Coffee&Nera Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Kochana ja ci powiem jedno - moja siostra to samo zrobila, ona sobie rowniez sprowadzila aparat zza granicy tylko tyle dobrego ze wprost jej powiedzieli ze jest ze złego żrodla bodajze u niej przemytu... Oskarzyla osobe od ktorej kupila oraz zazadala pieniedzy zwrotu - potem ona by miala problemy jezeli chodzi o złe źrodło Quote
darunia-puma Posted April 28, 2008 Author Posted April 28, 2008 arrakis zdjęcia dla ciebie moze z nich coś wybierzesz Quote
darunia-puma Posted April 29, 2008 Author Posted April 29, 2008 no dokładnie a na niektórych fotkach to całkiem klony Quote
pusia2405 Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 darunia-puma napisał(a):a tak zmieniając temat moze możecie mi pomóc - muszę zmienić pokarm psy już nie mogą na royala light patrzeć potrzebuje pokarm z górnej półki czyli taki jak eukanuba,royal....itd. nie chcę mieć już lighta ale nie chcę też żeby na nowym pokarmie psy utyły chciałabym żeby utrzymały tą wagę którą mają teraz pomożecie? Ja przeszłam z royala na acanę. Jestem bardzo zadowolona. Moje psy jedzą seniora (najstarszy), lamb&rice (maluchy) i z łososiem (całe stado). Reszty nie próbowałam. Spróbuj im kupić małe opakowanie na początek czy alergii przypadkiem nie dostaną, bo z tymi karmami u różnych psów różnie bywa... Quote
Coffee&Nera Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 Czyzby jednak royal jednak sie psom nudzil? Tak o tym mowia ze swietny a moim zdaniem sa o wiele lepsze karmy Quote
darunia-puma Posted April 29, 2008 Author Posted April 29, 2008 nera one w sumie zjadły ponad 60kg royala light i koniec szukam karmy tym razem nie light chciałabym utrzymać im tą mase jaką mają żeby nie utyły!!! nie wiem co wziąć myslałam o euknubie albo jakiejś innej typu red mills Quote
Coffee&Nera Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 a chyba ze tak... ;) A do jakiej cenowo szukasz jak cos czy niepatrzysz na to? Quote
Apbt_sól Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 Kup acane sport , tam na minimalnych dawkach i dobrym ruchu swietnie utzymasz psy. wogle , wysokoenergetyczne mozesz im zarzucić jak tyle latacie. Quote
darunia-puma Posted April 29, 2008 Author Posted April 29, 2008 wiola a nie utyją mi znowu?na wysokoenergetycznej? nera cena nie gra roli może byc karma z wyższej półki byle nie utyły na niej Quote
Apbt_sól Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 jak bedziesz karmila z glowa anie dawała nie wiadomo ile i trzymała ładnie rucvh nie uytyją , acana sport jest dla psow bardzo aktywnych . a moze jakiegoś adulta wolisz? Orjena moze ? jest swietnym zarłem. Quote
Karilka Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 Łe tam Malaumuta. Malamuty większe sa i bardziej puchate. Śą o wiele cięższej budowy. To wilczaki i koniec!:cool1::eviltong: Quote
darunia-puma Posted April 29, 2008 Author Posted April 29, 2008 karinko secik to typowy pies "w typie" malamuta ale co do shilli to sie na pewno zgodze hihihihihihihii zamówiłam karmę eukanube adult large no zobaczymy jak bedzie przyswajana Quote
darunia-puma Posted April 30, 2008 Author Posted April 30, 2008 dzien dobry wszystkim!!! po pierwsze mój marek jak zwykle nawalił i stwierdił dzień przed wyjazdem na długi weekend że on nie jedzie bo go nie stać!!!!!termin zaklepany od stycznia !!!!!! wpadłam w szał i sama jadę z psami!!!!! więc na pewno będę wstawiała fotki na bierząco z wypadu do polanicy zdrój aha baba z allegro się nie odzywa też mam szał na nią dziś znów zaapeluje do allegro a wczoraj na głupią ładowarkę i pokrowiec do aparatu dałam zaledwie 185zł!!!! zarabiając 650zł to jakiś koszmar!!! Do mnie tylko z pałą podchodzić bo gryzę moje psy mają taryfę ulgową i tylko na nich się nie wyżywam!!!!! A więc jadę jutro rano do niedzieli podobno oprócz psa (labradora właścicielki) będzie jeszcze jeden labek ale na szczęście jakiś 6 miesięczny więc będą 4 psy kicały po ogrodzie mam nadzieje że seth nic nie odwali Quote
DuDziaczek Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 No darunia trzymaj sie szkoda ze nawalil, ale przynajmniej bedziesz miala wiecej czasu dla psiakow :razz: Quote
darunia-puma Posted April 30, 2008 Author Posted April 30, 2008 z marka i tak zaden pozytek w pomocy z psami wiec zadna różnica ale krew mnie zalała ze jest jak smarkacz nieodpowiedzialny !!!! Quote
darunia-puma Posted April 30, 2008 Author Posted April 30, 2008 wkleje kilka fotek z domku na pewno jutro beda lepsze bo w plenerze Quote
sacred PIRANHA Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 sliczne fotki... szkoda ze TZ odpalil cos takiego...ale coz...moj mnie zostawil "dla mojego dobra" w momencie gdy tak naprawde wszystko mi sie zawalilo i jedyne co mnie w pionie trzymalo to mysl o nim...okazalo sie ze zludna mysl...co teraz? nie wiem... tez biore psy i chodze, chodze, chodze...staram sie nie myslec... zycze udanego weekendu i czekam na fotorelacje:) Quote
DuDziaczek Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 A bo to jest tak polegac na facetach :eviltong: zostawia z wymowka ze "dla Ciebie lepiej" a prawda taka ze sami chca uciec od problemow :angryy: Ale nie odbiegajac od tematu psiaki sliczniaste! i chyba nauczylam sie rozrozniac :razz::razz: Quote
arrakis Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 darunia-puma napisał(a): na pewno jutro beda lepsze bo w plenerze Możesz dać pieskom delikatne sugestie , żeby podczas sesji eksponowały sie w odpowiednią stronę:cool3: Quote
Apbt_sól Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 ja tam na swojego nie narzekam przez 12 lat mnie nie zawiodł- mialam szczescie? ;) Czekam na plenerowe:) Daria ty sie chlopem nie przejmuj - szkoda pradu :p Quote
darunia-puma Posted May 2, 2008 Author Posted May 2, 2008 nie mam zamiaru się przejmować!!! a teraz moi drodzy sesja plenerowa z ogrodu naszej Pani Stasi!!!! Seth pozował z radością zresztą jak zwykle Quote
sacred PIRANHA Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 jak one cudownei na trawce wygladaja:):):) super:) Quote
Recommended Posts