Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 833
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

gdzie jest pies?????
Człowieku - ile Ty masz lat? Czy zdajesz sobiue sprawe jak to zwierzę potwornie cierpi !!!!!!!!!!!
Za chwilę ten pies padnie z powodu sepsy! Przecież miałyście mu podać sedalin ROK TEMU i odłowić go !!!

<STRONG><FONT size=4>zadzwoń

Posted

Po pierwsze nie będę się z nikim kłócić,tym bardziej z Tobą,bo bardzo Cie szanuję...ale ja tez zasługuję na odrobinę szacunku.
Mam lat 18 i nie poradzę sobie z takim psem,przepraszam Cie bardzo,ze nie jestem bogiem.Nikt mi w tej sprawie pomóc nie chce...na początku były plany,nawet próby odłowienia go przez straż miejską i Tarnobrzeskie stowarzyszenie,ale nie udało się...
Wszyscy mówią: zostaw go,to nie Twoja sprawa,niech gmina sie tym zajmie... CZY JA GO ZOSTAWIŁAM? NIE!!
mój numer telefonu: 723321161

Posted

JEszcze raz dziękuję...
Bardzo potrzebne będzie wsparcie finansowe,

Konto Fundacji:
Bank Śląski O/Grodzisk Maz.
88 1050 1924 1000 0022 6878 6056

Przelewy zagraniczne:
ING Bank Śląski S.A.
Kod SWIFT:
ING Banku: INGBPLPW
IBAN: PL 88 1050 1924 1000 0022 6878 6056

Posted

[quote name='emir']Jutro zabieramy psa
emir

EMIR - dziękuję !!! :loveu:

Mam nadzieję , że wszystko się uda i Logan zostanie uratowany !
Marlenka robiła tyle , ile mogła , gdyby nie Ona - Logana JUŻ
by nie było ...
Miejmy nadzieję , że wszystko się dobrze skończy !

Posted

Logan jedzie do Emira,gdzie, miejmy nadzieję,zdążą mu pomóc...
A ja mam serdeczna prośbę...Widzę,że sporo osób deklaruje wpłaty na niego.Te pieniądze bardzo sie Emirowi przydadza, bo operacja i dalsze leczenie na pewno nie będą tanie,a każdy grosz przekazany na konto Fundacji jest ważny, bo dawany z dobrego serca.
Deklarujemy jednak tylko podanie końcowej kwoty,jaka wpłynie na Logana i kwote wydana prze Fundacje na jego operacje i dalsze leczenie...- zwyczajnie,nie mamy możliwości prowadzenia częstych rozliczeń.
Pamiętajcie prosze o tym.....

Posted

emir napisał(a):
Pies odłowiony - jedzie do kliniki; operacja przełożona z godz. 16.00 na 19.00
emir

Dziękujemy w jego imieniu :Rose: bez Was byłoby cięzko mu pomóc ...

Posted

Byłam małej wiary, zrezygnowana - a tu proszę jak powiedzieli tak zrobili - bardzo bardzo dziękuję EMIROWI :loveu::loveu:- współpraca z takimi ludźmi to zaszczyt i człowiek nabiera od razu wiary w to, że zawsze jest wyjście nawet z najbardziej beznadziejnej sytuacji.

Posted

Powiem tylko,ze było trudno...bo Logan się nie poddawał. Łapany był na strzałki ze środkiem usypiającym:roll:. Zresztą to nieistotne,ważne,że nareszcie jest bezpieczny i nie zazna już zimna,bólu i głodu...
Teraz czekamy na wieści od Emir:roll:.