darunia-puma Posted May 27, 2008 Author Posted May 27, 2008 cedra skarbie życzę szerokiej drogi i zeby psiaki razem z wami dojechaly cale i zdrowe a ja juz jestem po akcie notarialnym na mieszkanko wiec otworzylam butelke czerwonego wytrawnego wina i w samotnosci swietuje..... mam swoje wlasne mieszkanie z ogrodem ...dogadalam sie z bylymi wlascicielami ze poczekam do 15czerwca do ich wyprowadzki.... mimo tego ze ludzie sa wstretni trzeba czasam i im okazac serce..... Quote
DuDziaczek Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 Tak ale nie wiecej niz CZASEM zeby nie nie przyzwyczaili za bardzo :diabloti: Daruniu wysylalam Ci juz raz pw zebysmi jeszcze raz podala adres do wysylki ale jak widac :angryy: nasze kochane dogo... znowu wariuje... :shake: pw pewnie nie doszlo bo w tym czasie co ja wysylalam sie zawiesilo sama nie wiem :mad: Ale prosze o dane do wysylki:cool3: (jak mozesz to podaj tutaj zeby problemow ze nie doszlo znowu nie bylo:mad:) Quote
darunia-puma Posted May 28, 2008 Author Posted May 28, 2008 a więc wszem i wobec podaje swoje dane : daria kozioł Żeromskiego 47/3 (jeszcze przez 2 tygodnie hihihihihihi potem królewiecka 6A/2) 58-302 wałbrzych Quote
DuDziaczek Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 darunia-puma napisał(a):(jeszcze przez 2 tygodnie hihihihihihi potem królewiecka 6A/2) :evil_lol::evil_lol::evil_lol: No toludzie juz wiemy gdzie na parapetówke wpadać xD Quote
darunia-puma Posted May 28, 2008 Author Posted May 28, 2008 zapraszam oczywiście wszystkich a miejsce na piedestale dostanie DuDziaczek za wielkie serce dla psiakow Quote
cedra Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 darunia-puma napisał(a):cedra skarbie życzę szerokiej drogi i zeby psiaki razem z wami dojechaly cale i zdrowe a ja juz jestem po akcie notarialnym na mieszkanko wiec otworzylam butelke czerwonego wytrawnego wina i w samotnosci swietuje..... mam swoje wlasne mieszkanie z ogrodem ...dogadalam sie z bylymi wlascicielami ze poczekam do 15czerwca do ich wyprowadzki.... mimo tego ze ludzie sa wstretni trzeba czasam i im okazac serce..... Daruniu, dojechalismy szczesliwie. Psiaki smacznie juz spia:) Super ze masz wlasne mieszkano. ja juz tak marze zeby w koncu miec staly kat a nie co pol roku sie przeprowadzac, jak jacys cyganie;) a na domiar zlego doslownie kolo naszego domku letniego na wsi wybudowal sie i wprowadzil na stale wlasnie mysliwy, ktory urzadza sobie strzelanie... a moja Cedra panicznie boi sie strzalow:((( poza tym tyle sie nasluchalam o zastrzeleniu psow przez mysliwych ze chyba juz tam nie pojade w obawie o zdrowie i zycie moich psow:placz: Quote
darunia-puma Posted May 29, 2008 Author Posted May 29, 2008 wstawiam kilka kolejnych fotek uśmiechnięty sethus shillunia i pan bezdomny z mojego watku secik szukajacy myszy na polach... Quote
Anza&Hacker Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 Uśmiechnięty Sethuś powala! :mdleje: :loveu: Quote
darunia-puma Posted May 29, 2008 Author Posted May 29, 2008 witaj anza oj tak masz racje seth powala na kolana a jak tak ci sie podoba to popatrz na to Quote
Anza&Hacker Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 [quote name='darunia-puma']witaj anza oj tak masz racje seth powala na kolana a jak tak ci sie podoba to popatrz na to http://i29.tinypic.com/339orbb.jpg To dopiero jest powalające! :-o :loveu: :loveu: :loveu: Quote
