Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tak, aż trudno uwierzyć żę to ten sam pies, co za tymi kratami w Krzyczkach :shake:
tamto 'schronisko' w ogóle istnieje jeszcze?

hopaj kangurku kochany :loveu:

Posted

ehhh ... bo on biedny szuka i szuka tego domu i nic :-(

wysłałam jego zdjęcie do programu Kundel Bury, ale nie pokazali go :shake: ... na mailu pusto , nikt nie dzwoni :-(

uczy sie od dziś cierpliwości , Odi już wie ze dopóki skacze po boksie to nie podejdę załapanie tego zajęło mu dosłownie chwilkę , jest bardzo mądry ...

Posted

a może do MP? czy już był?
tylko chyba najwcześniej do wrześniowego, bo ostatnio wysyłałam dwie dziewuszki i dopiero do sierpniowego się wcisnęły..

bo taki śliczny kangurek, a nikt go wypatrzyć nie może :shake:

Posted

daj daj , tylko napisz mi jeszcze co mam pisać (moze byćna pw ) - w sensie nie oOdim, tylko tak ogólnie

ehh , a on kuleje na przednią łapę :shake: ... ja ją wyoglądałam wczoraj tak dokładnie , i nie jest nigdzie opuchnieta , ani nie ma NIC wbitego , , nie mam zielonego pojecia dlaczego :-( , musze jakos wykomboinwać podwiezienie go do weta ... ani, wet , ani Odi się nie ucieszą :evil_lol:

Posted

:shake: meila posłałam przedwczoraj w nocy do MP

w Kundlu nawet jego zdjęcia nie pokazano :-( .. z Dziennika Polskiego nie dostałam żadnej odpowiedzi.. nawet odmownej :roll: ... przykre to wszystko ... jakby nikogo nie obchodził ...
(nie licząc osób tu )

Posted

:multi: :oops: cofam cofam cofam :multi:

Odi dostanie jednak szanse w Dzienniku Polskim :loveu:

do środy tekst trzeba napisać konkretniejszy :cool3: ... mamy jakiś humanistów ?:oops:

... no i ktoś łaskawie musi mi zdjęcia w pełnej rozdzielczości przysłać :roll:

Posted

[quote name='agamika']... no i ktoś łaskawie musi mi zdjęcia w pełnej rozdzielczości przysłać :roll:[/quote]
A później znów, będzie na mnie, że nie wysłałem. O takich rzeczach się piszę na kom. lub gadu :roll: Gdyby nie to, że moja Aga mi o tym powiedziała, to nie wiem czy by mnie ktoś łaskawie oświecił, że potrzebne są te zdjęcia...

Posted

Maciek sory .. napisałam Ci ostatnio na tlenie w ZESZłY WEEKEND !!! I SAM MI ODPISAłAś ZE W PON MI WYśLESZ ! DO TEJ PORY PUSTA POCZTA
dzięki za wyciąganie takich rzeczy na forum :p
baaardzo dojrzale