PaulinaT Posted April 29, 2008 Author Posted April 29, 2008 U mnie pod blokiem kot chodzi. Domowy. Wykastrowany. Raczej młody. Wychodzący? Wyrzucony? Zagubiony? I co mam zrobić z tym? :sad: Quote
mar.gajko Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 PaulinaT napisał(a):U mnie pod blokiem kot chodzi. Domowy. Wykastrowany. Raczej młody. Wychodzący? Wyrzucony? Zagubiony? I co mam zrobić z tym? :sad: Wziąć. Odpchlić. Odrobaczyć. Powiesić ogłoszenia. Poczekać. Szukać domku:p Quote
PaulinaT Posted April 29, 2008 Author Posted April 29, 2008 Nie wezmę do siebie. Psy mi pogonił :p Poza tym ja zmniejszam połapie w domu. Bo za dużo tego - łapów było 8x4. Nie mogę przytargać nowych 4 łap.... Quote
samoglow Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 mar.gajko napisał(a):Wziąć. Odpchlić. Odrobaczyć. Powiesić ogłoszenia. Poczekać. Szukać domku:p Dac jesc, oddac Mamie - Jej juz chyba wszystko jedno :shake: zajac sie Cola, nie podgladac dogolezanek ze sputnika :evil_lol: Quote
kinga Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 mar.gajko napisał(a):Paulinka jako wyszkolony agent gra twardo! Miętka gra do doopy jest. Od Ciebie Samoglow też daleko, nie bojaj się. jakby dobrze popatrzeć... do mnie ma najbliżej :mdleje: ...ale - jakby dobrze popatrzeć - ja do niej też :diabloti: Quote
samoglow Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 Tu masz racje, Kingula. Najlepsza obrona jest atak! Masz cos do podrzucenia Paulince, no tak do tego kotka? :evil_lol: Quote
mar.gajko Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 samoglow napisał(a)::roll: Ale co na szczycie tej gory??? Może P nei ma i domek czeka. Quote
mar.gajko Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 samoglow napisał(a):Moze P goni k wokol bloku :crazyeye: Oan pisała, że "zmniejsza połapie" w domu. To k pewnei nei łapie. Ciekawe jak ona zmniejsza to połapie???? Quote
samoglow Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 Nie wiesz czy P dobrze zna Camorre Smalcorre? :crazyeye::-( Quote
mar.gajko Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 samoglow napisał(a):Nie wiesz czy P dobrze zna Camorre Smalcorre? :crazyeye::-( I do Poznania:angryy: myślisz Camorra dotarła:angryy: Bosz ty moj. Biedna CC, nie wie nawet co ją czeka. Quote
samoglow Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 CC jest u MP. Ja sie bardziej boje o tego k i o te reszte co ma byc zmniejszona :placz: A C nie musiala docierac do P. Moze P to jest Jej filia??!!! Skad my wiemy na jakim kursie P byla ! Quote
mar.gajko Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 Nie wiemy. Nic nie wiemy. W czem się szkoliła. Tylko, że cele ma osiągać i informację zdobywać. Ale jakie cele??? A informacje ??? O tłustych psiakach i kociakach? I żeby Camorra.... Quote
samoglow Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 No i Cola znow sama. masz biedulo kolege do zabawy Quote
supergoga Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 Dzisiaj kolejny raz wysyłam CC do gazety i zmieniam opis na allegro i strone Fundacji. Bo jak czytam o przepisach na tłuste psy - widze oczami wyobraźni (a ja posiadam w nadmiarze) opasła CC na .....no nie powiem, jaki talerz i w czym...:crazyeye: Quote
samoglow Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 mar.gajko napisał(a):Tez jakiśk na baterie. Ten kolega. lepszy taki niz P ze swoimi przepisami :shake: Quote
Karilka Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 Cóz za bezmyślni ludzie z tych "nowych właścicieli". Katastrofa... Pieski powinny być dla takich na baterie... Quote
dragoniasta Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 Kolejna osoba napisała do mnie wczoraj w sprawie Suni, która już dawno grzeje dupsko w nowym domku - chcecie namiary na tę osobę? Quote
Recommended Posts