Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Uffff, ja tez myśle częściej niz raz dziennie.
Brajluś, trzymam kciuki .
Edytko, prosze , nabierz sił, odpocznij w wolnej chwili .Przeciez wiesz, że Ty jestes dla całego STADKA !
Włodziu, trzymaj sie !

merdanko dla Bartka, żeby nie myślał, że zapomnielismy ;)

• Replies 6.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

I ja również o godzinie 22. będę słał pozytywne myśli. Niech ta skumulowana energia doda sił całej rodzince, aby szybko i łatwo mogli przezwyciężyć wszelkie przeciwności.

Posted

Jesteście wspaniali..Podtrzymujecie nas na duchu,wspieracie,dodajecie sił...
Tak bardzo chciałabym powiedzieć,ze jest dobrze..Niestety nie jest.Brajl nadal krwawi.W tej chwili jest to dosc dziwne i zastanawiajace.Są dłuższe okresy kiedy wogóle nie krwawi,po czym następuje okres silnego krwawienia.W zasadzie oprócz tego co w tej chwili robimy,nic wiecej zrobic nie mozna..
Włodek usiadł po południu w fotelu i kilka minut siedział bez słowa.Zapytałam czy jest zmeczony,czy źle się czuje,czy moze ma kiepski humor.Spojrzał na mnie i rzekł:

,,nie,po prostu jestem bezsilny,,

Okropnie nas to przygnębia.Jutro tak czy tak pojedziemy do kliniki,Jeśli jednak nadal będzie tak jak teraz to zostawimy Brajla.Może znów trzeba będzie wprowadzić go w stan śpiączki farmakologicznej i podawać dożylne środki..

Tak mi go żal..Widać już wyraźnie,zę Brajl bardzo mnie pokochał.Chodzi za mną krok w krok,a powinien leżeć.Siedzę przy nim sporo,ale czasem musze wstać i gdzieś przejśc..
Dramat,naprawdę dramat.

Posted

:shake: Co za cholerstwo powoduje to krwawienie? Bezradność to najgorsze uczucie. Ale póki jest nadzieja, trzeba wierzyć i ja wierzę, że się uda.

Posted

A więc spotykamy się wszyscy o 22-giej!
Proszę o wyobrażanie sobie zdrowego Brajla i zdrowych,radosnych Włodków(wybaczcie proszę tę poufałość).Wierzących proszę o modlitwę.POzdrawiam bardzo ciepło,ala

Posted

:-(Ojejku.Tak bardzo mi przykro.Tak bym chciała, żeby już sie wszystko uspokoiło.
BEZSILNOŚĆ.
To jest najgorsze, bo nawet jak coś chcesz uczynić, nie możesz, bo nie wiesz co:-(

Jestem z wami myślami.Trzymajcie się.

Posted

MUSI BYĆ DOBRZE, TO MUSI MINĄĆ.... Całym sercem tulę psinkę, teraz kiedy jego życie ma sens......nie wiem co powiedzieć, ale to wszystko jest niesprawiedliwe:oops:

Posted

najgorzej, że nie wiadomo co tak naprawdę powoduje to krwawienie a odpowiedź zapewne kryje się w przeszłości Brajla...
trzymam kciuki z całych sił aby w końcu odmieniło się na lepsze!

Posted

Życzę Wam wszystkiego najlepszego. O akcji "godz.22.00" przezczytałam 2 minuty przed 22. Przyłączam się.Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze. Życzę Wam tego z całego serca.

Posted

My tez jesteśmy z Wami.

Dobra energia swoja droga ale tu też potrzebna jest pomoc finansowa. Podróż, tomografia, konsultacje, leki to wszystko sporo kosztuje.

Posted

Kochamy Was Wszystkich i dziękujemy..Wzruszyłam się do łez..

Własnie przywiozłam dla Brajla zastrzyki z apteki.Dostał pierwszą dawkę.
Jak narazie bez zmian..

Poker-jutro odpiszę na priv,dziś już padam..

Posted

[quote name='"BajkaB"'] Własnie przywiozłam dla Brajla zastrzyki z apteki.Dostał pierwszą dawkę.
Jak narazie bez zmian..

Efekty raczej nie będą natychmiastowe, ale ważne, żeby pomogło i żeby te krwawienia wreszcie ustały.
Trzeba koniecznie się dowiedzieć, jak temu zaradzić, bo przez to wszystko Brajl zamiast cieszyć się szczęściem, jakie go spotkało, to cierpi, podobnie zresztą każdy członek rodziny :(. Jeśli ta tomografia może rozwikłać tą zagadkę, to trzeba ją jak najszybciej przeprowadzić.

Posted

DziękujęCo moge powiedziec więcej?Brajl nadal krwawi.Czuwamy,działamy,głaszczemy..
Mam nadzieję,ze Trzy Wielkie Siostry:WIARA,NADZIEJA i MIŁOŚC zwycieżą.
Z Waszym wsparciem musimy przezwycięzyć kryzys.