Neigh Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 No to będziem oswajać...............takie życie:-). Afrodyta - a w życiu. Pluskwa bo mala:-) No zobaczymy......jakiejś się jej to imię wymyśli. Napisałam Pucce, ze jak to z dziecmi - nie chcą warzyw.......ale niedobrze,bo zdrowe kurde. Moze się na mleczyk skusi..... Quote
Avaloth Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 czyli Odiś ma dwa ogłoszenia tak ? :) może coś odpowiedniego się znajdzie.. a raczej coś odpowiedniego znajdzie Odika;) Quote
mysza 1 Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Neigh napisał(a):Jakby coś ktoś, to rzecz jasna się odezwę. Mysza ma łomot ...bo mi zdjęcia niezmniejszone przysłała. Ale spoko włomoczę osobiście, kiedyś przy okazji..... A tak nie a'propos jak moja świnia??? I czemu Ci się nie podoba imię Pluskwa??? takie piękne imię..... No tak, dobrymi chęciami piekło wybrukowane:diabloti: Ciebie to trzeba się bać, Kanzaja lejesz, na mnie się czaisz, ludzie kochani:evil_lol: Nic dziwnego, że od molosów jesteś:evil_lol: Quote
agamika Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Neigh napisał(a):No to będziem oswajać...............takie życie:-). Afrodyta - a w życiu. Pluskwa bo mala:-) No zobaczymy......jakiejś się jej to imię wymyśli. Napisałam Pucce, ze jak to z dziecmi - nie chcą warzyw.......ale niedobrze,bo zdrowe kurde. Moze się na mleczyk skusi..... :mad: na piśmie zażadam ze zanim wyjedzie z Krakowa, to Pluskwa nie bedzie sie nazywać, Pluskwa to małe obżydliwe oślizgłe ochydne tałatajstwo ... nie pasuje a mleczyk tez nie bardzo :roll: Isia & Chester Odi ma ciągle kilkanaście ogłoszeń na necie , tylko że nikt sie im nie interesuje :roll: z nich Quote
Neigh Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 [quote name='agamika']:mad: na piśmie zażadam ze zanim wyjedzie z Krakowa, to Pluskwa nie bedzie sie nazywać, Pluskwa to małe obżydliwe oślizgłe ochydne tałatajstwo ... nie pasuje a mleczyk tez nie bardzo :roll: Isia & Chester Odi ma ciągle kilkanaście ogłoszeń na necie , tylko że nikt sie im nie interesuje :roll: z nich JA Ci mogę dać na piśmie, ale i tak nazwie ją moja córka. Specjalista od oswajania dzikusów śmietnikowych, to i ze świnką sobie poradzi. A Odi dom znajdzie..........zobaczycie, jakoś tak intuicja mi to podpowiada. Niech się tylko do mnie odpowiednia osoba odezwie....:razz: Quote
fizia Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Już się wkurzyć można tym brakiem zainteresowania Odikiem... Quote
Marzenuś Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Jak miałam poznać Huzara, to znalazł domek zanim go poznałam :diabloti: Odiiiś szykuj się, ciotka do Ciebie jedzie :diabloti: Quote
paros Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Marzenka18 napisał(a):Jak miałam poznać Huzara, to znalazł domek zanim go poznałam :diabloti: Odiiiś szykuj się, ciotka do Ciebie jedzie :diabloti: To tak jak z moimi ogłoszeniami ;) (Huzara też ogłaszałam) Ogłoszę chłopaka i musi ktoś zwrócić na niego uwagę :cool3: Quote
Avaloth Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 rozumiem.. Odiś zrobiłbyś nam taka przyjemność i znalazł sobie coś fajnego ^^ Quote
brazowa1 Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 ja myslałam,ze on w domu-tyle przeszedl..Nikogo za serce nie chwycił???? Quote
paros Posted July 13, 2008 Posted July 13, 2008 Zrobiłam mu allegro i mnóstwo ogłoszeń w necie. Mam nadzieję, że przyniosą mu szczęście i niedługo znajdzie dom :roll: allegro Quote
agamika Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 [quote name='brazowa1']ja myslałam,ze on w domu-tyle przeszedl..Nikogo za serce nie chwycił???? chwytać chwyta .. ale wszyscy sie litują ale domu nikt dać mu nie chce ...albo nie może :-( paros a mogą być dwa ogłoszenia na allegro o tego samego psa ? bo israel:loveu: robi Odiemu regularnie , i nie chce zebyś miała jakieś problemy przez to ze ogłoszeni podwójne ? ja sie nie bardzo orientuje w regulaminie dziękuje za ogłoszenia :) , w sumie ich nigdy za wiele dziękuje bardzo irenaka - Odi będzie w "MOim psie " :loveu: w numerze wrześniowym Quote
fizia Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Wczoraj dostałam takiego maila w sprawie Odika [FONT='Arial']"jaki obecny stan psa wg weterynarza. miałem psa 14 lat i bardzo przeżyłem jego smierć dlatego chciałbym wiedziec czego sie spodziewać po nim!?"[/FONT] [FONT='Arial'][FONT=Verdana]Napisałał, żeby najlepiej zadzwonić na numer podany w ogłoszeniu.[/FONT][/FONT] Quote
Jagienka Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 [quote name='fizia']Wczoraj dostałam takiego maila w sprawie Odika [FONT=Arial]"jaki obecny stan psa wg weterynarza. miałem psa 14 lat i bardzo przeżyłem jego smierć dlatego chciałbym wiedziec czego sie spodziewać po nim!?"[/FONT] [FONT=Arial][FONT=Verdana]Napisałał, żeby najlepiej zadzwonić na numer podany w ogłoszeniu.[/FONT][/FONT] Ten ktoś już sie skontaktował z Agą :) Quote
Jagienka Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 [quote name='fizia']I jak? Jakiś sensowny? Się okaże ;) Ale Aga chyba nastawiona jest negatywnie.... :eviltong: Quote
agamika Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 [quote name='Jagienka'] Ale Aga chyba nastawiona jest negatywnie.... :eviltong: racdzej nie szalejąca z radości ... :eviltong: ... realistką jestem .. pozyjemy zobaczymy ;) Quote
agamika Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 rrrrrratunkuuuuuu :placz: moja pczta nie chce wysłac do tego Pana meila juz 3 razy mni napisala ze błąd , i ze to stały błąd i ze nie wysle :placz: ... jak to obejśc ? Quote
Jagienka Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 agamika napisał(a):rrrrrratunkuuuuuu :placz: moja pczta nie chce wysłac do tego Pana meila juz 3 razy mni napisala ze błąd , i ze to stały błąd i ze nie wysle :placz: ... jak to obejśc ? Próbowałas z kilku kont? Może coś z adresem nie tak? Albo Pan ma przeładowaną skrzynkę? :cool1: Quote
agamika Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 najpierw próbowałam tradycyjnie ,na zasadzeie : Odpisz nadawcy ... nie wysłałao kolejne dwa razye juz skopiowałam jego adres i pisałam od nowa wszystko ... spróbuje jeszcze z drugiej poczty Quote
fizia Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Ja tez tak miałam. Ale w miejscu, gdzie jest napisane do kogo jest wysłany list, pojawił się jeszcze jakiś inny Jego adres. Przed małpką jest tak samo, ale po małpce musisz napisać poczta.onet.pl Quote
agamika Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 oki spróbuje , bardzo dziękuje:loveu: bo mi sie ten drugi adres niepokazał :shake: Quote
fizia Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Powinno się udać, przynajmniej nie mam zwrotu tego maila:) Quote
Recommended Posts