Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ja dzis zakupilam łózio 180x200 i do tego materacyk co by bylo nam z dziecmi wygodnie spac hihiihhihiihihihi w sobote podjade z nimi pokazać mieszkanko i ogrod mam nadzieje ze bedzie nam tam dobrze razem

Posted

Dudziaczek niby masz 5 cm więcej, ale to dużo jeśli chodzi o porównanie wagi [zwłaszcza,ze ja mam szeroką budowę ciała - plecy jak u zawodowej pływaczki]...:roll:
Nera faktycznie jakąś mi się waga rozłożyła - głównie na brzuchu :evil_lol:
Darunia przecież nie musisz remontować wszystkiego na raz;)

Posted

wiecie co , a ja lubie robic wsztstko sama... stawiac gole cegly jakos scianki czy tez z cegiel meble , wypenione deskami-czyt. polkami....
och jak tylko wprowadze sie do nowego domu sama wszystko sobie urzadze... zaoszczedze kase a wystuj niepowtarzalny :)

Daria, masz pole do popisu, cała chata twoja hhahaha

A co do psow... sor ciaga mojego TZ na sankach wazacego 125 kg a pies wazy cos okolo 33;) to mi sie pies umacha ale tz nie chudnie :P

• 1 month later...
Posted

u nas wszystko się zmieniło ....
kasiu dalej trwa remont w moim mieszkaniu, odeszłam od swojego byłego partnera po 5 latach, zaczełam spuszczac Setha ze smyczy (co skończyło się w dwóch przypadkach źle- pierwszy raz 3 osoby złapały go jak biegał z Shillą po polach i chciały go mi zabrać w ostatniej chwili się zjawiłam na miejscu i zabrałam Setha z ich łap, a druga sytuacja Seth biegała z Shillą samopas po polach ktoś go złapał i zciągnął z niego szelki skórzane robione na zamówienie (a co tam to tylko 120zł + identyfikator 20zł + linka 10-cio metrowa z którą biegał 27zł......) na szczęście on do mnie wrócił cały i zdrowy...ale w ostatnim czasie bardzo dużo przeżyłam i ciągle do siebie dochodzę... nie mam czasu na siebie ani na to by pisać na dogo

• 1 month later...
Posted

cześć weszko miło że napisałas do nas
u mnie i u psiaków całkiem dobrze one zdrowe co mnie najbardziej cieszy ja straciłam pracę, nie mieszkam jeszcze niestety w nowym mieszkaniu ciągle jest tam remont....aaahhhh wstawię kilka najnowszych naszych zdjęć mam nadzieję że choć w taki sposób będę mogła jakoś zrekompensować wam tą naszą nieobecność mam nadzieje że teraz będę tutaj w galerii częściej

Posted

Seth bardzo się zmienił i na dobre i na złe, bo Shilla jak zwykle aniołek mamusi kochana i dobra, a Seth stał się tak zwanym "ogonkiem" i łazi za mną dosłownie wszędzie nawet do toalety, ale też ma tą ciemną naturę, która niestety się ujawniła mianowicie: dwukrotnie pogryzł się z dużymi psami, pupilami właścicieli pensjonatów gdzie jeździmy, no i co gorsza ugryzł mnie..... nie chciał żebym go zabierała do domu z ogrodu i pokazał co o tym myśli, nie ugryzł do krwi ale bardzo mocno mnie złapał i był rozjuszony.....skarciłam go i od tego czsu jest ok, no ale jednak złapał rękę która jeść daje, co jest niedopuszczalne w życiu w stadzie....

Posted

Jak miło że napisałaś i wkleiłaś fotki :)
Cóż życie nas nie rozpieszcza ale mam nadzieję, że już niedługo wszystko Ci się poukłada jak chcesz.

Seth się nieładnie zachował ale cóż takie rzeczy w stadzie się zdarzają. Najważniejsze to dobrze zareagować w takich momentach. Moja Bunia i Sympa tez kiedyś jak dorastały miały takie pomysły żeby zmieniać hierarchię i zasady ale dość szybko im je z głów wybiłam - od tego momentu są absolutnie do rany przyłóż i wszystko im mogę zrobić.

Pozdrawiamy ciepło z zimnego Krakowa :)

Posted

oj kasieńko moja dawno dawno .....
cieszę się że jesteście z powrotem u nas....
wiola nie ma problemu musimy iść na piwko teraz jak straciłam pracę mam pełen wymiar godzin.... a co do telefonu to zmieniłam numer i teraz mam 665560321 pozdrawiam moje kochane ciotunie