mar.gajko Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 samoglow napisał(a):Jakies pokretne to tlumaczenie, hej! :eviltong: Pokrętnie, mętnie. Mętnie, pokrętnie.:eviltong: Quote
samoglow Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 mar.gajko napisał(a):Pokrętnie, mętnie. Mętnie, pokrętnie.:eviltong: ...oraz dwuznacznie i podejrzanie...jakos :diabloti: Quote
mar.gajko Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 A zauważyłaś Samoglow, że Paulina znowu jakoś zanikła... Pewnie się znowu SZKOLI, czy co? Quote
samoglow Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 Nie, ja mysle, ze Ona przed tymi ceglami sie kryje...i Kinga, ktora je rozrzuca :roll: Quote
mar.gajko Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 kinga napisał(a):wiesz co, bo Ty robisz bałagan na wątkach tą swoją inną strefą czasową :angryy:. 1.napisz najpierw zajawkę: ogłoś, ze: uwaga, wypowiesz sie zarz na wątku - żeby każdy uszanował Twój brak koordynacji - i nic nie pisał, nie cytował, itp - przez parę minut. 2. po czym napisz posta 3. po czym policz do stu 4. po czym go wyślij ślicznie to uporządkowałam, prawda? :loveu: Prosze nic nei pisac przez kilka minut!:p (dobrze?) Quote
kinga Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 mar.gajko napisał(a):Znowu mi przeskoczyło. wiesz co, bo Ty robisz bałagan na wątkach tą swoją inną strefą czasową :angryy:. 1.napisz najpierw zajawkę: ogłoś, ze: uwaga, wypowiesz sie zarz na wątku - żeby każdy uszanował Twój brak koordynacji - i nic nie pisał, nie cytował, itp - przez parę minut. 2. po czym napisz posta 3. po czym policz do stu 4. po czym go wyślij ślicznie to uporządkowałam, prawda? :loveu: Quote
samoglow Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 kinga napisał(a):wiesz co, bo Ty robisz bałagan na wątkach tą swoją inną strefą czasową :angryy:. 1.napisz najpierw zajawkę: ogłoś, ze: uwaga, wypowiesz sie zarz na wątku - żeby każdy uszanował Twój brak koordynacji - i nic nie pisał, nie cytował, itp - przez parę minut. 2. po czym napisz posta 3. po czym policz do stu 4. po czym go wyślij ślicznie to uporządkowałam, prawda? :loveu: Kinga, Ty mi TEZ wyskakujesz nie w pore!!! :eviltong: Quote
mar.gajko Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 No kurna. Jak ja widzę że Two post to o 13.54. A u mnie 13.50 jest!! To Ty piszesz wczesniej niż jest. Nie ja!!! Quote
kinga Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 mar.gajko napisał(a):Nie dobrze... :( fatalnie :-( zatem Punkt Najpierwszy: - po przeczytaniu ostatniego posta na danym wątku: policz do stu, dla pewności parę razy - i dopiero przejdź do kolejnych punktów, czyli Ogłoszenia, Ze Wkraczasz ...a Ty tak na hurra, jak małolata jakaś, zaraz, byle szybciej... :shake: Quote
samoglow Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 kinga napisał(a):fatalnie :-( zatem Punkt Najpierwszy: - po przeczytaniu ostatniego posta na danym wątku: policz do stu, dla pewności parę razy - i dopiero przejdź do kolejnych punktów, czyli Ogłoszenia, Ze Wkraczasz ...a Ty tak na hurra, jak małolata jakaś, zaraz, byle szybciej... :shake: Kinga, ale z Ciebie DYRYGENT, albo CIOTKA DOBRA RADA :razz::loveu: Quote
mar.gajko Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 samoglow napisał(a):Kinga, ale z Ciebie DYRYGENT, albo CIOTKA DOBRA RADA :razz::loveu: No, no, no. Architekt, literat, dyrygent... Wszechstronnie ta nasza Kingunia uzdolniona jest:loveu: Quote
PaulinaT Posted May 15, 2008 Author Posted May 15, 2008 Nie zniknęła tylko w pracy była. Bez pracy nie ma kołaczy. Tak mówią. Hop Cola. W sobotę nowe fotki fotunie będą :cool3: Quote
Cekinka13* Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 Nie mogę doczekać się foteczek... :loveu: W górę, CC! Quote
mar.gajko Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 samoglow napisał(a):Cola dobra na upaly! :p Z lodem?:diabloti: Quote
mar.gajko Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 samoglow napisał(a):Coca - Cola to wiecej niz....suka!!!:diabloti: No, no! Ostre! Odważne! Quote
samoglow Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Coca - Cola to wiecej niz....suka!!!:diabloti: Quote
Recommended Posts