Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

darunia-puma napisał(a):

Seth to pies w typie malamuta a Shilla to sunia w typie czechosłowackeigo wilczaka sa do siebie bardzo podobne i takie kochane....

Niesamowite psiska:p Ciężko określić, jednak od wilczaka sunia jest dużo masywniejsza, bardziej krępa, zaś pies do malamuta też ma spore różnice :p
Heh mi się najbardziej z Saarlosami kojarzą, bo na czechosłowackie za krępe :p I te uchy na boki ... Ale nie będę gdybał bo to by się musieli specjaliści wypowiadać hehehe

Posted

cześć Fenris nie wazne jakie one są dla mnie najpiękniejsze i najkochańsze na świecie!!!!
Margo (hodowca CZW) i Husky Team (hodowca husky i malamutów) stwierdzili zgodnie że Shilla ma bardzo dużo wspólnego z CzW a Seth to typowy pies malamuci były pewne niepewności z mojej strony czy aby nie husky ale szybko zostały rozwiane przez znawców!!! Przecież to nie ważne jaką mają krew ważne jakie są !!!

Posted

nie powiedziałam wam najświeższej nowinki
Seth wczoraj zwiał z ogordu (ktoś nie zamknął bramki)myślałam że już po psie, biegłam za nim całą drogę krzycząc a on nic głuchy i ślepy na wszystko!!! Na szczęście w pewnym momencie się obrócił i wpadł przez to na ludzi na deptaku i tak go złapałam!!!
Nie wyobrażacie sobie co ja czułam.....a uciekł tylko dlatego że wcześniej pogryzł się o sztuczną kość z psem właścicielki i dostał ode mnie w dupę klapa bo to on zaczał i jeszcze jak je rozdzielałam to mnie dziabnął przegiął dostał opiernicz i pewnie się obraził skorzystał z sytuacji i zwiał dobrze że tak a nie inaczej się skończyło (dlatego na niektórych fotach seth ma linkę)to było po powrocie miałam jakieś lęki że znowu pójdzie w długą)

Posted

hehe ty to masz utrapienie z tymi psami :evil_lol: Foty fajne czekamy na więcej. A mam pytanko włosy farbnełaś bo jakoś przy tym śniegu jakby ciemniejsze były. ;)

Posted

Oj co za niedobry psiaczek :razz:
Ale i tak masz dobrze uwierz...
ja mam cholernego agresora, ktory musi warczec na wszystkich i o wszystko :placz: Czasami juz nie daje rady i czuje ze dostalby tak w .... ze by sie to skonczylo :mad: A najgorsze to jest to ze raz moze byc caly spacer spokojny a raz nie ma czegos czegoby nie obszczekal...
Ale na dzisiejszym, spacerq to juz stanowczo przesadzil...
Dlatewgo chyba zaczynam szukac dobrego szkoleniowca, czy kogos kto mi pomoze...

A i jaka laska z Cioteczki :razz: 1 raz trafilam na zdjecie z twoim udzialem :razz:

Posted

oj DuDziaczku cofnij się do strony 50 tam jest nasz zjazd psich zaprzęgów tam te z jestem i szybko odpowiem na pytanko tak tak farbowałam włoski wracam do swojego blondu mam dość ciemnych włosków
wstawie wam jeszcze kilka fotosików

Posted

darunia-puma napisał(a):

mam nadzieje że arrakis słonko jakieś fajne ujęcia wybierzesz....

Foty bardzo fajne - o takie chodziło i może być jeszcze kilka:loveu:

Ostateczny wybór już prawie dokonany, chyba że pojawi sie jakieś olśniewające w międzyczasie:cool1:

Posted

tiaaaa sethowi to słonko zawsze za mocno świeci w łepetynkę....
kolejna porcja fotek dla wszystkich
bardzo się cieszę że się podoba...pozdrawiam i całuje mocno wszystkich ....

aparat spełnił swoje funkcję i działa swietnie dzięki temu mogę robic moim aniołkom takie zdjęcia

Posted

dzień dobry DuDziaczku szeleczki dałam zrobić im na zamówienie razem z dwójnikiem i smyczą mamy dwa komplety czarny i czerwony i powiem ci że wcale nie były aż takie drogie bo za komplet czerwony zapłaciłam 156zł (smycz 130cm,dwójnik i 2x szelki)