Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

agamika napisał(a):
:cool1: chester a może kiedyś niewirtualnie byś pospacerowała ze smrodkiem :cool3:

Odiś rezyduje w hotelu w Lednicy - to jest za Wieliczką :p

Odi - myj zęby, łapki, bo juz do Ciebie za chwilkę jedziemy. Masz sie pięknie prezentować:loveu:

Posted

aha :)
do Wieliczki faktycznie mam ok 30-40 min drogi, więc nie daleko ^^
pogadam z rodzicami i zobaczymy :) przed wakacjami wątpię żeby się udało, ale potem..

hopamy !

Posted

a ja wam jeszcze nie powiedziałam co ostatnio zmalował Odi , pomijając fakt ze chciał sie bawić ze wszystkim co się rusza , to mi zwiał :roll: ...

bawił się bawił, az obroża łańcuszkowa została mi w rękach, a Odi pognał do boksu do michy ,,,, :shake::roll::mad:

chester , to jak bedziesz mogła/chciała to daj znać wtedy ;)

Posted

A Odik ma aktualne allegro? Jak nie ma, albo jak się skończy to dajcie znać bardzo chętnie go wystawię z jakimś wyróżnieniem czy coś. No bo to przecież żarty jakieś, żeby taki piękny psiak tyle bez domku był!

I gratuluję wam.... Jak go widziałam i jak teraz widzę zdjęcia to po prostu nie ten sam pies. To wspaniałe co dla niego zrobiliście :loveu:

Posted

:loveu: dzięki sugarr , muszę sprawdzić, bo regularnie wystawiał go israel na allegro wyróżnionym ale od jakiś 2 tygodni nie podsyła mi linka z nowym to niewiem ,
ja mu w miare regularnie odnawiam ogłoszenia, fizia tez ... no i czasem są tel .. do kojca , buda, bez wstępu do domu :shake: :roll:

Posted

agamika napisał(a):
:loveu: dziękuje :multi:

nie ma za co,
tak mi żal tego biedaka, przyjechał z Krzyczek razem z białasem... obaj ocalili życie. Bacuch od dawna cieszy się domową stabilizacja a Odik :cool1:

Posted

no jakoś rozum do głowy muszę mu nabić :diabloti:

(PS. ciotka sie nie śmiej :roll: myślisz ze to tak łatwo dać sie nie splatać smyczy Odiego ? )

niestety z GW żadnego tel nie było jak na razie ... ale może jeszcze być

Karusiap dziękuje za foty :loveu:

Posted

MOje słoneczko :-( , ehhh

niestety z gazety jak na razie jeden tel , ale nic konkretnego ... tylko pytanie gdzie mozna Odiego obejrzeć ... nawet niwiem jakie warunki Pan moze zaproponowac