agamika Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 [quote name='Diana S']Co z tym ogłoszeniem?...[/quote] Będzie , na 100% Quote
Anashar Posted June 22, 2008 Author Posted June 22, 2008 Szczerze mówiąc już mi lata, czy to na forum czy na priw. Ty zaczełaś z tym łaskawym wysłaniem fotek. A fotki jak napisałem, że Ci wyślę to stwierdziłaś, że już są niepotrzebne. Wybacz, jasnowidzem nie jestem. A sprawy do mnie załatwiaj bezpośrednio ze mną, nie przez moją siostrę. Bo to do niczego dobrego nie prowadzi. Quote
agamika Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 O fotach ze niepotrzebne napisałam w zeszłą srodę a kolejnośc tyg jest PON wtorek Sroda (SAM PISAłES ZE W PON PRZESLESZ - ZESZłY _ ) , i wtedy już były niepotrzebne bo do czego innego je potrzebowałam ... :roll: nie obchodzi Cie ze Odi kuleje - tego nie przeczytałeś .. nie obchodzą tez Cie inne rzeczy , ale to od razu zostało wyłapane ... hmmm .... a co do załtwiania spraw JUZ CI PISAłAM ZE NAJPIERW PROSZE CIEBIE - ZAWSZE, NIE DOPISUJESZ , NIE ROBISZ TEGO CO OBIECAłEś ... TO PROSZĘ ANETE ZEBY CI przypomniała - NO FAKTYCZNIE .... ZGROZA I PRZESTęPSTWO Z MOJEJ STRONY KONIEC TEMATU PRZYNAJMNIEJ Z MOJEJ STRONY Quote
Anashar Posted June 22, 2008 Author Posted June 22, 2008 Obchodzi mnie to, ale nie jestem w stanie odrazu wszystkiego wyłapać, bo dość dlugo byłem nieobecny i muszę się spowrotem we wszystko wkręcić. Nie to odrazu zostało wyłapane, tylko akurat tego posta mi Aga pokazała i tyle. I tak uważam, że powinnaś mi o tych zdjęciach na tlena przypomnieć. Bo skoro nieraz nie odpisze, to może wiadomość nie doszla i warto powtórzyć zamiast później wypominać? Quote
Anetka83 Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 [quote name='Anashar'] A sprawy do mnie załatwiaj bezpośrednio ze mną, nie przez moją siostrę. Bo to do niczego dobrego nie prowadzi.[/quote] heloł :crazyeye:...przecież nic złego w tym, że będąc u Was, mając kontakt z Tobą przypominam Ci o pewnych rzeczach:p Tak jak napisała Aga... to chyba nie zbrodnia A pisząc "do niczego dobrego nie prowadzi." co miałeś na mysli...? Quote
Anashar Posted June 23, 2008 Author Posted June 23, 2008 Anusia, ale co innego przypomnieć a co innego załatwiać prawie wszystko. Quote
Anetka83 Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 [quote name='Anashar']Anusia, ale co innego przypomnieć a co innego załatwiać prawie wszystko.[/quote] taaa masz rację. Ale nie załatwiam wszystkiego "za Agę" jakbyś nie zauważył troszkę zaangażowałam się w działalnośc OwP i to że coś załatwiam (np kasa na leczenie) nie znaczy to wcale że załatwiam "to za Agę" czy "dla Agi" Po prostu mam częstszy kontakt z Tobą (pewnie dlatego że rodziną jesteśmy ;) ) Wiesz w pewnych kwestiach może potrzebny jest "mediator;) ) A skoro jakoś ciężko sie dogadac...i o pewnych rzeczach zapominasz :P Ja zawsze służę pomocą... bo NAJWAżNIEJSZE JESt DOBRO ZWIERZąT KTóRE (miałam napisac "mamy" ale ja członkiem Owp nie jestem) MACIE POD OPIEKą... i chyba to jest najważniejsze Quote
Avaloth Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 czyli Odiś będzie w tym dzienniku czy nie ? ja się nie wtrącam, ale przypominam że tu ważny jest Odiś a nie to kto miał rację ;) Quote
agamika Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 [quote name='chester07']czyli Odiś będzie w tym dzienniku czy nie ? ja się nie wtrącam, ale przypominam że tu ważny jest Odiś a nie to kto miał rację ;)[/quote] ojj, Diana S pytała o to samo :P i odpowiedziałam ze BĘDZIE :eviltong: , nie PRZEPUSZCZĘ TAKIEJ SZANSY DLA NIEGO :loveu: stanowczo za długo siedzi w hotelu :shake: Quote
Jagienka Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 Dyskusja chyba zbędna, ale mam nadzieje, ze zaowocowała przynajmniej zdjęciami już na mailu (??!!)... To jest duża szansa, a Odi w hotelu jest już bardzo długo chyba tego nie trzeba nikomu kto sie nim choć troche interesuje przypominać... Quote
Hanna R. Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 Ogłoszenie odisiowe będzie w przyszły piątek. Quote
AMIGA Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 HankaRupczewska napisał(a):Ogłoszenie odisiowe będzie w przyszły piątek. Myslałam, ze w ten piatek :-( Quote
Anashar Posted June 25, 2008 Author Posted June 25, 2008 A teraz jest najcięższy czas na adopcje - wakacje :( Quote
Jagienka Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 Kochani!! Ważne, że ma szansę!! Nie traćmy nadzieji... Dziekujemy Pani Haniu :loveu: Quote
Avaloth Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 wiem ze pytała, ale potem te zdjęcia był z opóźnieniem i nie wiedziałam czy to po to czy co w ogóle :evil_lol: i tak dobrze że w hoteliku a nie schronie, ale masz rację trzeba łapać okazję i może a nóż widelec się uda :) oby:loveu: Quote
Anetka83 Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Odiś jest śliczny, coraz ładniejszy :) postaram się dzisiaj wstawic fotki z wczorajszej wizyty :) Quote
karusiap Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 pytanie za 100 pkt ...CO TO?? Odis byl dzis bardzo calusny,a aparat postanowil zjesc...tak Odi wyglada "od srodka" (zabek mu sie chyba psuje:evil_lol:) Quote
mar.gajko Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 A Odi miał być dzisiaj w Dzienniku? Chyba? A nei ma. Quote
Natussiaa Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 Znalazłam takie ogłoszenie,może warto to sprawdzic: Przygarnę szczeniątko owczarka niemieckiego- pieska lub wysterylizowaną sunię za niewielką opłatą. Najlepiej okolice Częstochowy! Dane kontaktowe 505732576 Pajęczno koło częstochowy Quote
Jagienka Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 mar.gajko napisał(a):A Odi miał być dzisiaj w Dzienniku? Chyba? A nei ma. W następnym będzie. Teraz jest chyba coś kiwi. Quote
Recommended Posts