AlfaLS Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Tak jest napisane na stronie schroniska w Tychach. Czyli byłby w wieku mojej Zulci;) On wraz z nią trafił do nowego schroniska jeszcze z tego starego. To podobno bylo w 2001 roku więc ta informacja wydaje mi się bardziej prawdopodobna. Tytuł tego wątku mnie się wydaje trochę mylący ale wiek Grazynka ma jeszcze w miarę dokładnie sprawdzić. Są uwagi? Coś poprawić? Quote
Mada:) Posted January 28, 2009 Author Posted January 28, 2009 Biedny Amiś. Właśnie, co z tym jego wiekiem...? :-( A list taki smutny... :placz: Quote
karusiap Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 czy ma ktos moze kontakt do grazyna 9915?najlepiej maila Quote
AlfaLS Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 [quote name='karusiap']czy ma ktos moze kontakt do grazyna 9915?najlepiej maila Na stronie schroniska w Tychasz jest adres mejlowy do grazyna 9915. Proszę bardzo: [email protected]. Jest też numer gg: 2499113 Amiś wskakuj na pierwszą stronkę po domek. Quote
AlfaLS Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Jak fajnie przeskakują posty, najpierw otrzymałam podziękowania a dopiero później jest to za co je dostałam;) Widzę, że Tobie też ten Amik nie daje spokoju;). Kurcze żeby mu się udało! Quote
karusiap Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 oj siedzi mi w glowie,siedzi....tyle czasu w boskie:( uda mu sie,to wiem na pewno:) Quote
Becia66 Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 no to hopnę cię kochany jeszcze na dobranoc...:sleep: Quote
AlfaLS Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 karusiap napisał(a):oj siedzi mi w glowie,siedzi....tyle czasu w boskie:( uda mu sie,to wiem na pewno:) Dobrze Cię rozumiem. Koleżanka Amika z boksu, którą adoptowałam czyli Zulka też siedziała w schronisku 11 lat i jak pierwszy raz o tym przeczytałam na jej wątku to też cały czas chodziła mi po głowie;) Efekt taki, że teraz jest królową w domu, na szczęście łaskawą królową;). Amikowi też musi się w końcu udać! Quote
Mada:) Posted January 30, 2009 Author Posted January 30, 2009 Czyżby Amiś wybierał się do hoteliku? :razz: Quote
AlfaLS Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Mada:) napisał(a):Czyżby Amiś wybierał się do hoteliku? :razz: Czy w życiu Amika szykują się zmiany? Cioteczki napiszcie coś koniecznie! Quote
karusiap Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 mamy nadzieje na zmiany , ktore zapoczatkuja droge do nowego zycia;) Quote
MagdaRR Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Wzruszająca historia :-(. Życze "Małemu" żeby w końcu pospał na psiej i tylko Jego podusi. Z całego serca. Quote
AlfaLS Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Wszystkim przypominamy Amika!;) Cioteczki mam wrażenie że coś planujecie względem Amika.:mad:Napiszcie coś bo my tu usychamy z tej niewiedzy:razz: Quote
AlfaLS Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Amik na pierwszą! Może nastąpi cud i coś się zmieni w życiu Amika? Quote
karusiap Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 dziewczyny czy gdzies oprocz 1 postu jest wiecej zdjec Amikunia?? Quote
AlfaLS Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 [quote name='karusiap']dziewczyny czy gdzies oprocz 1 postu jest wiecej zdjec Amikunia??[/QUOTE] Wydaje mi się że nie:shake: Gdzieś Grażynka pisała że pies się nie zmienił tylko jest bardziej smutny:shake: W Tychach zdjęcia psiakom robi chyba tylko ona i ciężko jej wyrobić się czasowo ze wszystkim............ Quote
grazyna9915 Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 Alfa dzięki za wytłumaczenie.:lol: Amik ma kilka fotek nie będę już sprawdzała całego wątku tylko wkleję je na nowo + ostatnia fotka zrobiona tydzień temu. Karusia zadzownię dzisiaj do Ciebie między 15-16 :lol: Quote
karusiap Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 jejku jaka to jest kochana mordeczka:loveu: czekam na telefon...na razie tylko na telefon:cool3:;) Quote
Becia66 Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 piękne zdjęcia, a Amiś taki smutny, zrezygnowany....:shake:..Naprawde nic nie rozumiem bo piesio nieduży, sliczny i.....rudy - a takim o domek najłatwiej....:roll: Quote
MagdaH Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [quote name='AlfaLS']Wszystkim przypominamy Amika!;) Cioteczki mam wrażenie że coś planujecie względem Amika.:mad:Napiszcie coś bo my tu usychamy z tej niewiedzy:razz:[/quote] :eviltong::eviltong::eviltong:nic nie powiemy:p;) Quote
MagdaH Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 Tylko najpierw trzeba go troszkę ucywilizować ;) Quote
Recommended Posts