Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ale ten czas leci. Tak dawno u Was nie byłam! Nadrobiłam, obejrzałam zdjecia zaprzęgów (super! też kiedyś byłam na zawodach w Niepołomicach k/Krakowa), poczytałam co nieco. Pozdrowionka :loveu:

Posted

moje aniołki miałyby tyle świetnych zdjęć a ja nadal czekam na ten aparat i czekam i doczekać się nie mogę!!!! dostałam maila że mam się nie martwić i aparat jest w drodze ale jakoś go ciągle nie widzę!!!!

Posted

junka przecież ty wiesz że ja żaruję
słuchajce wczoraj po jednym spacerze shilla załapała 3 kleszcze nie wiem jak seth choc oglądałam go na lewo i prawo i starałam sie znaleźć coś to przy jego ilosci kudłów stało sie to praktycznie niemozliwe na pewno ma sprawdzony brzuch pachwiny i łeb ale o karku mozna tylko pomarzyc mimo obrozy przeciw pchłom i kleszczom jade dzis po pracy po krople advantix

Posted

Ja ostatnio u mojej Juny wychaczyłam kleszcza ale jeszcze sie nie zagnieżdził naszczęście. A z jakieś 2 tygodnie temu miała wpuszczane krople przeciw kleszczom. I to cholerstwo i tak przypełzło. Ale i tak ja szok przeżylam jak znalazłam dwa kleszcze na ścianie przy łóźku. Mama musiała mnie całą oglądać ale naszczęście nic nie znalazła no i oczywiście pościel niedawno zmieniona musiala iść do prania :angryy:

Posted

jeszcze nie dotarł aparat :-o Nie no brawo dla naszej poczty polskiej :angryy:
Ale tak w sekrecie powiem, ze w poniedziałek wysyłałam paczke do Włoch i dzisiaj siostra ją odebrała. Ty weź może przedzwoń czy aby napewno wysłali. :mad:

Posted

junka skarbie baba mi pisze ze aparat poszedl kurierem i czas oczekiwania to 2-12 dni a jest juz ponad 2 tygodnie nie wiem co robic jestem wsciekla bo to dla mnie nie były jakies tam grosze tylko prawie 400zł!!!!!nie wiem co robic

Posted

darunia-puma napisał(a):
junka skarbie baba mi pisze ze aparat poszedl kurierem i czas oczekiwania to 2-12 dni a jest juz ponad 2 tygodnie nie wiem co robic jestem wsciekla bo to dla mnie nie były jakies tam grosze tylko prawie 400zł!!!!!nie wiem co robic

Kurierem 12 dni :-o To on chyba przez karaiby jedzie :-o