Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Niki-lidka napisał(a):
stali bywalcy juz wiedza, ze one sa jednak inne:D
jeszcze mam lekkie problemy z odroznieniem czasem na fotce ale juz mi sie oko wyostrzylo, na poczatku to dla mnie jak dwie krople wody byly;)

to tak jak ja miałam na początku całowałam i tuliłam obcego psa jak Seth do mnie przyszedł pierwszy raz do sklepu myślałam że to Shilla no cóż......
a teraz nie ma szans na pomyłkę
jutro jadę po kartę pamięci do aparatu i po jakis pokrowiec na razie kilka fot i trzeba zgrywać na laptop

Posted

dziewczynki szlak mnie jasny trafi nie wiem czy nie zgłosić tego do administratora allegro ze baba to oszustka!!!fakt dostałam po 3 tygodniach aparat ale bez ładowarki!!!nie wiem co robić?jak się rozładuje lipa znowu nie mam aparatu,byłam w foto sklepie i taka ładowarka kosztuje 159zł!!! ale jak na razie wklejam zdjęcia psiaków

Posted

darunia-puma napisał(a):
dziewczynki szlak mnie jasny trafi nie wiem czy nie zgłosić tego do administratora allegro ze baba to oszustka!!!fakt dostałam po 3 tygodniach aparat ale bez ładowarki!!!nie wiem co robić?jak się rozładuje lipa znowu nie mam aparatu,byłam w foto sklepie i taka ładowarka kosztuje 159zł!!! ale jak na razie wklejam zdjęcia psiaków

Napisz do baby, że nie dostałaś ładowarki i wystaw jej Negatywa!! Co za wstrętne babsko :angryy:

P.S. Śliczne fotki :)

Posted

junka staram się wyjaśnić sprawę ale jakoś polubownie mi nie idzie!!!!cholerna baba
paczka przyszła z USA w folii był aparat do niego kabel USB i płyta kodaka i koniec!!!Myslę że jest on kradziony z fabryki przez jakiegoś polaka który jej to wysyła!!!Na pewno nie jest to uczciwe tym bardziej że pytałam w pierwszym mailu czy jest pełen komplet!!!!Czuję się oszukana

Posted

a tak zmieniając temat moze możecie mi pomóc - muszę zmienić pokarm psy już nie mogą na royala light patrzeć
potrzebuje pokarm z górnej półki czyli taki jak eukanuba,royal....itd. nie chcę mieć już lighta ale nie chcę też żeby na nowym pokarmie psy utyły chciałabym żeby utrzymały tą wagę którą mają teraz pomożecie?

Posted

darunia-puma napisał(a):
a tak zmieniając temat moze możecie mi pomóc - muszę zmienić pokarm psy już nie mogą na royala light patrzeć
potrzebuje pokarm z górnej półki czyli taki jak eukanuba,royal....itd. nie chcę mieć już lighta ale nie chcę też żeby na nowym pokarmie psy utyły chciałabym żeby utrzymały tą wagę którą mają teraz pomożecie?

Niestety ja ci w tej kwesti nie pomoge ponieważ totalnie nie zanm się na karmach. :shake:

Posted

zestaw miał zawierać wszystko: czyli - ładowarkę,pudełko,gwarancję,kabel USB, instrukcję obsługi, płytę CD, do tego modelu aparatu ładowark kosztuje 159zł i trzeba ją sprowadzać na zamówienie model kodak M853

Posted

Co zaludzie :angryy:

ja ostatnio dostalam negatywa bo podobno nie wplacilam pieneidzy za towar wyslany w styczniu... A najgorsze toto ze wplacilam iwyrzucilam potwierdzenie (ludzie prawie 3 miesiace minelo!)
Jak sprawa doszla do allegro do administracji to wtedy sie okazalo ze szanowna pani zagubila gdzies kwitek na ktorym miala napsiane ze wplacalam :shake::shake:
A wszesniej bylam "oszustka" "nieuczciwa" " klamliwa...":shake::shake::shake:

Darunia ale fotecki siwtne!