Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

czemu zawsze u mnie jest pod górkę? wczoraj oddałam laptopa do naprawy i czekam mam tylko kontakt ze światem w pracy więc szaleję!!!! jutro mam dzwonić i się pytać co i jak?!zaniosłam do peceta zawołali na dzień dobry za przegryziony kabel przez Setha (zresztą to już drugi) około 100zł + nagrywarka dvd nie nagrywa więc kolejna kaska!!! ja sie zastrzelę zawsze jakieś wydatki dopiero wyjazd do polanicy 600zł teraz kolejne kilka stówek na laptopa!!!!jak będę miała już go w domu wstawię zdjątka z wyjazdu

Posted

darunia-puma napisał(a):
oj diabełkowa bardzo dawno ty sie popraw bo my sie obrazimy na ciebie i ślus z miłością

juz sie poprawiam :)))

no i wtedy zadnych zdjec nie wstawisz

Posted

tiaaa dziś się dowiedziałam ze najprawdopodobniej laptop bede miała może w poniedziałek....no rece opadaja dzwonie do firmy oni nic nie wiedza ktos na urlopie drugi jakis opóźniony w rozwoju!!!!rany boskie jak ja sie tam przejde to zapamietaja mnie do konca zycia taka awanture zrobie

Posted

przesyłam kolejne zdjęcia z wyprawy
jadę w przyszły wtorek podpisać już akt notarialny do gdyni i od razu podpisuje akt po powrocie w wałbrzychu i mam swoje upragnione mieszkanie nie mogę się doczekać
najchętniej zaprosiłabym was wszystkich na parapetówkę do mnie .....
na zdjęciach Seth jak zwykle tłucze biedną Shillę

Posted

arrakis wstaw fotkę tutaj proszę i pisz szybciutko ile płacę za to cudo no i oczywiście za malamucika którego wygrałam na twojej aukcji z przesyłką ? i specjalnie dla ciebie i dudziaczka za wielkie serce fotki i filmiki moich pociech