Apbt_sól Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 poczta polska robi takie rzeczy ze az dziw bierze-wiec sie nie dziw wcale;/ Quote
darunia-puma Posted April 17, 2008 Author Posted April 17, 2008 najwyrazniej masz wiola rację poczekam spokojnie Quote
weszka Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 Ale ten czas leci. Tak dawno u Was nie byłam! Nadrobiłam, obejrzałam zdjecia zaprzęgów (super! też kiedyś byłam na zawodach w Niepołomicach k/Krakowa), poczytałam co nieco. Pozdrowionka :loveu: Quote
Junka Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 o ja też się witam i oczekuje tego aparatu i zdjęć z psiaków :lol: Quote
darunia-puma Posted April 19, 2008 Author Posted April 19, 2008 moje aniołki miałyby tyle świetnych zdjęć a ja nadal czekam na ten aparat i czekam i doczekać się nie mogę!!!! dostałam maila że mam się nie martwić i aparat jest w drodze ale jakoś go ciągle nie widzę!!!! Quote
weszka Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Niech już przyjdzie! Ale będzie wtedy fajnych fot :) Niestety poczta działa fatalnie :/ Quote
darunia-puma Posted April 21, 2008 Author Posted April 21, 2008 dziewczynki czekam do jutra wieczora no do diabła coś jest nie tak martwie się bo on nie kosztował kilka złotych a jak go nie było tak nie ma!!! Quote
Junka Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 A wiesz, że od dzisiaj podobno poczta polska strajkuje?? :shake: To długo sobie jeszcze na niego poczekasz. Quote
darunia-puma Posted April 21, 2008 Author Posted April 21, 2008 junka ty mnie nie załamuj ja i tak już różne myśli mam a ty......niedobra jesteś tak tutaj koleżankę stresować Quote
darunia-puma Posted April 22, 2008 Author Posted April 22, 2008 junka przecież ty wiesz że ja żaruję słuchajce wczoraj po jednym spacerze shilla załapała 3 kleszcze nie wiem jak seth choc oglądałam go na lewo i prawo i starałam sie znaleźć coś to przy jego ilosci kudłów stało sie to praktycznie niemozliwe na pewno ma sprawdzony brzuch pachwiny i łeb ale o karku mozna tylko pomarzyc mimo obrozy przeciw pchłom i kleszczom jade dzis po pracy po krople advantix Quote
Junka Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Ja ostatnio u mojej Juny wychaczyłam kleszcza ale jeszcze sie nie zagnieżdził naszczęście. A z jakieś 2 tygodnie temu miała wpuszczane krople przeciw kleszczom. I to cholerstwo i tak przypełzło. Ale i tak ja szok przeżylam jak znalazłam dwa kleszcze na ścianie przy łóźku. Mama musiała mnie całą oglądać ale naszczęście nic nie znalazła no i oczywiście pościel niedawno zmieniona musiala iść do prania :angryy: Quote
Martens Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Z tymi środkami na kleszcze to jest tak, że i tak trzeba oglądać :shake: Też czekamy na Twój aparat, bo chcemy oglądać wilcze foty :evil_lol: Quote
AngelsDream Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Pozdrawiamy Setha i Shillę - Netka & Beriet Baaj. :) Quote
darunia-puma Posted April 24, 2008 Author Posted April 24, 2008 Witaj AngelsDream jak masz jakieś fotki swojego malucha to wstaw nam nasze cudeńko Quote
diabelkowa Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 czesc :) ja tez z lolka ciagle cos sciagam mimo zze zabezpieczony ... Quote
Junka Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 jeszcze nie dotarł aparat :-o Nie no brawo dla naszej poczty polskiej :angryy: Ale tak w sekrecie powiem, ze w poniedziałek wysyłałam paczke do Włoch i dzisiaj siostra ją odebrała. Ty weź może przedzwoń czy aby napewno wysłali. :mad: Quote
darunia-puma Posted April 24, 2008 Author Posted April 24, 2008 junka skarbie baba mi pisze ze aparat poszedl kurierem i czas oczekiwania to 2-12 dni a jest juz ponad 2 tygodnie nie wiem co robic jestem wsciekla bo to dla mnie nie były jakies tam grosze tylko prawie 400zł!!!!!nie wiem co robic Quote
Junka Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 darunia-puma napisał(a):junka skarbie baba mi pisze ze aparat poszedl kurierem i czas oczekiwania to 2-12 dni a jest juz ponad 2 tygodnie nie wiem co robic jestem wsciekla bo to dla mnie nie były jakies tam grosze tylko prawie 400zł!!!!!nie wiem co robic Kurierem 12 dni :-o To on chyba przez karaiby jedzie :-o Quote
Martens Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Napisz do baby, żeby złożyła reklamację w firmie kurierskiej. Ty takowej złożyć nie możesz, bo to ona nadawała przesyłkę. Quote
darunia-puma Posted April 25, 2008 Author Posted April 25, 2008 dostałam informację że podobno przyszła do mnie jakaś paczka może to w końcu aparat dam na pewno znać wieczorem Quote
darunia-puma Posted April 25, 2008 Author Posted April 25, 2008 mam mam aparat i już wstawiam pierwsze zdjęcia Quote
sacred PIRANHA Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 jak ja tu dawno bylam...i od razu trafilam na fotki z nowego aparatu:D glupi to ma jednak szczescie:D serdecznie pozdrawiam wilczatka i ich pania:):):) Quote
Recommended Posts