Angel_ Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Historia wspaniała, psy są poprostu przepiękne!! Dwa identyczne wilczki :cool3: Aż ciezko uwierzyc, ze w takich sytuacjach trafily do ciebie :shake: Niesamowity happy end :) Pozdrawiam serdecznie Quote
darunia-puma Posted April 6, 2008 Author Posted April 6, 2008 witaj angel wiem za każdym razem jak na nie patrzę to się zastanawiam czy tak po prostu nie miało byc i one nie były mi pisane ? cała nasza trójka jest ze sobą bardzo ale to bardzo zrzyta i nie wyobrażam sobie żeby jednej z moich pociech tutaj nie było przy mnie.... nie wiem jak jeszcze rok temu funkcjonowałam bez nich są ze mną przecież tak krótko a ja czuje jakby były zawsze... aha dziewczynki znowu jestem blondi - fryzjerka kumpela tak jak powiedziała tak uczyniła obiecała że w kwietniu będę blondi i jestem znowu jestem w swoim kolorze !!!! Quote
Angel_ Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Hehe ja tez kolor wlosow zmieniam czesciej jak nowe bluzki :cool3: :lol: Co do przeznaczenia to znam to.. Ja w czerwcu zeszlego roku wzielam na DT starsza (10 letnia!!) amstaffkę, ktorej przez okres na DT uratowalam zycie z 3 razy ;) I zostala, mieszka z moimi rodzicami siostra i porpostu nie wyobrazam sobei by moglo jej z nami nie byc! Czuje jakby od zawsze byla z nami - kochamy ją strasznie. ;) Quote
darunia-puma Posted April 6, 2008 Author Posted April 6, 2008 oj tak to prawda ja jak zobaczyłam setha to była miłość od pierwszego wejrzenia i chyba z tego co widzę wzajemnie daje mi więcej niż bym się spodziewała a z shillą było tak że wziełam ją z powodu jej cierpienia nie dlatego że się w niej zakochałam tak jak w sethusiu ona była moją ukochaną bidulką i tyle a teraz.....nie ma szans bym choć przez jedną godzinę w pracy o niej nie myślała mam je zawsze ze sobą w telefonie, w kalendarzu - ich zdjęcia, no i oczywiście na sobie - kłaki!!!!! Quote
darunia-puma Posted April 8, 2008 Author Posted April 8, 2008 kupiłam na reszcie aparat znaczy się zamówiłam na allegro więc powinien być w przyszlym tygodniu u mnie więc będę nadrabiała fotki moich słoneczek zaraz jak go dostanę zrobie fotki dla was i muszę się pochwalić że Seth tak się rozrósł że Shilla przy nim jest taką kruszynką..... a były równe wzrostem i mniej więcej wagą a teraz Seth doszedł do siebie i jak go wziełam to miał 1,5roku teraz skonczył 2 lata i widać różnicę Quote
darunia-puma Posted April 9, 2008 Author Posted April 9, 2008 słuchajcie muszę się wam pochwalić wczoraj po pracy poszłam z psami i TZem na pola żeby psy pobiegały a że shilla biega sama to bardzo mi się zrobiło setha żal a po tak cięzkim dniu jaki miałam wczoraj nie miałam nawet ochoty by z nim biegać WIĘC GO PUŚCIŁAM Z LINKĄ 10-METROWĄ ŻEBY CHŁOPAK POBIEAGAŁ i co ? i jaka była jego radość jak się pychol cieszył że wolno biega,kopał dołki, skakał,latał,łapał myszy ....itd i cały czas pilnował czy pani i jego shilla są w zasięgu wzroku bieg tak ze 100m przed siebie i jak udawałam że mu uciekam to leciał na łeb na szyje nie chciał przypadkiem zostać sam i nagle.....wyczuł trop jakiegoś zwierza i długa - nie pomogło wołanie,uciekanie itd ....po prostu poszedł w długą a shilla nic nawet nie zareagowała że go nie ma ja w bek i wołam krzyczę i nic myślałam że już po psie i nagle widze przerażonego setha jak leci do nas rzucił się na mnie shilli dał buzi i poszliśmy do domu....stresa mi narobił ale dobrze że się tak skończyło wiem tylko po tej przygodzie że można będzie go puszczać,ale już nie z 10-cio metrówką żeby się gdzieś nie zaczepił tylko w samych szelkach,pomału pomału damy radę myślę że niedługo będzie kicał tak jak shillunia moja bez niczego Quote
darunia-puma Posted April 9, 2008 Author Posted April 9, 2008 dobranoc wszystkim dużym i małym na dwóch i na czterech łapach Quote
bonsai_88 Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 Cieszę się, że ci nauka chodzenia bez linki wychodzi... Jeszcze trochę i Seth będzie mógł hasać bez linki :) . Quote
Junka Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 Chłopak napewno się nauczy chodzenia przy nodze :) A tak wogóle niech aparat szybciej przychodzi bo ja chce zdjęcia :mad: Quote
darunia-puma Posted April 10, 2008 Author Posted April 10, 2008 oj ja już też czekam czekam i doczekać się nie mogę chciałabym aby już był i tylko cykać zdjątka w taką ładną pogodę Quote
bonsai_88 Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 Jak kogoś zje to przynajmniej na karmie zaoszczędzisz :D ... Ps. wybacz... to tylko moje głupie poczucie humoru się odzywa Quote
darunia-puma Posted April 10, 2008 Author Posted April 10, 2008 widze ze masz podobne poczucie humoru jak ja !!!!! Quote
bodzia78 Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 Junka napisał(a):Chłopak napewno się nauczy chodzenia przy nodze :) A tak wogóle niech aparat szybciej przychodzi bo ja chce zdjęcia :mad: Ja też ;) he he :) nawet szkice będą dobre :P Quote
darunia-puma Posted April 12, 2008 Author Posted April 12, 2008 dokładnie macie dziewczynki rację ja już na szpilkach siedzę i zaglądam do okna czy listonosz idzie Quote
sacred PIRANHA Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 z moim tez ryzyko zekogos zezre...no ale pobiegac musi:) a ze ja na karmie zaoszczedze...no trudno no:D Quote
darunia-puma Posted April 14, 2008 Author Posted April 14, 2008 witamy wszystkich co tutaj taka cisza nikt nas nie odwiedza...... Quote
darunia-puma Posted April 16, 2008 Author Posted April 16, 2008 dzień dobry moi kochani u nas od wczoraj leje deszcz i jest potwornie zimno gdzie jest ta upragniona wiosna...? Quote
Apbt_sól Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 jeszcze przyjdzie , Daria, czekajmy cierpliwiec , a co u psiaków? Quote
darunia-puma Posted April 16, 2008 Author Posted April 16, 2008 o psiaki całe i zdrowe dzieki juz chcialabym miec aparat wstawiłabym zdjecia a czasami jak na nie patrze brakuje tylko aparatu byłyby swietne zdjecia Quote
darunia-puma Posted April 16, 2008 Author Posted April 16, 2008 ostatnio mieszkanie skuter i cyfrówkę junka przepraszam ale sama czekam na ten aparat podobno już został wysłany Quote
Junka Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 No to jeśli jeszcze nie przyszedł to wybaczamy :) A swoją droga strasznie długo idzie :shake: Quote
darunia-puma Posted April 17, 2008 Author Posted April 17, 2008 dokładnie junka długo pisałam do tej babki i powiedziała że już poszedł do mnie fakt miała napisane na allegro że przesyłka do 12 dni ale już jest 11 więc zaczynam sie martwić Quote
Recommended Posts