Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dobermanio już odpowiadam na twoje pytanie - jest to mieszkanie na parterze wychodzi się z niego jakies 10m i mam swoj ogród musze go ogrodzic zeby psiaki mialy gdzie biegac
A co najwazniejsze to jestem cala i zdrowa w wałbrzychu i znowu w pracy

Posted

kilka zdjęć z naszego wyjazdu do gdyni
widok z mojego mieszkania w gdyni widok na morze

zdjęcia z sopotu gdańska i gdyni
było cudownie niestety wiele chwil w zadumie z powodu braku obok moich aniołów

Posted

oj DuDziaczku jakie to znowu kompleksy blendinka znowu jestem .....
aha przed chwilką wróciłam ze spaceru spotkałam naszą forumowiczkę CEDRĘ bardzo sympatyczna osóbka przyjechała do swojego chłopaka i miałyśmy szanse przypadkiem się spotkać , podeszła do mnie bo poznała nas z naszej galerii to znaczy mnie i moje aniołki i okazało się że spotkała również moje psiaka którego kilka miesięcy temu odwiązalam od drzewa w lesie i niestety najprawdopodobniej nadal jest bezdomny , mam nadzieje ze wpadnie na naszą galerię i napiszę kilka słów

Posted

[quote name='darunia-puma']oj DuDziaczku jakie to znowu kompleksy blendinka znowu jestem .....
aha przed chwilką wróciłam ze spaceru spotkałam naszą forumowiczkę CEDRĘ bardzo sympatyczna osóbka przyjechała do swojego chłopaka i miałyśmy szanse przypadkiem się spotkać , podeszła do mnie bo poznała nas z naszej galerii to znaczy mnie i moje aniołki i okazało się że spotkała również moje psiaka którego kilka miesięcy temu odwiązalam od drzewa w lesie i niestety najprawdopodobniej nadal jest bezdomny , mam nadzieje ze wpadnie na naszą galerię i napiszę kilka słów

Komleksy na tle wagowym :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Hm... daruniu! To Wy juz slawni jestescie! O autofgrafy prosic beda! :razz:

Posted

[quote name='darunia-puma']aha przed chwilką wróciłam ze spaceru spotkałam naszą forumowiczkę CEDRĘ bardzo sympatyczna osóbka przyjechała do swojego chłopaka i miałyśmy szanse przypadkiem się spotkać , podeszła do mnie bo poznała nas z naszej galerii to znaczy mnie i moje aniołki i okazało się że spotkała również moje psiaka którego kilka miesięcy temu odwiązalam od drzewa w lesie i niestety najprawdopodobniej nadal jest bezdomny , mam nadzieje ze wpadnie na naszą galerię i napiszę kilka słów

witajcie:)))
rzeczywiscie jestescie bardzo slawni, i bezdomny piesek tez. nie mielismy zadnych watpliwosci ze to wlasnie wy ani ze to en psiak z watku o szczeniaczku przywiazanym do drzewa!:)
Bardzo milo bylo poznac cala Wasza gromadke:)

wrzucam pare fotek ktore zrobil moj chlopak podczas gdy psiaki rozrabialy razem;)

Pociag - Cedra Shilla i bezdomniaczek

Darunia puma, Shilla, Cedra, Seth i bezdomniaczek

Zostawcie mojego patyka!!;) Od lewej Seth, pan bezdomny, Kiszunia i Shilla

Seth ze zdobytym patyczkiem i zazdrosnik

Mam nadzieje ze nie pomylilam opisow zdjec, jesli tak to prosze o poprawe:)

Posted

nie daruniu (moja imienniczko) nie pomyliłaś ani psiaków ani zdjęć ja się dziś też pochwalę i dołożę nasze zdjęcia ze spotkania cedruni bardzo sie ciesze ze was poznałam mam nadzieje ze sie jeszcze spotkamy jak cos dzwon 0698660096

Posted

Darunia-puma, dzieki za super fotki:) Masz super pieseczki!:) My niestety juz jutro wyjezdzamy z Walbrzycha. Ale na pewno co jakis czas tu bedziemy. Mam nadzieje ze spotkamy sie jeszcze na spacerku:)))) Buziaki