samoglow Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 A ja dzis nie hopalam, za co przepraszam - HOP COLA! :oops: ale mialam swoj pierwszy prawdziwy dogomaniacki wyczyn. Transportowalam mlodziutka amstafke - mix do Slupska. Inni maja takie wyczyny "w kieszeni", ale dla mnie to nowosc :evil_lol: A tu troche zdjec: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=105256&page=15 Quote
Angelika8 Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 [quote name='samoglow']A ja dzis nie hopalam, za co przepraszam - HOP COLA! :oops: ale mialam swoj pierwszy prawdziwy dogomaniacki wyczyn. Transportowalam mlodziutka amstafke - mix do Slupska. Inni maja takie wyczyny "w kieszeni", ale dla mnie to nowosc :evil_lol: A tu troche zdjec: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=105256&page=15 :Cool!: BRAWO:Cool!: Quote
Lidan Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 samoglow napisał(a): Transportowalam mlodziutka amstafke - mix do Slupska. To musiało być nie lada przeżycie. Podziwiam. :cool2: Zawsze się zastanawiam jak to jest wieźć samemu obcego, zdenerwowanego psa, zwłaszcza dużego. I jak się później "odkaża" samochód, żeby ewentualną zakaźną chorobą nie zarazić swojego własnego psiaka? :stupid: Quote
swan Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 [quote name='samoglow']A ja dzis nie hopalam, za co przepraszam - HOP COLA! :oops: ale mialam swoj pierwszy prawdziwy dogomaniacki wyczyn. Transportowalam mlodziutka amstafke - mix do Slupska. Inni maja takie wyczyny "w kieszeni", ale dla mnie to nowosc :evil_lol: A tu troche zdjec: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=105256&page=15 czyżbyśmy mogły zobaczyć inne oblicze samoglowa, nie tylko ten wielki łeb bez kończyn ino z płetwami, co załączyłaś kiedyś????:cool3: a mi się przypomniało, jak moją Darmę brałam z sopockiego schroniska :p Quote
samoglow Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 Samoglowy maja przerozne oblicza :evil_lol: Hop, hop Cola ! Quote
supergoga Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 Dzisiaj dostała 2 pytania o Colę. Jedna osoba chyba rozmawiała z Paulina, bo wynika z emeila, że jest po rozmowie tel. Pani z Gniezna. Nie daleko. Drugi domek chętny niestety szmat drogi - Iława. Ale cos się może ruszy i suczyna wreszcie znajdzie swoje miejsce. Jak Paulina sie pojawi to może napisze nam coś. Wysłałam jej wieści na gadulcu. Quote
samoglow Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 Nasze hopanie jest ZAWSZE skuteczne ! :evil_lol: Quote
Lidan Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 No Cola, może już niedługo powędrujesz do swojego człowieka. Biedna z niej psiunia, taka przerzucana z jednego domku do drugiego. Żeby tak wreszcie coś stałego u odpowiedzialnych ludzi znalazła. Hop do góry! Quote
samoglow Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Poniedzialkowy ranek mniej boli, kiedy zajrzysz na watek HOP Coli! :lol: Quote
samoglow Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Mariola, Kinga - Pobudka! Trzeba hopac ufoludka ! :evil_lol: Quote
PaulinaT Posted February 25, 2008 Author Posted February 25, 2008 [quote name='samoglow']Poniedzialkowy ranek mniej boli, kiedy zajrzysz na watek HOP Coli! :lol: :lol: czapki z głów - pięknie rymujesz :cool3: no i oblicze swoje drugie nam pokazałaś... :roll: No. Zobaczymy co z tych maili będzie. Pani z Gniezna na moje zapytanie dlaczego Cola odpowiedziała "no bo jak ją zobaczyłam - ona taka piękna jest"... :siara: Quote
Marta i Wika Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 [quote name='PaulinaT']Pani z Gniezna na moje zapytanie dlaczego Cola odpowiedziała "no bo jak ją zobaczyłam - ona taka piękna jest"... :siara: Zawsze coś na początek ;) Quote
samoglow Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Po prostu niektorzy lubia takie diplodoki...:evil_lol: Quote
PaulinaT Posted February 25, 2008 Author Posted February 25, 2008 I całe szczęście. Bo goopio by było, gdyby wszyscy nic tylko duże i kudłate lubili... :roll: Quote
samoglow Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 ....albo male i kudlate :lol: patrz, Paulina jak to ciotki na wymiotlo :shake: Moze to te huraganowe weekendowe wiatry :niewiem: Quote
PaulinaT Posted February 25, 2008 Author Posted February 25, 2008 Wymiotło. Wywiało. Ciekawe czy znajdą drogę z powrotem? :niewiem: Quote
samoglow Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 To zalezy dokad je wywialo. Moze wcale nie beda chcialy wracac :-( Moze znalazly swoja Irlandie :evil_lol: Quote
PaulinaT Posted February 25, 2008 Author Posted February 25, 2008 No tak. Całe ONE. Wywiało i przepadły. Jak kamienie - w wodę. Niedobre. Quote
mar.gajko Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 NO, jestem mam komputerek. hopa Cola Quote
mar.gajko Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Lidan napisał(a):Biedna z niej psiunia, taka przerzucana z jednego domku do drugiego. Żeby tak wreszcie coś stałego u odpowiedzialnych ludzi znalazła. Hop do góry! Święte słowa. U tej Puliny ten pies to biedny. Zero odpowiedzialności. Przerzuca to tu, to tam. :shake: Quote
kinga Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 samoglow napisał(a): ale mialam swoj pierwszy prawdziwy dogomaniacki wyczyn. Transportowalam mlodziutka amstafke - mix do Slupska. samoglow - szacunek. ja nigdy nic do Słupska nie transportowałam :oops::oops: Quote
mar.gajko Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Samoglow, a po co ty tę amstafkę wiozłaś. To w słupsku nei am amstafów??? Quote
samoglow Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 A skad? Tam tylko tacy dziwni ludzie co wola psy z Trojmiasta. A do Slupska dobrze sie wiezie, co kto moze :evil_lol: Szczegolnie mlode, wesolutkie pelne sil amstafki :evil_lol: Quote
kinga Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 mar.gajko napisał(a):NO, jestem mam komputerek. Mariolu? i co z tym monitorem? duży? i JAK duży? Quote
Recommended Posts