BajkaB Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 Kochani,raz jeszcze gorące podziękowania. Chciałam napisać sama,ale niestety przez około 1 godzinę nie mogłam wejsc na Dogo.Zabrałam zatem moją 4-kę kundli i pojechałam w pola,alby pobiegały.Ostatnio troszkę były spacerkowo zaniedbane,z oczywistego powodu.Brajluś poszedł na spacerek z Włodkiem.No cóż musza chodzić jak przystało emerytom..:evil_lol:Pomalutku,spokojnie..Przynajmniej na razie odpada bieganie i emocje. W drodze powrotnej wstąpiłam do apteki po kolejna porcję zastrzyków dla Brajluchy. Wróciłam i od razu widzę,ze wszystko działa,wszyscy się cieszą,a przepiękny wiersz Wiedźmy od razu mnie rozczulił. Chyba dzisiaj będzie pierwsza od kilku dni spokojniejsza noc.Brajl też jest zmeczony wydarzeniami i osłabiony krwotokiem.Co prawda siły ma jeszcze nieprawdopodobnie dużo,ale to ogólnie silny pies.W lecznicy wdał sie w długą i głośną pyskówkę z DON-kiem(pewnie o futro poszło:evil_lol:)ale mówiąc szczerze ucieszyła mnie jego forma. Rankiem pędzimy na badania,a potem zdamy relację Uściski dla Was Kochani.
Bila Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 :multi::multi:Niech tak już zostanie Edyto, jak dowiesz się, jakie są koszty tych dodatkowych badań, to daj znać.
zdrojka Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 Jeśli chodzi o SGGW podaję dane: Klinika Małych Zwierząt Rejestracja tel. 228473740, 228530954, 225936104 Diagnostyka Obrazowa Tomografia komputerowa (zapisy) Tel. 225936175 Godzniny otwarcia: Dni powszednie 8-20 Soboty, niedziele i święta 9-14 [URL]http://www.sggw.pias.pl/index.htm[/URL]
egradska Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 czyli dziś wysyłamy Anioła Dobrych Snów i Kojącego Odpoczynku:loveu:
madziorna Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 [B][I][COLOR="RoyalBlue"]Ciekawe jak Brajluś ma się dzisiaj... :roll:[/COLOR][/I][/B]
Anetka83 Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 jak miło czyta takie wiadomości:) dalej mocno trzymam kciuki :)
wisela1 Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 Codziennie a właściwie kilka razy dziennie zaglądamy i potem nasz ela ma wodę w oczach... Ale dziś to się wszyscy razem cieszymy :-) Wiersz Wiedźmy rozczula? Przecież Wiedźma to etatowa dogowo - miau-owa wyciskarka łez... Ale potrafi też rozbawić i za WSZYSTKO ją bardzo koffamy ;-)
Poker Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 wisela,napisz o swoich żywych zwierzakach,bo mozna pomyśleć ,że masz tylko umarte ;):lol:
madziorna Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 [B][I][COLOR="RoyalBlue"]Czekamy na kolejne dobre wieści o Brajlusiu... Może Bartek się wypowie? :cool3:[/COLOR][/I][/B]
wisela1 Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 Poker -Wszystkie były za życia na wątkach.... A te które są z nami i na rodzinnych wątkach to - Rex, Dakota, Filemon, Febe i Czotek Napisać o wszystkich? A znajdziesz miesiąc przynajmniej wolnego na czytanie? To mogę sie postarać jakiś skrót zrobić... ;-)
AGATA I BRIARD Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 Bardzo bardzo mocno się modlimy - już dość tych cierpień dla jednego biednego stworzenia !!! Trzymajcie się - Cała Brajlusiowa Rodzinko - bądźcie silni - musi być dobrze !!!
wisela1 Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 wisela -spadaj stąd. Tutaj Brajluś królem !!!
al-ka Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 Dziś w kalendarzu WŁODZIMIERZA. Serdeczności i uściski dla Solenizanta! Cieszę się bardzo z poprawy u Brajlusia. Jesli będzie taka potrzeba i zapadnie decyzja o przyjeżdzie na SGGW to zawsze mój dom jest Waszym domem.Mieszkamy blisko W-wy i z radością będziemy Was gościć. POzdrawiam ciepło,ala
albiemu Posted January 16, 2008 Author Posted January 16, 2008 [SIZE=3][COLOR=red][B]bierzemy udział w głosowaniu krakvetu - błagam o głosy, zaznaczam, że trzeba się tam zalogować aby móc oddać głos - BARDZO PROSZĘ - dla psiaków z Orzechowców[/B][/COLOR][/SIZE] [URL]http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?t=6739[/URL]
maciaszek Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 [quote name='albiemu'][SIZE=3][COLOR=red][B]bierzemy udział w głosowaniu krakvetu - błagam o głosy, zaznaczam, że trzeba się tam zalogować aby móc oddać głos - BARDZO PROSZĘ - dla psiaków z Orzechowców[/B][/COLOR][/SIZE] [URL]http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?t=6739[/URL][/quote] Zagłosowałam. A dlaczego Orzechowce występują w ankiecie dwa razy? Jak rozumiem te głosy zostaną zsumowane?
albiemu Posted January 16, 2008 Author Posted January 16, 2008 nie mam pojęcia dlaczego tak jest, będę do nich pisać o wyjaśnienie ...
Goldenka 02 Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 jeśli Włodek ma dziś imieniny to wszystkiego najlepszego, jeśli nie to tez wszystkiego naj naj naj. Cieszę sie że z psiakiem lepiej a jak sie ty czujesz Edytko? mam nadzieję że też lepiej. jeśli chodzi o tomografię to może warto by zrobić -> jak sie dogomaniacy i onkowcy zmobilizują... Trzymajcie się cieplutko i zdrowo!
Kazoo Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 Właśnie oddałem głos. Nie widziałem drugiej pozycji schroniska w Orzechowcach, więc chyba już poprawili. Pytanie tylko, czy głosy zsumowali.
Goldenka 02 Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 Biednie w tych orzechowcach :( A możemy wkrótce liczyć na Bartusia? :)
Peter Beny Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 Edytka się pewnie nie podejmie , ale ja tak , poproszę o zbiórkę na badania w SGGW w Warszawie , nie ma co czekać na powrót krwawienia [IMG]http://www.owczarek.pl/forum/smileys/smiley6.gif[/IMG] Transport ( koszty ) biorę na siebie [IMG]http://www.owczarek.pl/forum/smileys/smiley2.gif[/IMG]
egradska Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 masz rację Peter, oglaszając mobilizację:razz: ziarnko do ziarnka i... rozumiem, ze na konto p. Edytki;)
Recommended Posts