darunia-puma Posted May 29, 2008 Author Posted May 29, 2008 ciesze sie ze ci sie podoba a seth zawsze strzela takimi minami przed obiektywem a znowu shilla moglaby startowac do reklamowek psow bezdomnych i pokrzywdzonych mimo takie uczucia milosci, spokoju, dobra i ciepla jakie ma nadal jest w niej duzo smutku Quote
darunia-puma Posted June 1, 2008 Author Posted June 1, 2008 witam wszystkich dla naszych pociech psich życzenia ode mnie i od moich dzieci shilli i setha Quote
sacred PIRANHA Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 jak ja tutaj dawno bylam:) one wypieknialy czy mi sie wydaje?;) Daruniu ciesze sie ze masz mieszkanko juz dla siebie i swoich aniolkow:) kiedy przeprowadzka? a jesli chodzi o usmiechowe foty to ja sobie pozwole wkleic moje usmiechy:) hihih to sie rozgoscilam...jakby co to przeganiaj mnie:) Quote
darunia-puma Posted June 4, 2008 Author Posted June 4, 2008 na pewno nie przegnam a ślicznosci twoje zawsze mile widziane a moje maluchy jak to moje ciagle takie same ja je tak bardzo kocham ze nie widze juz zadnych zmian procz jednej seth nabrał mięśni i jest jeszcze wiekszy niz byl i shillunia stala sie nasza perelka mala przy tym kolosie Quote
darunia-puma Posted June 4, 2008 Author Posted June 4, 2008 aha przeprowadzka moze juz w tym tygodniu ale nie zapeszam tfu tfu tfu Quote
arrakis Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 darunia-puma napisał(a):aha przeprowadzka moze juz w tym tygodniu ale nie zapeszam tfu tfu tfu no to jak trochę ochłoniecie po ferworze przeprowadzkowym ,to mozna jakieś fajne foty popstrykać coby było czym ściany obwieszać:cool3: Quote
darunia-puma Posted June 6, 2008 Author Posted June 6, 2008 dzień dobry wszystkim czekamy na klucze z mieszkania i mam nadzieje ze jutro je bede miała i bede mogla juz cos zaczac robic w mieszkaniu - zrywanie tapet, wykladzin, starych boazerii.....biore psiaki i jade na nowe mieszkanie one beda szarżowały po pokojach a ja bede robila remont Quote
sacred PIRANHA Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 a ja wlasnei szukam mieszkania do przeprowadzki (konkretnie do wyprowadzenia sie z domu)...ceny sa takie ze zaczne grac w totka:( a najgorsze ze nie bede mogla prawdopodobnie zabrac ze soba psow, a napewno nie dwa....i musze wybierac:(:(:( Quote
darunia-puma Posted June 6, 2008 Author Posted June 6, 2008 tak mi przykro nie wiem nawet co mozesz czuc ja bym nie umiala wybrac ktorego ze soba biore nikt nie powinien stawac w takich sytuacjach i dokonywac takich wyborow Quote
DuDziaczek Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 O boze to straszna decyzja musi byc :shake::shake: darunia czy portreciki juz doszly czy poczta sobie zarty robi :angryy::angryy::mad: To byl prioritet :angryy::angryy: Quote
darunia-puma Posted June 6, 2008 Author Posted June 6, 2008 dudziaczku doszly doszly sa tak piekne ze zaparlo mi dech w piersiach , zamowilam jeszcze 4 sztuki mam tylko poczekac az arrakis sie wyrobi z zamowieniami Quote
DuDziaczek Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Oj Daruniu daruniu :loveu::loveu: No widze ze poczta mnie lubi :razz: Ani jednej mojej przesylki nie zgubila ani nie zniszczyla :loveu: Quote
Recommended Posts