Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Oby juz bylo teraz wszystko dobrze - usciski dla calej ludzko- psiej Rodziny.
Niech Bog nad Wami czuwa i Was dalej prowadzi.
Trzymajcie sie - jestem z Wami calym sercem.

Posted

Przelatywały kiedyś nad naszym domem. Pomyślałam, że poleciały teraz do Was, tylko pewnie byliście zbyt zajęci, żeby coś fotografować, więc wysyłam dokumentację lotu :)

Posted

Wiedźma napisał(a):
Przelatywały kiedyś nad naszym domem. Pomyślałam, że poleciały teraz do Was, tylko pewnie byliście zbyt zajęci, żeby coś fotografować, więc wysyłam dokumentację lotu :)

Coś wspaniałego!Napatrzec się nie mogę..Musze skopiować i pokazać na Owczarku.
Dziękuję Zosiu:calus:

Posted

No i znowu Wiedźma zrobiła to co JEj wychodzi doskonale..... wzrusza i rozczula. ;-)
Brajluniu, kruszyneczko nasza...... My, cała pięciofutrzasta zwierzoplanetka z Nowej Huty nieustannie z Tobą jesteśmy .

Posted

BajkaB napisał(a):
Nie mam siły i juz nie wiem co powiedziec..
Przed chwilką znowu poszedł krwotok z nosa..na razie musimy szybko opanowywac,napisze coś później..

jka juz sie boje czytac tego watku ....brajlus chłopie co z toba bidulenku ...zdróweczka psiakczku ....bo dom najszczesliwy juz masz

Posted

Brajlek, daj spokój wreszcie!
Boże, Ty widzisz i nie grzmisz! Ile można?!? Przecież już wystarczy, dość, basta! Brajl musi być w końcu zdrowy!
Ja już nie mogę...
Ale energię wysyłam, tyle mogę i będę, póki trzeba! Nie wolno się poddawać!

Posted

Rozmawiałem teraz z Edytką , nie jest dobrze , dalsze krwawienie spowoduje potężną anemie ( a ta już jest ) , pewnie znów będzie potrzebna transfuzja :shake: . Brajl ma niesamowitą chęć życia w sobie i będzie walczyć , i nie tylko on , wszyscy trzymamy kciuki , niestety nie znamy jego przeszłości , i nie wiemy jakie eksperymenty na nim były robione :placz:, coraz bardziej się wydaje logiczne , że przyczyną krwawienia jest nadciśnienie , bo nastąpiło ono po spacerze i Brajl był pobudzony ......

Posted

Do cholery jasnej, kiedy to się skończy? Kiedy ten biedny pies przestanie cierpieć i zacznie w pełni cieszyć się życiem i kochającymi go ludźmi? Kiedy Edyta i Włodek będą mogli odetchnąć z ulgą? KIEDY????!!!!
:( :( :(
Myślę o Was ciepło, przesyłam pozytywne fluidy, trzymam kciuki i czekam - jak my wszyscy tutaj - na wieści...

Posted

może dr.Dziak włączyłby leki na nadciśnienie,jeżeli jest prawidłowe to się nie obniży,a jeżeli za wysokie,to się unormuje.Nie ma nic do stracenia,zaszkodzić już się chyba nie da.:shake:

Posted

Brajluś.............
Kiedy to się skończy ?
Boże, tak bardzo chcę , zebys wyzdrowiał, żebys mógłl cieszyć sie miłościa i swoim domem.
Edytko, Włodziu...strasznie mi źle.A nie wyobrażam sobie jak wam...
Trzymam kciuki .Najmocniej jak umiem !