sugarr Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 Odik powinien trafić na metamorfozy... Oglądam sobie pierwsze posty i znowu się zachwycam jaka przemiana :loveu: Tylko gdzie ten domek :( Quote
AMIGA Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 Odiś:loveu: żywiołek. Ma taką energię,że nie wiem, skąd w nim tyle jej się bierze! Quote
Avaloth Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 Tak, aż trudno uwierzyć żę to ten sam pies, co za tymi kratami w Krzyczkach :shake: tamto 'schronisko' w ogóle istnieje jeszcze? hopaj kangurku kochany :loveu: Quote
agamika Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 :diabloti: na metamorfozy go wrzuciłam ... a co , tra sioe Odikiek pochwalić (tylko szczególnego wrażenia nie zrobił chyba ) Quote
agamika Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 ehhh ... bo on biedny szuka i szuka tego domu i nic :-( wysłałam jego zdjęcie do programu Kundel Bury, ale nie pokazali go :shake: ... na mailu pusto , nikt nie dzwoni :-( uczy sie od dziś cierpliwości , Odi już wie ze dopóki skacze po boksie to nie podejdę załapanie tego zajęło mu dosłownie chwilkę , jest bardzo mądry ... Quote
Ank@ Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 mądra psina z Odiego, przydaliby się jeszcze mądrzy ludzie dla niego :razz: na razie podniosę ! Quote
Avaloth Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 a może do MP? czy już był? tylko chyba najwcześniej do wrześniowego, bo ostatnio wysyłałam dwie dziewuszki i dopiero do sierpniowego się wcisnęły.. bo taki śliczny kangurek, a nikt go wypatrzyć nie może :shake: Quote
agamika Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 :shake:nie w MP nie był nie ma ktoś może dojścia do darmowego drukowania ? Quote
fizia Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 Aż sie wierzyć nie chce, że On ciągle bez Domu:-( Quote
Avaloth Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 nie bardzo.. chcecie adres maila do pani od działu adopcje w MP? bo mam chyba :eviltong: Quote
Avaloth Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 nie bardzo.. chcecie adres maila do pani od działu adopcje w MP? bo mam chyba :eviltong: Quote
agamika Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 daj daj , tylko napisz mi jeszcze co mam pisać (moze byćna pw ) - w sensie nie oOdim, tylko tak ogólnie ehh , a on kuleje na przednią łapę :shake: ... ja ją wyoglądałam wczoraj tak dokładnie , i nie jest nigdzie opuchnieta , ani nie ma NIC wbitego , , nie mam zielonego pojecia dlaczego :-( , musze jakos wykomboinwać podwiezienie go do weta ... ani, wet , ani Odi się nie ucieszą :evil_lol: Quote
Avaloth Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 ok to już wysyłam PW ^^ oj biedak.. mam nadzieję że to nic poważnego, może się gdzieś skaleczył czy uderzył.. Quote
agamika Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 :shake: meila posłałam przedwczoraj w nocy do MP w Kundlu nawet jego zdjęcia nie pokazano :-( .. z Dziennika Polskiego nie dostałam żadnej odpowiedzi.. nawet odmownej :roll: ... przykre to wszystko ... jakby nikogo nie obchodził ... (nie licząc osób tu ) Quote
Avaloth Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 eh ci ludzie..:shake: jakbyś z MP nie dostawała długo odpowiedzi to wyślij jeszcze raz, bo już miałam sytuację że nie doszedł mail ^^ Odiś hop ! Quote
agamika Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 :multi: :oops: cofam cofam cofam :multi: Odi dostanie jednak szanse w Dzienniku Polskim :loveu: do środy tekst trzeba napisać konkretniejszy :cool3: ... mamy jakiś humanistów ?:oops: ... no i ktoś łaskawie musi mi zdjęcia w pełnej rozdzielczości przysłać :roll: Quote
Anashar Posted June 22, 2008 Author Posted June 22, 2008 [quote name='agamika']... no i ktoś łaskawie musi mi zdjęcia w pełnej rozdzielczości przysłać :roll:[/quote] A później znów, będzie na mnie, że nie wysłałem. O takich rzeczach się piszę na kom. lub gadu :roll: Gdyby nie to, że moja Aga mi o tym powiedziała, to nie wiem czy by mnie ktoś łaskawie oświecił, że potrzebne są te zdjęcia... Quote
agamika Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 Maciek sory .. napisałam Ci ostatnio na tlenie w ZESZłY WEEKEND !!! I SAM MI ODPISAłAś ZE W PON MI WYśLESZ ! DO TEJ PORY PUSTA POCZTA dzięki za wyciąganie takich rzeczy na forum :p baaardzo dojrzale Quote
Recommended Posts