Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

po prostu brak slow..trzeba go zabrac zanim umrze z glodu, trzeba weta zeby ocenil resztki zebow..moze trzeba korzenie usunac...co za koszmar...deklaruje 50 zl stalej wplaty..

• Replies 6.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

invictus hilaritas napisał(a):
chryste panie.. :angryy:

w pierwszym poscie sa podane linki gdzie jest ogloszony Maro? ja zaraz postaram sie powrzucac go na inne fora + jutro na serwisach roznych..

Maro na razie tam jest oglaszany - jesli ktos moze zrobic wiecej to bardzo prosimy w imieniu Maro...

Posted

Nie skomentuje tego co ten $%^#@&* :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: mu zrobił........nie wypada kobiecie używać taki słów.

Wieści i maile porozsyłałam po znajomych......liczę na odzew z ich strony i jakieś wpłaty.

Posted

[quote name='katya']
Słuchajcie, może napiszmy do telewizji: Uwaga, Interwencja????????
[/quote]
TRZEBA TO NAGŁOŚNIC!!!:angryy::angryy::angryy:

sk...wysyn j.......bany-trzeba byc totalnie zboczonym i wykolejonym psychopatą by dokonac takiego bestialstwa:angryy::angryy::angryy:

zamówię banerki dla niego na już

PatiZabrze-nie określaj tego ścierwa który dokonał tego mianem "człowieka" !!!

P.S. BANERY JUŻ ZAMÓWIŁAM U BRUCIA

Posted

Dobra, w koncu skonczylem aktualizzacje strony uffff.

Tu strona Maro - http://www.owczarki.eu/index.php?id=maro Jesli chcecie moge cos tam dopisac. Mysle, ze najlepiej podawac link wlasnie do strony badz allegro i tam na biezaco aktualizowac info o Maro bo na watku niewtajemniczeni moga sie zgubic.

Maro jest takze na str. glownej http://www.owczarki.eu/

OwP narazie zadeklarowalo jednorazowa wplate 200zl. Odnosnie stalych wplat narazie nic nie moge powiedziec.

Posted

[quote name='albiemu']MAM PROŚBĘ I PYTANIE, W RAZIE DT DLA MARO KTO Z WAS JEST W STANIE ZAOFEROWAĆ WPŁATY STAŁE ?? WĄTEK PĘDZI I MUSIMY TO USTALIĆ, ZEBRAĆ DO KUPY ABY BYŁO WSZYSTKO JAK NAJCZYTELNIEJSZE DLA NAS WSZYSTKICH.

PROSZĘ W JEGO IMIENIU, SAM PODZIĘKUJE WIERZE ZE ZDJĘĆ Z NOWEGO DOMU - BARDZO MOCNO W TO WIERZĘ!

Oferuje rowniez stala wplate . Wysokosc prosze ustalic ze mna na prywa .Moge rowniez dostarczyc karme -rozumie ze puszki lepiej niz sucha karma .
Tego co pies musial przezyc nie chce komentowac :shake::-(.

Posted

SZPiLKA23 napisał(a):
Ten pies jest naprawde wyjatkowy.... ostoja spokoju... mimo ze czlowiek tak go skrzywdził to nadal mu ufa.... błaga o dom.... jak byscie słyszeli jak on płacze.. porostu zawodzi gdy sie od niego odchodzi zeby go tylko nie zostawic... to nie jest pisk czy wycie tylko zawodzenie- płacz... ktory rozrywa serce:cry:

Powiem tak .Czemu sie dziwic naszym -ludzkim czynom??Jestesmy najwiekszymi kanaljami wsrod gatunkow zyjacych na ziemi ,niestety . Tragedia tego psa ja i innych jest tego najwiekszym dowodem :-(:angryy::-(.
Czowiek czlowiekowi by nawet czesci z tego co ten pies przezyl nie wybaczyl ,chyba ze karmelita , a
pies?? Nie moge po prostu :-(.
Blagam ,przejmijmy wspolnie odpowiedzialnosc za to co sie z naszymi 4-ro noznymi przyjaciolmi dzieje . One nic za to nie moga gdy czlowiek bezmyslnie ,bez serca podchodzi do nich ,decyduje o ich losach .

Posted

Niestety, muszę się zgodzic z niufek :-( żaden gatunek nie jest zdolny do takiego okrucieństwa, w dodatku okrucieństwa w żaden sposób nie uzasadnionego potrzebą, jak człowiek...

Dodam jeszcze, że niewidomy pies to naprawdę nie jest straszny problem- zwierzaki szybko sie uczą radzić sobie i przy niewielkiej pomocy ze strony właściciela moga funkcjonować niemal równie aktywnie i sprawnie jak zdrowe. A wiem, co mówię, mam już trzeciego z kolei niewidomego psa...

Posted

Mam troche puszek ,komu mam dowiesc by dla niego dotarly ,no i szukajcie tymczasu ,koniecznie ,nawet platny ,ale prosze nie hotelik ,lepiej bedzie dla niego dom tymczasowy nawet platny ,ale nie boks .On potrzebuje teraz wiecej opieki ,wiecej ciepla .Dajcie znac jak bedzie czegos dla niego brakowac . Wiem ,ze to nie to czego on potrzebuje teraz ,ale w tej chwili nie moge wiecej mu dac ,moze sie to zmieni??Jedno z mej strony zapewniam , a wrecz gwarantuje ,stala wplate pieniedzy .
Pomozcie mu :placz:.

Posted

i to jest to Brucio! ten środkowy to na pewno jest maksymalnie średni czy nieco mniejszy?-zrób dla porównania napis bardziej wyrazistą czcionką jeśli można poprosic-kolor może czerwony i czcionka jak spod igły!-dodatkowa wersja

Niufek na 1000% przekaże puszki dla biedaka oraz wpłaty regularne-ALBIEMU ODEZWIJ SIĘ GDZIE WSZYSTKO POSYŁAC!

Posted

Skontaktuje się z dziewczynami w sprawie adresu, ja wynajmuje mieszkanie i nie będę w stanie wybrać tego z poczty. Musicie mieć śwaidomość jednej rzeczy - ja nie jestem tam codziennie, czasem nawet nie co tydzień. Oddam puszki Pani Weronice,która tam jest najczęściej ale nie zostawię ich w schronisku. Tak jak pisałam wcześniej, on nie jest jednostką i nie ręcze czy tylko on te puszki dostanie. Nie pytajcie daczego, po prostu tak jest.

Jeste niezmiernie zaskoczona - to jak szybko dziłacie, kiedy mamy tyle bied na dogo. Dziękuje.