Marta i Wika Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 Ja bym powiedziała, że w porównaniu do co niektórych psów Pauliny, a szczególnie takiego jednego hipopotama, to Cola jest bardzo psopodobna ;) Może ją wstawić na forum gryzoni? Quote
samoglow Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 o to, to, tu gdzies grasuja wielbiciele swinek morskich, mozna podrzucic. To biale, nad lepiszonem to jakas niedoroba jest :crazyeye: Quote
supergoga Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 :mad: A tu sobie podśmie....ki ktosik urządza z poważnego psa z gazem - Coca Coli. No ładnie. Tu cud - miód domostwa poszukuje, a Panie się..... Hmmm. A my na fotki oczekujemy i całujemy Colowy nosek. Quote
kinga Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 [quote name='Marta i Wika']Ja bym powiedziała, że w porównaniu do co niektórych psów Pauliny, a szczególnie takiego jednego hipopotama, to Cola jest bardzo psopodobna ? chwała Bogu, ze hipopotamowi nie musimy szukac domu :razz: - wtedy poległybyśmy na dogomanii z wielkim hukiem... Quote
samoglow Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 No wlasnie, zdjecia poprosimy ( mniej takie myszowate );) Quote
mar.gajko Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 [quote name='kinga']chwała Bogu, ze hipopotamowi nie musimy szukac domu :razz: - wtedy poległybyśmy na dogomanii z wielkim hukiem... TY. Ty jakaś rasistka jesteś. Waleniom (za przeproszeniem) to się szuka, a hipopotamom to NIE. Wstyd. Quote
kinga Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 [quote name='supergoga']:mad: Hmmm. A my na fotki oczekujemy i całujemy Colowy nosek. Cola - hop, dla porzadku supergoga - z nieba mi spadasz kobieto :loveu::loveu::loveu: (dla ścisłości - oczywiście miejscówka w Poznaniu aktualna? :p - nie dla mnie, oczywiście...dla Czakiego, który pod Czechy ma jechać via Poznań.. :eviltong:) Quote
samoglow Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 [quote name='kinga']chwała Bogu, ze hipopotamowi nie musimy szukac domu :razz: - wtedy poległybyśmy na dogomanii z wielkim hukiem... A niby dlaczego, co masz przeciwko hipom ?:mad: Quote
kinga Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 [quote name='mar.gajko']TY. Ty jakaś rasistka jesteś. Waleniom (za przeproszeniem) to się szuka, a hipopotamom to NIE. Wstyd. hipopotamy groźnymi zwierzętami są. ale jak, JAK znaleźć dom dla czegoś takiego :crazyeye::crazyeye::crazyeye:: Quote
mar.gajko Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 [quote name='kinga']hipopotamy groźnymi zwierzętami są. ale jak, JAK znaleźć dom dla czegoś takiego :crazyeye::crazyeye::crazyeye:: Kinguś! To NIE JEST hipcio!! Ja ... nie wiem co to????? Quote
Marta i Wika Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 Z tego co wiem, zostało już ustalone, że to jest MÓZG :evil_lol: Quote
samoglow Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 To jednak moze byc hipcio odmiany koszalinskiej :shake: I czy Ty Kingo czemus takiemu szukasz domu ? Quote
mar.gajko Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 Marta i Wika napisał(a):Z tego co wiem, zostało już ustalone, że to jest MÓZG :evil_lol: Ale ten MÓZG, zerka, hmmm łypie oczami. Bosze, bosze i to w Poznaniu takie cóś są. Nie pojadę tam. Quote
samoglow Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 nadal twierdze, ze to to rosnie w Koszalinie, nie w Poznaniu... Quote
mar.gajko Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 samoglow napisał(a):nadal twierdze, ze to to rosnie w Koszalinie, nie w Poznaniu... Och! Ja w Koszalinie miałam Hansa odkopywać z psami Kingi. Ale jak TO jest TAM, to ja nie wiem... Quote
kinga Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 [quote name='mar.gajko']Ale ten MÓZG, zerka, hmmm łypie oczami. Bosze, bosze i to w Poznaniu takie cóś są. Nie pojadę tam. Na początku był MÓZG. potem było jeszcze gorzej. potem wyrosło z niego TO; Quote
samoglow Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 I takie cos wyrasta u Ciebie w ogrodzie :crazyeye: Quote
mar.gajko Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 [quote name='kinga']Na początku był MÓZG. potem było jeszcze gorzej. potem wyrosło z niego TO; To są jakieś horrory. Horrory straszelne. Ale GDZIE TO jest?!?!? GDZIE?!?! HOP. COLUNIECZKA. Quote
samoglow Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 Juz wiem - to jest JOZIN Z BAZIN !!!!!:loveu: Quote
kinga Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 samoglow napisał(a):I takie cos wyrasta u Ciebie w ogrodzie :crazyeye: NIEEEE :shake: my tu błogosławimy los, ze Paulina póki co szuka domu tylko dla Coli-bez-nóg-z-ogonem-wyrastającym-z-głowy ...a nie dla TEGO CZEGOŚ :eek2:, co ma również na stanie Quote
mar.gajko Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 samoglow napisał(a):I takie cos wyrasta u Ciebie w ogrodzie :crazyeye: U Kingi w ogrodzie!?!? I ona zapraszała do kopania?!?!? Chyba żeby kolejnych zakopać!! Quote
samoglow Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 take straszydlo z Orawy - JOZIN Z BAZIN to jest! Quote
mar.gajko Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 A czy zwróciłyście może uwagę, że Paulina, jakby ... zamilkła odrobinkę. Quote
mar.gajko Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 samoglow napisał(a):take straszydlo z Orawy - JOZIN Z BAZIN to jest! To proszkiem z samolociku go???? Kto namierzy go dokładnie???? Quote
Recommended Posts