Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Szczerze mówiąc już mi lata, czy to na forum czy na priw. Ty zaczełaś z tym łaskawym wysłaniem fotek. A fotki jak napisałem, że Ci wyślę to stwierdziłaś, że już są niepotrzebne. Wybacz, jasnowidzem nie jestem.

A sprawy do mnie załatwiaj bezpośrednio ze mną, nie przez moją siostrę. Bo to do niczego dobrego nie prowadzi.

Posted

O fotach ze niepotrzebne napisałam w zeszłą srodę a kolejnośc tyg jest PON wtorek Sroda (SAM PISAłES ZE W PON PRZESLESZ - ZESZłY _ ) , i wtedy już były niepotrzebne bo do czego innego je potrzebowałam ... :roll:

nie obchodzi Cie ze Odi kuleje - tego nie przeczytałeś ..
nie obchodzą tez Cie inne rzeczy , ale to od razu zostało wyłapane ... hmmm ....

a co do załtwiania spraw JUZ CI PISAłAM ZE NAJPIERW PROSZE CIEBIE - ZAWSZE, NIE DOPISUJESZ , NIE ROBISZ TEGO CO OBIECAłEś ... TO PROSZĘ ANETE ZEBY CI przypomniała - NO FAKTYCZNIE .... ZGROZA I PRZESTęPSTWO Z MOJEJ STRONY

KONIEC TEMATU PRZYNAJMNIEJ Z MOJEJ STRONY

Posted

Obchodzi mnie to, ale nie jestem w stanie odrazu wszystkiego wyłapać, bo dość dlugo byłem nieobecny i muszę się spowrotem we wszystko wkręcić. Nie to odrazu zostało wyłapane, tylko akurat tego posta mi Aga pokazała i tyle. I tak uważam, że powinnaś mi o tych zdjęciach na tlena przypomnieć. Bo skoro nieraz nie odpisze, to może wiadomość nie doszla i warto powtórzyć zamiast później wypominać?

Posted

[quote name='Anashar']
A sprawy do mnie załatwiaj bezpośrednio ze mną, nie przez moją siostrę. Bo to do niczego dobrego nie prowadzi.[/quote]

heloł :crazyeye:...przecież nic złego w tym, że będąc u Was, mając kontakt z Tobą przypominam Ci o pewnych rzeczach:p
Tak jak napisała Aga... to chyba nie zbrodnia
A pisząc "do niczego dobrego nie prowadzi." co miałeś na mysli...?

Posted

[quote name='Anashar']Anusia, ale co innego przypomnieć a co innego załatwiać prawie wszystko.[/quote]

taaa masz rację. Ale nie załatwiam wszystkiego "za Agę" jakbyś nie zauważył troszkę zaangażowałam się w działalnośc OwP i to że coś załatwiam (np kasa na leczenie) nie znaczy to wcale że załatwiam "to za Agę" czy "dla Agi"

Po prostu mam częstszy kontakt z Tobą (pewnie dlatego że rodziną jesteśmy ;) )
Wiesz w pewnych kwestiach może potrzebny jest "mediator;) )
A skoro jakoś ciężko sie dogadac...i o pewnych rzeczach zapominasz :P
Ja zawsze służę pomocą... bo NAJWAżNIEJSZE JESt DOBRO ZWIERZąT KTóRE (miałam napisac "mamy" ale ja członkiem Owp nie jestem) MACIE POD OPIEKą... i chyba to jest najważniejsze

Posted

[quote name='chester07']czyli Odiś będzie w tym dzienniku czy nie ?
ja się nie wtrącam, ale przypominam że tu ważny jest Odiś a nie to kto miał rację ;)[/quote]
ojj, Diana S pytała o to samo :P i odpowiedziałam ze BĘDZIE :eviltong: , nie PRZEPUSZCZĘ TAKIEJ SZANSY DLA NIEGO :loveu: stanowczo za długo siedzi w hotelu :shake:

Posted

Dyskusja chyba zbędna, ale mam nadzieje, ze zaowocowała przynajmniej zdjęciami już na mailu (??!!)...
To jest duża szansa, a Odi w hotelu jest już bardzo długo chyba tego nie trzeba nikomu kto sie nim choć troche interesuje przypominać...

Posted

wiem ze pytała, ale potem te zdjęcia był z opóźnieniem i nie wiedziałam czy to po to czy co w ogóle :evil_lol:
i tak dobrze że w hoteliku a nie schronie, ale masz rację trzeba łapać okazję i może a nóż widelec się uda :) oby:loveu:

Posted

Znalazłam takie ogłoszenie,może warto to sprawdzic:
Przygarnę szczeniątko owczarka niemieckiego- pieska lub wysterylizowaną sunię za niewielką opłatą.
Najlepiej okolice Częstochowy!
Dane kontaktowe
505732576
Pajęczno koło częstochowy