mar.gajko Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 No teraz dawaj zdjecie. Proszę. Żeby było uprzejmie. Quote
PaulinaT Posted February 26, 2008 Author Posted February 26, 2008 mar.gajko napisał(a):No teraz dawaj zdjecie. Proszę. Żeby było uprzejmie. och... a co to zdjęcie ma przedstawiać? Colę? mnie? dystans? kawałek? - pytam bo chcę uściślić i sprostać Twoim oczekiwaniom :p Quote
samoglow Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 PaulinaT napisał(a):każda z nas jest w jednym kawałku - a każdy jeden kawałek daleko od drugiego... :stupid: Cos krecisz...:shake: zdjecia, poki ladnie prosimy :angryy: Quote
samoglow Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 PaulinaT napisał(a):och... a co to zdjęcie ma przedstawiać? Colę? mnie? dystans? kawałek? - pytam bo chcę uściślić i sprostać Twoim oczekiwaniom :p Moze byc i Twoje, jak szukasz domu.... Quote
mar.gajko Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 PaulinaT napisał(a):och... a co to zdjęcie ma przedstawiać? Colę? mnie? dystans? kawałek? - pytam bo chcę uściślić i sprostać Twoim oczekiwaniom :p Wszytsko razem. Chyba, że chcesz się pokłócić:diabloti: Quote
samoglow Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 mar.gajko napisał(a):Wszytsko razem. Chyba, że chcesz się pokłócić:diabloti: czemu nie? A o co bys chciala? Quote
PaulinaT Posted February 26, 2008 Author Posted February 26, 2008 pokłócić - uchowaj boshe! ja pacyfistka jestem... Quote
samoglow Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 PaulinaT napisał(a):pokłócić - uchowaj boshe! ja pacyfistka jestem... To troche nudne :shake: Quote
mar.gajko Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 PaulinaT napisał(a):pokłócić - uchowaj boshe! ja pacyfistka jestem... Nie, to nie.:eviltong: Quote
mar.gajko Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 samoglow napisał(a):czemu nie? A o co bys chciala? No nie wiem. Ale jak do jutra przemyśłimy, to może byśmy sie o coś, trochę pokłóciły:evil_lol: Dobra? Quote
samoglow Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 mar.gajko napisał(a):Nie, to nie.:eviltong: a czemu nie i dlaczego? :angryy: Quote
samoglow Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 Nie chcecie sie klocic, to ide sobie do domu, pa :lol: Quote
PaulinaT Posted February 26, 2008 Author Posted February 26, 2008 och i w ogóle jestem bardzo z siebie dumna- chociaż mnie świerzbią palce NIC nie odpisałam jednej bogu ducha winnej :bigcool: Quote
PaulinaT Posted February 26, 2008 Author Posted February 26, 2008 mar.gajko napisał(a):No nie wiem. Ale jak do jutra przemyśłimy, to może byśmy sie o coś, trochę pokłóciły:evil_lol: Dobra? dobua i będzie jak w Ptasim Radiu? Quote
PaulinaT Posted February 26, 2008 Author Posted February 26, 2008 samoglow napisał(a):a czemu nie i dlaczego? :angryy: jesoo samoglow - czy Ty jakaś niedopita jesteś czy co? :???: skąd ta agresja?? :shake: Quote
PaulinaT Posted February 26, 2008 Author Posted February 26, 2008 samoglow napisał(a):Nie chcecie sie klocic, to ide sobie do domu, pa :lol: powiedziała co wiedziała i czym prędzej odleciała :shake: Quote
PaulinaT Posted February 26, 2008 Author Posted February 26, 2008 mar.gajko napisał(a):Jak tam było? aaa dziękuję :loveu: dobrze, wcale nie ciasno, nawet powietrza było wystarczająco i w dodatku słoneczko świeciło :multi: Quote
samoglow Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 PaulinaT napisał(a):jesoo samoglow - czy Ty jakaś niedopita jesteś czy co? :???: skąd ta agresja?? :shake: jak jestem niedopita, to nie jestem agresywna, tylko spiaca ;) Quote
samoglow Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 PaulinaT napisał(a):aaa dziękuję :loveu: dobrze, wcale nie ciasno, nawet powietrza było wystarczająco i w dodatku słoneczko świeciło :multi: W bunkrze?! To chyba kwarcowka byla! Quote
samoglow Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 CYNECZKA napisał(a):Cola szuka domku..... Tak do konca to nie mozemy byc tego pewni :razz: Hop, Cola... Quote
PaulinaT Posted February 27, 2008 Author Posted February 27, 2008 Niestety Pani z Gniezna póki co Coli nie weźmie :shake: Quote
mar.gajko Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 PaulinaT napisał(a):Niestety Pani z Gniezna póki co Coli nie weźmie :shake: A czemu? Nie dasz? Zła jakaś kobieta jest? Podła i okrutna? Quote
PaulinaT Posted February 27, 2008 Author Posted February 27, 2008 Nie nie - fajna właśnie. Ale poważne komplikacje zdrowotne w rodzinie nie pozwalają w chwili obecnej na adopcję. Cóż tak ma być widocznie. Quote
Recommended Posts