Coffee&Nera Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Zdjecia poprostu boskie ! Jaki to masz aparacik ;)? http://i28.tinypic.com/ac8mpz.jpg To zdjecie mnie rozbilo. Jaka milosc *_* :loveu: Quote
darunia-puma Posted April 25, 2008 Author Posted April 25, 2008 oj witam wszystkich tak tak nareszcie doszedł mój aparat to kodak 8,2MPX czy jak to się zwie ciesze się ze zdjęcia się podobają na pewno już teraz bedą stale robione i wam pokazywane Quote
Karilka Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Psiaki wyglądają jak rasowce najczystszej krwi! Są identyczne! Jak Wilczaki Czechosłowackie!:loveu::loveu::loveu: Quote
darunia-puma Posted April 25, 2008 Author Posted April 25, 2008 witam cie Karilko Seth to pies w typie malamuta a Shilla to sunia w typie czechosłowackeigo wilczaka sa do siebie bardzo podobne i takie kochane.... Quote
sacred PIRANHA Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 stali bywalcy juz wiedza, ze one sa jednak inne:D jeszcze mam lekkie problemy z odroznieniem czasem na fotce ale juz mi sie oko wyostrzylo, na poczatku to dla mnie jak dwie krople wody byly;) Quote
darunia-puma Posted April 25, 2008 Author Posted April 25, 2008 Niki-lidka napisał(a):stali bywalcy juz wiedza, ze one sa jednak inne:D jeszcze mam lekkie problemy z odroznieniem czasem na fotce ale juz mi sie oko wyostrzylo, na poczatku to dla mnie jak dwie krople wody byly;) to tak jak ja miałam na początku całowałam i tuliłam obcego psa jak Seth do mnie przyszedł pierwszy raz do sklepu myślałam że to Shilla no cóż...... a teraz nie ma szans na pomyłkę jutro jadę po kartę pamięci do aparatu i po jakis pokrowiec na razie kilka fot i trzeba zgrywać na laptop Quote
DuDziaczek Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 :razz: Ale piekne spiace fotki :cool1: Kurcze musze przybywac czesciej ale w natloku zaominam...:shake: Quote
darunia-puma Posted April 26, 2008 Author Posted April 26, 2008 no wiesz ja mogę ci od czasu do czasu o nas przypomnieć .... Quote
Szarik Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 Nareszcie aparat! Alez się wylegują leniuchy :loveu: Quote
Junka Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 No ale jak już masz ten aparat to gdzie nowe foty :mad: Quote
darunia-puma Posted April 27, 2008 Author Posted April 27, 2008 dziewczynki szlak mnie jasny trafi nie wiem czy nie zgłosić tego do administratora allegro ze baba to oszustka!!!fakt dostałam po 3 tygodniach aparat ale bez ładowarki!!!nie wiem co robić?jak się rozładuje lipa znowu nie mam aparatu,byłam w foto sklepie i taka ładowarka kosztuje 159zł!!! ale jak na razie wklejam zdjęcia psiaków Quote
Junka Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 darunia-puma napisał(a):dziewczynki szlak mnie jasny trafi nie wiem czy nie zgłosić tego do administratora allegro ze baba to oszustka!!!fakt dostałam po 3 tygodniach aparat ale bez ładowarki!!!nie wiem co robić?jak się rozładuje lipa znowu nie mam aparatu,byłam w foto sklepie i taka ładowarka kosztuje 159zł!!! ale jak na razie wklejam zdjęcia psiaków Napisz do baby, że nie dostałaś ładowarki i wystaw jej Negatywa!! Co za wstrętne babsko :angryy: P.S. Śliczne fotki :) Quote
darunia-puma Posted April 27, 2008 Author Posted April 27, 2008 junka staram się wyjaśnić sprawę ale jakoś polubownie mi nie idzie!!!!cholerna baba paczka przyszła z USA w folii był aparat do niego kabel USB i płyta kodaka i koniec!!!Myslę że jest on kradziony z fabryki przez jakiegoś polaka który jej to wysyła!!!Na pewno nie jest to uczciwe tym bardziej że pytałam w pierwszym mailu czy jest pełen komplet!!!!Czuję się oszukana Quote
darunia-puma Posted April 27, 2008 Author Posted April 27, 2008 a tak zmieniając temat moze możecie mi pomóc - muszę zmienić pokarm psy już nie mogą na royala light patrzeć potrzebuje pokarm z górnej półki czyli taki jak eukanuba,royal....itd. nie chcę mieć już lighta ale nie chcę też żeby na nowym pokarmie psy utyły chciałabym żeby utrzymały tą wagę którą mają teraz pomożecie? Quote
Junka Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 darunia-puma napisał(a):a tak zmieniając temat moze możecie mi pomóc - muszę zmienić pokarm psy już nie mogą na royala light patrzeć potrzebuje pokarm z górnej półki czyli taki jak eukanuba,royal....itd. nie chcę mieć już lighta ale nie chcę też żeby na nowym pokarmie psy utyły chciałabym żeby utrzymały tą wagę którą mają teraz pomożecie? Niestety ja ci w tej kwesti nie pomoge ponieważ totalnie nie zanm się na karmach. :shake: Quote
Apbt_sól Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 Jaki mialbyc zestaw? co zawierać , ładowrka z akumulatorami 4 kosztuje okolo 40 zł..... Quote
darunia-puma Posted April 28, 2008 Author Posted April 28, 2008 zestaw miał zawierać wszystko: czyli - ładowarkę,pudełko,gwarancję,kabel USB, instrukcję obsługi, płytę CD, do tego modelu aparatu ładowark kosztuje 159zł i trzeba ją sprowadzać na zamówienie model kodak M853 Quote
Apbt_sól Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 to Daria ty ładujesz aparat czy akumulatory? w kazdym razie zadzwon do niej wystaw netywa jej! Quote
darunia-puma Posted April 28, 2008 Author Posted April 28, 2008 ja ładuję aparat nie mam jak do niej zadzwonic bo nie podała numeru a na moje cholerne maile nie odpisuje!!! szlak mnie trafi nagły Quote
DuDziaczek Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Co zaludzie :angryy: ja ostatnio dostalam negatywa bo podobno nie wplacilam pieneidzy za towar wyslany w styczniu... A najgorsze toto ze wplacilam iwyrzucilam potwierdzenie (ludzie prawie 3 miesiace minelo!) Jak sprawa doszla do allegro do administracji to wtedy sie okazalo ze szanowna pani zagubila gdzies kwitek na ktorym miala napsiane ze wplacalam :shake::shake: A wszesniej bylam "oszustka" "nieuczciwa" " klamliwa...":shake::shake::shake: Darunia ale fotecki siwtne! Quote
darunia-puma Posted April 28, 2008 Author Posted April 28, 2008 we mnie się gotuje ze złości tym bardziej ze nie mozna dostac tej ładowarki Quote
Recommended Posts