darunia-puma Posted May 4, 2008 Author Posted May 4, 2008 na razie tyle ale na pewno wstawię kolejne fotki w końcu zrobiłam ich ponad 200sztuk... Quote
bonsai_88 Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Haaa... nauczyłam się te twoje anioły po pysku rozpoznawać... już nie muszę im po brzuch patrzeć :D Quote
darunia-puma Posted May 6, 2008 Author Posted May 6, 2008 no to swietnie bardzo sie ciesze ze kolejna osoba potrafi to robic ludzie na ulicy ktorzy nas znaja tez sie mylą Quote
diabelkowa Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 http://i32.tinypic.com/wwch03.jpg sloooodkie!!!! ladne szele :) dawno mnie tu nie bylo... Quote
darunia-puma Posted May 6, 2008 Author Posted May 6, 2008 oj diabełkowa bardzo dawno ty sie popraw bo my sie obrazimy na ciebie i ślus z miłością Quote
darunia-puma Posted May 7, 2008 Author Posted May 7, 2008 czemu zawsze u mnie jest pod górkę? wczoraj oddałam laptopa do naprawy i czekam mam tylko kontakt ze światem w pracy więc szaleję!!!! jutro mam dzwonić i się pytać co i jak?!zaniosłam do peceta zawołali na dzień dobry za przegryziony kabel przez Setha (zresztą to już drugi) około 100zł + nagrywarka dvd nie nagrywa więc kolejna kaska!!! ja sie zastrzelę zawsze jakieś wydatki dopiero wyjazd do polanicy 600zł teraz kolejne kilka stówek na laptopa!!!!jak będę miała już go w domu wstawię zdjątka z wyjazdu Quote
Apbt_sól Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 obys zdjeca zgrala sobie czy cos, bo mogą ci system wyczyscić... Quote
diabelkowa Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 darunia-puma napisał(a):oj diabełkowa bardzo dawno ty sie popraw bo my sie obrazimy na ciebie i ślus z miłością juz sie poprawiam :))) no i wtedy zadnych zdjec nie wstawisz Quote
DuDziaczek Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 :mad: Oj darunia ty to nie masz szczescia :shake::shake: Quote
darunia-puma Posted May 8, 2008 Author Posted May 8, 2008 mam nadzieje ze nie zniszczą mi zdjęc bo tam sa unikaty Quote
DuDziaczek Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 A jak nie to naslesz swoje wilki i koniec z nimi :diabloti: Quote
darunia-puma Posted May 9, 2008 Author Posted May 9, 2008 tiaaa dziś się dowiedziałam ze najprawdopodobniej laptop bede miała może w poniedziałek....no rece opadaja dzwonie do firmy oni nic nie wiedza ktos na urlopie drugi jakis opóźniony w rozwoju!!!!rany boskie jak ja sie tam przejde to zapamietaja mnie do konca zycia taka awanture zrobie Quote
arrakis Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 [quote name='darunia-puma'] Shilla będzie z tego ;), ale całość w jakiej kompozycji to nie powiem żeby nie psuć niespodzianki:eviltong:. Quote
darunia-puma Posted May 10, 2008 Author Posted May 10, 2008 mam mam laptopa i koszt jaki zapłaciłam to 400zł Quote
darunia-puma Posted May 11, 2008 Author Posted May 11, 2008 tak tak już wstawiam specjalnie dla ciebie DuDziaczku to u nas nad stawami jesteśmy na spacerze Quote
DuDziaczek Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 Boze miedzy 2 ostatnimi nie zrobilas przerwy i myslalam ze to 1 fotka :evil_lol::evil_lol::evil_lol: oczywiscie psiaki sliczne xD A i WIEM GDZIE SETH I GDZIE SHILLA :evil_lol: Quote
Martens Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 Ile pięknych fot :loveu: Widzę, że robimy dobry użytek z aparatu :cool3: Quote
darunia-puma Posted May 13, 2008 Author Posted May 13, 2008 tak staram się robić użytek z aparaciku mam nadzieje ze sie wam podoba i warto Quote
darunia-puma Posted May 13, 2008 Author Posted May 13, 2008 przesyłam kolejne zdjęcia z wyprawy jadę w przyszły wtorek podpisać już akt notarialny do gdyni i od razu podpisuje akt po powrocie w wałbrzychu i mam swoje upragnione mieszkanie nie mogę się doczekać najchętniej zaprosiłabym was wszystkich na parapetówkę do mnie ..... na zdjęciach Seth jak zwykle tłucze biedną Shillę Quote
arrakis Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 ale fajne foty:loveu: - takie żywiołowe;). P.S. Darunia -puma ... już jest gotowy:cool1: Quote
darunia-puma Posted May 15, 2008 Author Posted May 15, 2008 arrakis wstaw fotkę tutaj proszę i pisz szybciutko ile płacę za to cudo no i oczywiście za malamucika którego wygrałam na twojej aukcji z przesyłką ? i specjalnie dla ciebie i dudziaczka za wielkie serce fotki i filmiki moich pociech Quote
Recommended Posts