Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Historia wspaniała, psy są poprostu przepiękne!! Dwa identyczne wilczki :cool3: Aż ciezko uwierzyc, ze w takich sytuacjach trafily do ciebie :shake: Niesamowity happy end :)

Pozdrawiam serdecznie

Posted

witaj angel wiem za każdym razem jak na nie patrzę to się zastanawiam czy tak po prostu nie miało byc i one nie były mi pisane ? cała nasza trójka jest ze sobą bardzo ale to bardzo zrzyta i nie wyobrażam sobie żeby jednej z moich pociech tutaj nie było przy mnie.... nie wiem jak jeszcze rok temu funkcjonowałam bez nich są ze mną przecież tak krótko a ja czuje jakby były zawsze...
aha dziewczynki znowu jestem blondi - fryzjerka kumpela tak jak powiedziała tak uczyniła obiecała że w kwietniu będę blondi i jestem znowu jestem w swoim kolorze !!!!

Posted

Hehe ja tez kolor wlosow zmieniam czesciej jak nowe bluzki :cool3: :lol:

Co do przeznaczenia to znam to.. Ja w czerwcu zeszlego roku wzielam na DT starsza (10 letnia!!) amstaffkę, ktorej przez okres na DT uratowalam zycie z 3 razy ;) I zostala, mieszka z moimi rodzicami siostra i porpostu nie wyobrazam sobei by moglo jej z nami nie byc! Czuje jakby od zawsze byla z nami - kochamy ją strasznie. ;)

Posted

oj tak to prawda ja jak zobaczyłam setha to była miłość od pierwszego wejrzenia i chyba z tego co widzę wzajemnie daje mi więcej niż bym się spodziewała a z shillą było tak że wziełam ją z powodu jej cierpienia nie dlatego że się w niej zakochałam tak jak w sethusiu ona była moją ukochaną bidulką i tyle a teraz.....nie ma szans bym choć przez jedną godzinę w pracy o niej nie myślała mam je zawsze ze sobą w telefonie, w kalendarzu - ich zdjęcia, no i oczywiście na sobie - kłaki!!!!!

Posted

kupiłam na reszcie aparat znaczy się zamówiłam na allegro więc powinien być w przyszlym tygodniu u mnie więc będę nadrabiała fotki moich słoneczek zaraz jak go dostanę zrobie fotki dla was i muszę się pochwalić że Seth tak się rozrósł że Shilla przy nim jest taką kruszynką..... a były równe wzrostem i mniej więcej wagą a teraz Seth doszedł do siebie i jak go wziełam to miał 1,5roku teraz skonczył 2 lata i widać różnicę

Posted

słuchajcie muszę się wam pochwalić wczoraj po pracy poszłam z psami i TZem na pola żeby psy pobiegały a że shilla biega sama to bardzo mi się zrobiło setha żal a po tak cięzkim dniu jaki miałam wczoraj nie miałam nawet ochoty by z nim biegać WIĘC GO PUŚCIŁAM Z LINKĄ 10-METROWĄ ŻEBY CHŁOPAK POBIEAGAŁ i co ? i jaka była jego radość jak się pychol cieszył że wolno biega,kopał dołki, skakał,latał,łapał myszy ....itd i cały czas pilnował czy pani i jego shilla są w zasięgu wzroku bieg tak ze 100m przed siebie i jak udawałam że mu uciekam to leciał na łeb na szyje nie chciał przypadkiem zostać sam i nagle.....wyczuł trop jakiegoś zwierza i długa - nie pomogło wołanie,uciekanie itd ....po prostu poszedł w długą a shilla nic nawet nie zareagowała że go nie ma ja w bek i wołam krzyczę i nic myślałam że już po psie i nagle widze przerażonego setha jak leci do nas rzucił się na mnie shilli dał buzi i poszliśmy do domu....stresa mi narobił ale dobrze że się tak skończyło wiem tylko po tej przygodzie że można będzie go puszczać,ale już nie z 10-cio metrówką żeby się gdzieś nie zaczepił tylko w samych szelkach,pomału pomału damy radę myślę że niedługo będzie kicał tak jak shillunia moja bez niczego

Posted

Junka napisał(a):
Chłopak napewno się nauczy chodzenia przy nodze :) A tak wogóle niech aparat szybciej przychodzi bo ja chce zdjęcia :mad:

Ja też ;) he he :) nawet szkice będą dobre :P