojego kochanego" - tak mówi) dzwoniła. Cudo, cudo. Śpi an trzeciego (psa) w łóżku. Wygrala z corką batalię o Mufcia spanie. Biega po 40 arowym ogródku i pięknie "robi" surytaktę. Jest CUDOWNY. Quote
kinga Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 mar.gajko napisał(a):Pańcia od Mufka ("Synusia mojego kochanego" - tak mówi) dzwoniła. Cudo, cudo. Śpi an trzeciego (psa) w łóżku. Wygrala z corką batalię o Mufcia spanie. Biega po 40 arowym ogródku i pięknie "robi" surytaktę. Jest CUDOWNY. a nie chcieliby do pary? Colę. Quote
mar.gajko Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Pani o mamę Mufka pytała. Naszą Gryzię. Czy już ma domek ;) Oan ma "posterylkowe nie trzymanei moczu", na szczęście opanowane, ale dla ludzi to WIELKA przeszkoda. Quote
samoglow Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Hej, Paulinko, juz wieczor - Ty dalej w pracy? :crazyeye: Opis mial byc! Ktos tu slicznie prosil :razz: Quote
mar.gajko Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Jak tam poranna kawusia CC? I sniadanko? Dali ci chociaż jeść??? Trochę. Quote
samoglow Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 I znow do Coli nikt nie zajrzy. Hopaj Colinko, sliczna dziewczynko!:p Quote
PaulinaT Posted May 6, 2008 Author Posted May 6, 2008 Gorzej. Wczoraj auto musiałam odebrać. Z Wrocławia. :wallbash: Na szczęście nad Colą i jej jedzonkiem czuwa. Moja niezastąpiona Mama :loveu: Quote
samoglow Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 No tak, milionerzy po autka do Wrocka jada :shake: Inni kupuja tam, gdzie mieszkaja... Quote
mar.gajko Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 samoglow napisał(a):No tak, milionerzy po autka do Wrocka jada :shake: Inni kupuja tam, gdzie mieszkaja... Albo wcale nei kupują, bo nei mają za co...:shake: Quote
samoglow Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 mar.gajko napisał(a):Albo wcale nei kupują, bo nei mają za co...:shake: ot co! A moze to doktory rozdaja samochody i motory????:crazyeye: Quote
Recommended Posts