Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 647
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tak jest napisane na stronie schroniska w Tychach. Czyli byłby w wieku mojej Zulci;) On wraz z nią trafił do nowego schroniska jeszcze z tego starego. To podobno bylo w 2001 roku więc ta informacja wydaje mi się bardziej prawdopodobna.
Tytuł tego wątku mnie się wydaje trochę mylący ale wiek Grazynka ma jeszcze w miarę dokładnie sprawdzić.
Są uwagi? Coś poprawić?

Posted

[quote name='karusiap']czy ma ktos moze kontakt do grazyna 9915?najlepiej maila
Na stronie schroniska w Tychasz jest adres mejlowy do grazyna 9915. Proszę bardzo: [email protected]. Jest też numer gg: 2499113

Amiś wskakuj na pierwszą stronkę po domek.

Posted

Jak fajnie przeskakują posty, najpierw otrzymałam podziękowania a dopiero później jest to za co je dostałam;)
Widzę, że Tobie też ten Amik nie daje spokoju;). Kurcze żeby mu się udało!

Posted

karusiap napisał(a):
oj siedzi mi w glowie,siedzi....tyle czasu w boskie:(

uda mu sie,to wiem na pewno:)

Dobrze Cię rozumiem. Koleżanka Amika z boksu, którą adoptowałam czyli Zulka też siedziała w schronisku 11 lat i jak pierwszy raz o tym przeczytałam na jej wątku to też cały czas chodziła mi po głowie;) Efekt taki, że teraz jest królową w domu, na szczęście łaskawą królową;). Amikowi też musi się w końcu udać!

Posted

[quote name='karusiap']dziewczyny czy gdzies oprocz 1 postu jest wiecej zdjec Amikunia??[/QUOTE]

Wydaje mi się że nie:shake: Gdzieś Grażynka pisała że pies się nie zmienił tylko jest bardziej smutny:shake: W Tychach zdjęcia psiakom robi chyba tylko ona i ciężko jej wyrobić się czasowo ze wszystkim............

Posted

Alfa dzięki za wytłumaczenie.:lol:

Amik ma kilka fotek nie będę już sprawdzała całego wątku tylko wkleję je na nowo + ostatnia fotka zrobiona tydzień temu.

Karusia zadzownię dzisiaj do Ciebie między 15-16 :lol:

Posted

[quote name='AlfaLS']Wszystkim przypominamy Amika!;)
Cioteczki mam wrażenie że coś planujecie względem Amika.:mad:Napiszcie coś bo my tu usychamy z tej niewiedzy:razz:[/quote]
:eviltong::eviltong::eviltong:nic nie powiemy:p;)