Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

cedra skarbie życzę szerokiej drogi i zeby psiaki razem z wami dojechaly cale i zdrowe
a ja juz jestem po akcie notarialnym na mieszkanko wiec otworzylam butelke czerwonego wytrawnego wina i w samotnosci swietuje..... mam swoje wlasne mieszkanie z ogrodem ...dogadalam sie z bylymi wlascicielami ze poczekam do 15czerwca do ich wyprowadzki.... mimo tego ze ludzie sa wstretni trzeba czasam i im okazac serce.....

Posted

Tak ale nie wiecej niz CZASEM zeby nie nie przyzwyczaili za bardzo :diabloti:

Daruniu wysylalam Ci juz raz pw zebysmi jeszcze raz podala adres do wysylki ale jak widac :angryy: nasze kochane dogo... znowu wariuje... :shake:
pw pewnie nie doszlo bo w tym czasie co ja wysylalam sie zawiesilo sama nie wiem :mad:

Ale prosze o dane do wysylki:cool3: (jak mozesz to podaj tutaj zeby problemow ze nie doszlo znowu nie bylo:mad:)

Posted

darunia-puma napisał(a):
cedra skarbie życzę szerokiej drogi i zeby psiaki razem z wami dojechaly cale i zdrowe
a ja juz jestem po akcie notarialnym na mieszkanko wiec otworzylam butelke czerwonego wytrawnego wina i w samotnosci swietuje..... mam swoje wlasne mieszkanie z ogrodem ...dogadalam sie z bylymi wlascicielami ze poczekam do 15czerwca do ich wyprowadzki.... mimo tego ze ludzie sa wstretni trzeba czasam i im okazac serce.....

Daruniu, dojechalismy szczesliwie. Psiaki smacznie juz spia:)

Super ze masz wlasne mieszkano. ja juz tak marze zeby w koncu miec staly kat a nie co pol roku sie przeprowadzac, jak jacys cyganie;)
a na domiar zlego doslownie kolo naszego domku letniego na wsi wybudowal sie i wprowadzil na stale wlasnie mysliwy, ktory urzadza sobie strzelanie... a moja Cedra panicznie boi sie strzalow:((( poza tym tyle sie nasluchalam o zastrzeleniu psow przez mysliwych ze chyba juz tam nie pojade w obawie o zdrowie i zycie moich psow:placz:

Posted

ciesze sie ze ci sie podoba a seth zawsze strzela takimi minami przed obiektywem a znowu shilla moglaby startowac do reklamowek psow bezdomnych i pokrzywdzonych mimo takie uczucia milosci, spokoju, dobra i ciepla jakie ma nadal jest w niej duzo smutku

Posted

jak ja tutaj dawno bylam:)
one wypieknialy czy mi sie wydaje?;)
Daruniu ciesze sie ze masz mieszkanko juz dla siebie i swoich aniolkow:)
kiedy przeprowadzka?
a jesli chodzi o usmiechowe foty to ja sobie pozwole wkleic moje usmiechy:)

hihih to sie rozgoscilam...jakby co to przeganiaj mnie:)

Posted

na pewno nie przegnam a ślicznosci twoje zawsze mile widziane
a moje maluchy jak to moje ciagle takie same ja je tak bardzo kocham ze nie widze juz zadnych zmian procz jednej seth nabrał mięśni i jest jeszcze wiekszy niz byl i shillunia stala sie nasza perelka mala przy tym kolosie

Posted

darunia-puma napisał(a):
aha przeprowadzka moze juz w tym tygodniu ale nie zapeszam tfu tfu tfu

no to jak trochę ochłoniecie po ferworze przeprowadzkowym ,to mozna jakieś fajne foty popstrykać coby było czym ściany obwieszać:cool3:

Posted

dzień dobry wszystkim
czekamy na klucze z mieszkania i mam nadzieje ze jutro je bede miała i bede mogla juz cos zaczac robic w mieszkaniu - zrywanie tapet, wykladzin, starych boazerii.....biore psiaki i jade na nowe mieszkanie one beda szarżowały po pokojach a ja bede robila remont

Posted

a ja wlasnei szukam mieszkania do przeprowadzki (konkretnie do wyprowadzenia sie z domu)...ceny sa takie ze zaczne grac w totka:( a najgorsze ze nie bede mogla prawdopodobnie zabrac ze soba psow, a napewno nie dwa....i musze wybierac:(:(:(