darunia-puma Posted May 23, 2008 Author Posted May 23, 2008 dobermanio już odpowiadam na twoje pytanie - jest to mieszkanie na parterze wychodzi się z niego jakies 10m i mam swoj ogród musze go ogrodzic zeby psiaki mialy gdzie biegac A co najwazniejsze to jestem cala i zdrowa w wałbrzychu i znowu w pracy Quote
darunia-puma Posted May 25, 2008 Author Posted May 25, 2008 witamy wszystkich bardzo bardzo ciepło nareszcie przestało u nas padać i można normalnie biegać na spacerki z psiakami, postaram się dziś wieczorem wstawić zdjęcia swoich aniołków Quote
diabelkowa Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 ile zmian a ja jak zwykle nie w temacie ale wiem ze to zmiany na lepsze :) i trzymam kciuki ja tez za powrot w calosci ;) Quote
darunia-puma Posted May 25, 2008 Author Posted May 25, 2008 a wiec wstawiam obiecane fotki mam nadzieje ze sie nie powtórzą Quote
Anza&Hacker Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 http://i32.tinypic.com/33mag7q.jpg - śliczne ujęcie, wygląda troche jak wilk :cool1: http://i30.tinypic.com/nv4fbd.jpg - słodzinka ziewająca :loveu: Quote
darunia-puma Posted May 25, 2008 Author Posted May 25, 2008 kilka zdjęć z naszego wyjazdu do gdyni widok z mojego mieszkania w gdyni widok na morze zdjęcia z sopotu gdańska i gdyni było cudownie niestety wiele chwil w zadumie z powodu braku obok moich aniołów Quote
DuDziaczek Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 Ciotka mnie wpedza w kompleksy! :oops::oops: :diabloti: I jak ladnie wywija paleczkami :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
darunia-puma Posted May 25, 2008 Author Posted May 25, 2008 oj DuDziaczku jakie to znowu kompleksy blendinka znowu jestem ..... aha przed chwilką wróciłam ze spaceru spotkałam naszą forumowiczkę CEDRĘ bardzo sympatyczna osóbka przyjechała do swojego chłopaka i miałyśmy szanse przypadkiem się spotkać , podeszła do mnie bo poznała nas z naszej galerii to znaczy mnie i moje aniołki i okazało się że spotkała również moje psiaka którego kilka miesięcy temu odwiązalam od drzewa w lesie i niestety najprawdopodobniej nadal jest bezdomny , mam nadzieje ze wpadnie na naszą galerię i napiszę kilka słów Quote
darunia-puma Posted May 25, 2008 Author Posted May 25, 2008 dzisiejszy spacerek jutro będą fotki z cedrą i jej psiaczkami Quote
Anza&Hacker Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 No, no - to już nie moge się doczekać jutra! :p Quote
DuDziaczek Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 [quote name='darunia-puma']oj DuDziaczku jakie to znowu kompleksy blendinka znowu jestem ..... aha przed chwilką wróciłam ze spaceru spotkałam naszą forumowiczkę CEDRĘ bardzo sympatyczna osóbka przyjechała do swojego chłopaka i miałyśmy szanse przypadkiem się spotkać , podeszła do mnie bo poznała nas z naszej galerii to znaczy mnie i moje aniołki i okazało się że spotkała również moje psiaka którego kilka miesięcy temu odwiązalam od drzewa w lesie i niestety najprawdopodobniej nadal jest bezdomny , mam nadzieje ze wpadnie na naszą galerię i napiszę kilka słów Komleksy na tle wagowym :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Hm... daruniu! To Wy juz slawni jestescie! O autofgrafy prosic beda! :razz: Quote
cedra Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 [quote name='darunia-puma']aha przed chwilką wróciłam ze spaceru spotkałam naszą forumowiczkę CEDRĘ bardzo sympatyczna osóbka przyjechała do swojego chłopaka i miałyśmy szanse przypadkiem się spotkać , podeszła do mnie bo poznała nas z naszej galerii to znaczy mnie i moje aniołki i okazało się że spotkała również moje psiaka którego kilka miesięcy temu odwiązalam od drzewa w lesie i niestety najprawdopodobniej nadal jest bezdomny , mam nadzieje ze wpadnie na naszą galerię i napiszę kilka słów witajcie:))) rzeczywiscie jestescie bardzo slawni, i bezdomny piesek tez. nie mielismy zadnych watpliwosci ze to wlasnie wy ani ze to en psiak z watku o szczeniaczku przywiazanym do drzewa!:) Bardzo milo bylo poznac cala Wasza gromadke:) wrzucam pare fotek ktore zrobil moj chlopak podczas gdy psiaki rozrabialy razem;) Pociag - Cedra Shilla i bezdomniaczek Darunia puma, Shilla, Cedra, Seth i bezdomniaczek Zostawcie mojego patyka!!;) Od lewej Seth, pan bezdomny, Kiszunia i Shilla Seth ze zdobytym patyczkiem i zazdrosnik Mam nadzieje ze nie pomylilam opisow zdjec, jesli tak to prosze o poprawe:) Quote
Anza&Hacker Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 Śliczne te foteczki od Cedry :loveu::loveu::loveu: Quote
darunia-puma Posted May 26, 2008 Author Posted May 26, 2008 nie daruniu (moja imienniczko) nie pomyliłaś ani psiaków ani zdjęć ja się dziś też pochwalę i dołożę nasze zdjęcia ze spotkania cedruni bardzo sie ciesze ze was poznałam mam nadzieje ze sie jeszcze spotkamy jak cos dzwon 0698660096 Quote
darunia-puma Posted May 26, 2008 Author Posted May 26, 2008 no to teraz my wstawimy kilka fotek z naszej wyprawy Quote
cedra Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 Darunia-puma, dzieki za super fotki:) Masz super pieseczki!:) My niestety juz jutro wyjezdzamy z Walbrzycha. Ale na pewno co jakis czas tu bedziemy. Mam nadzieje ze spotkamy sie jeszcze na spacerku:)))) Buziaki Quote
Recommended Posts