Paulina_mickey Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 Marlena:) napisał(a):Loganek w nowym domu ! :loveu::loveu::loveu: No nie bądź taka, nie daj się prosić i napisz więcej! :multi: Quote
Dana i Muszkieterowie Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 [quote name='Marlena:)']Loganek w nowym domu ! :loveu::loveu::loveu: [quote name='Paulina_mickey']No nie bądź taka, nie daj się prosić i napisz więcej! :multi: Marlena ! :mad: ;) Dawaj szybko wiadomości, też chcemy się ucieszyć szczęściem Loganka ! :lol: Nie bądź taka tajemnicza.... Fantastycznie, że Logan ma wreszcie swój kochający domek !:loveu: Quote
ewatr Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 Marlena:) napisał(a):Loganek w nowym domu ! :loveu::loveu::loveu: Sadystka :eviltong::mad:.... Mow wiecej bo sie do Ciebie przejade ;) Quote
emilia2280 Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 Marlena:) napisał(a):Loganek w nowym domu ! :loveu::loveu::loveu: Pielégniareczka Logan w domu? Wow! Quote
Dana i Muszkieterowie Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 [quote name='ewatr']Sadystka :eviltong::mad:.... Mow wiecej bo sie do Ciebie przejade ;) Ewatr, tych sadystów jest więcej..... ;) To ja się dołączę, jak będziesz jechać.:evil_lol: Wieści o Loganku, please ! :lol: Quote
Marlena:) Posted August 20, 2009 Author Posted August 20, 2009 Sorki, komp mi nawalił i korzystam grzecznościowo :mad: wrrr.. Nic więcej nie wiem, jak będę rozmawiać z p.Krystyną to dowiem się więcej :) Na pewno trafił super, bo Emir tylko takie domki znajduje :eviltong: Quote
Dana i Muszkieterowie Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 Czy można prosić o jakieś nowe wiadomości o Loganie ? Quote
Marlena:) Posted September 14, 2009 Author Posted September 14, 2009 Myślę, że tak. Ostatnio zupełnie nie mam czasu i wszystko wylatuje mi z głowy.. Quote
Marlena:) Posted September 14, 2009 Author Posted September 14, 2009 Wszystkie informacje z nowego domu zostaną umieszczone na stronie Fundacji, wraz z nowymi zdjęciami (jak juz przyjdą). Także pozostało czekac. Jak się pojawią dam znac ;) Quote
Recommended Posts