Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No to będziem oswajać...............takie życie:-).
Afrodyta - a w życiu. Pluskwa bo mala:-) No zobaczymy......jakiejś się jej to imię wymyśli. Napisałam Pucce, ze jak to z dziecmi - nie chcą warzyw.......ale niedobrze,bo zdrowe kurde. Moze się na mleczyk skusi.....

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Neigh napisał(a):
Jakby coś ktoś, to rzecz jasna się odezwę.
Mysza ma łomot ...bo mi zdjęcia niezmniejszone przysłała. Ale spoko włomoczę osobiście, kiedyś przy okazji.....

A tak nie a'propos jak moja świnia??? I czemu Ci się nie podoba imię Pluskwa??? takie piękne imię.....

No tak, dobrymi chęciami piekło wybrukowane:diabloti:
Ciebie to trzeba się bać, Kanzaja lejesz, na mnie się czaisz, ludzie kochani:evil_lol: Nic dziwnego, że od molosów jesteś:evil_lol:

Posted

Neigh napisał(a):
No to będziem oswajać...............takie życie:-).
Afrodyta - a w życiu. Pluskwa bo mala:-) No zobaczymy......jakiejś się jej to imię wymyśli. Napisałam Pucce, ze jak to z dziecmi - nie chcą warzyw.......ale niedobrze,bo zdrowe kurde. Moze się na mleczyk skusi.....

:mad: na piśmie zażadam ze zanim wyjedzie z Krakowa, to Pluskwa nie bedzie sie nazywać,
Pluskwa to małe obżydliwe oślizgłe ochydne tałatajstwo ... nie pasuje
a mleczyk tez nie bardzo :roll:

Isia & Chester Odi ma ciągle kilkanaście ogłoszeń na necie , tylko że nikt sie im nie interesuje :roll: z nich

Posted

[quote name='agamika']:mad: na piśmie zażadam ze zanim wyjedzie z Krakowa, to Pluskwa nie bedzie sie nazywać,
Pluskwa to małe obżydliwe oślizgłe ochydne tałatajstwo ... nie pasuje
a mleczyk tez nie bardzo :roll:

Isia & Chester Odi ma ciągle kilkanaście ogłoszeń na necie , tylko że nikt sie im nie interesuje :roll: z nich

JA Ci mogę dać na piśmie, ale i tak nazwie ją moja córka. Specjalista od oswajania dzikusów śmietnikowych, to i ze świnką sobie poradzi.

A Odi dom znajdzie..........zobaczycie, jakoś tak intuicja mi to podpowiada. Niech się tylko do mnie odpowiednia osoba odezwie....:razz:

Posted

Marzenka18 napisał(a):
Jak miałam poznać Huzara, to znalazł domek zanim go poznałam :diabloti:
Odiiiś szykuj się, ciotka do Ciebie jedzie :diabloti:

To tak jak z moimi ogłoszeniami ;) (Huzara też ogłaszałam) Ogłoszę chłopaka i musi ktoś zwrócić na niego uwagę :cool3:

Posted

[quote name='brazowa1']ja myslałam,ze on w domu-tyle przeszedl..Nikogo za serce nie chwycił????

chwytać chwyta .. ale wszyscy sie litują ale domu nikt dać mu nie chce ...albo nie może :-(

paros a mogą być dwa ogłoszenia na allegro o tego samego psa ? bo israel:loveu: robi Odiemu regularnie , i nie chce zebyś miała jakieś problemy przez to ze ogłoszeni podwójne ? ja sie nie bardzo orientuje w regulaminie

dziękuje za ogłoszenia :) , w sumie ich nigdy za wiele

dziękuje bardzo irenaka - Odi będzie w "MOim psie " :loveu: w numerze wrześniowym

Posted

Wczoraj dostałam takiego maila w sprawie Odika

[FONT='Arial']"jaki obecny stan psa wg weterynarza. miałem psa 14 lat i bardzo przeżyłem jego smierć dlatego chciałbym wiedziec czego sie spodziewać po nim!?"[/FONT]

[FONT='Arial'][FONT=Verdana]Napisałał, żeby najlepiej zadzwonić na numer podany w ogłoszeniu.[/FONT][/FONT]

Posted

[quote name='fizia']Wczoraj dostałam takiego maila w sprawie Odika

[FONT=Arial]"jaki obecny stan psa wg weterynarza. miałem psa 14 lat i bardzo przeżyłem jego smierć dlatego chciałbym wiedziec czego sie spodziewać po nim!?"[/FONT]

[FONT=Arial][FONT=Verdana]Napisałał, żeby najlepiej zadzwonić na numer podany w ogłoszeniu.[/FONT][/FONT]
Ten ktoś już sie skontaktował z Agą :)

Posted

[quote name='Jagienka']
Ale Aga chyba nastawiona jest negatywnie.... :eviltong:

racdzej nie szalejąca z radości ... :eviltong: ... realistką jestem .. pozyjemy zobaczymy ;)

Posted

rrrrrratunkuuuuuu :placz:

moja pczta nie chce wysłac do tego Pana meila juz 3 razy mni napisala ze błąd , i ze to stały błąd i ze nie wysle :placz: ... jak to obejśc ?

Posted

agamika napisał(a):
rrrrrratunkuuuuuu :placz:

moja pczta nie chce wysłac do tego Pana meila juz 3 razy mni napisala ze błąd , i ze to stały błąd i ze nie wysle :placz: ... jak to obejśc ?

Próbowałas z kilku kont? Może coś z adresem nie tak? Albo Pan ma przeładowaną skrzynkę? :cool1:

Posted

najpierw próbowałam tradycyjnie ,na zasadzeie : Odpisz nadawcy ...

nie wysłałao

kolejne dwa razye juz skopiowałam jego adres i pisałam od nowa wszystko ...

spróbuje jeszcze z drugiej poczty

Posted

Ja tez tak miałam.
Ale w miejscu, gdzie jest napisane do kogo jest wysłany list, pojawił się jeszcze jakiś inny Jego adres.
Przed małpką jest tak samo, ale po małpce musisz napisać poczta.onet.pl