AMIGA Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 agamika napisał(a)::cool1: chester a może kiedyś niewirtualnie byś pospacerowała ze smrodkiem :cool3: Odiś rezyduje w hotelu w Lednicy - to jest za Wieliczką :p Odi - myj zęby, łapki, bo juz do Ciebie za chwilkę jedziemy. Masz sie pięknie prezentować:loveu: Quote
agamika Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 :cool3: a co do wieku , hmm, jesli tylko rodzice nie miliby nic przeciw , to nie ma problemu ;) Quote
Avaloth Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 aha :) do Wieliczki faktycznie mam ok 30-40 min drogi, więc nie daleko ^^ pogadam z rodzicami i zobaczymy :) przed wakacjami wątpię żeby się udało, ale potem.. hopamy ! Quote
agamika Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 a ja wam jeszcze nie powiedziałam co ostatnio zmalował Odi , pomijając fakt ze chciał sie bawić ze wszystkim co się rusza , to mi zwiał :roll: ... bawił się bawił, az obroża łańcuszkowa została mi w rękach, a Odi pognał do boksu do michy ,,,, :shake::roll::mad: chester , to jak bedziesz mogła/chciała to daj znać wtedy ;) Quote
sugarr Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 A Odik ma aktualne allegro? Jak nie ma, albo jak się skończy to dajcie znać bardzo chętnie go wystawię z jakimś wyróżnieniem czy coś. No bo to przecież żarty jakieś, żeby taki piękny psiak tyle bez domku był! I gratuluję wam.... Jak go widziałam i jak teraz widzę zdjęcia to po prostu nie ten sam pies. To wspaniałe co dla niego zrobiliście :loveu: Quote
agamika Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 :loveu: dzięki sugarr , muszę sprawdzić, bo regularnie wystawiał go israel na allegro wyróżnionym ale od jakiś 2 tygodni nie podsyła mi linka z nowym to niewiem , ja mu w miare regularnie odnawiam ogłoszenia, fizia tez ... no i czasem są tel .. do kojca , buda, bez wstępu do domu :shake: :roll: Quote
Camara Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 Dziś Odi jeszcze raz próbuje swojego szczęscia w GW Quote
AMIGA Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 Trzymam kciuki - może tym razem Odisiowi się powiedzie!:loveu: Quote
agamika Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 [quote name='Camara']Dziś Odi jeszcze raz próbuje swojego szczęscia w GW :loveu: dziękuje :multi: sugarr , Odi ma allegro , ale ja jestem w szoku, bo mu zrobiła Basia ... ta co go chciała, ale mąż sie go bał :shake: http://www.allegro.pl/item369957906_mlodziutki_wilkowaty_odi_szuka_domu_.html a nic mi nie pisała ze robi Quote
Camara Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 agamika napisał(a)::loveu: dziękuje :multi: nie ma za co, tak mi żal tego biedaka, przyjechał z Krzyczek razem z białasem... obaj ocalili życie. Bacuch od dawna cieszy się domową stabilizacja a Odik :cool1: Quote
Jagienka Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 Dzizus przemoc w rodzinie, jakby mnie tam nie było, myślałabym, że go normalnie w poope kopiesz... :crazyeye::evil_lol: Quote
agamika Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 no jakoś rozum do głowy muszę mu nabić :diabloti: (PS. ciotka sie nie śmiej :roll: myślisz ze to tak łatwo dać sie nie splatać smyczy Odiego ? ) niestety z GW żadnego tel nie było jak na razie ... ale może jeszcze być Karusiap dziękuje za foty :loveu: Quote
AMIGA Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 Pat i Pataszon :evil_lol: Karusiup - ja nie wiedziałam, że masz takie sprzęcicho! Super wychodzą te zdjęcia :loveu: Quote
agamika Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 MOje słoneczko :-( , ehhh niestety z gazety jak na razie jeden tel , ale nic konkretnego ... tylko pytanie gdzie mozna Odiego obejrzeć ... nawet niwiem jakie warunki Pan moze zaproponowac Quote
AMIGA Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 Nic nie mów, bo czasami z takiego "niczego" może się akurat okazać coś fajnego Quote
Ank@ Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 na pewno Odi znajdzie kiedyś kochający domek :loveu: Quote
agamika Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 Odi dziś patrzył i pytał czemu domu jeszcze niema ... a ja nie wiedziałam co mu odpowiedzieć :-( Quote
Recommended Posts