Edi100 Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Jeśli w Piątek wypali, to super, ale uważam że trzeba mieć alternatywę jeśli się nie uda:( albiemu, podlicz zadeklarowane wpłaty ( zadeklarowałam 80zł miesięcznie i podtrzymuję, wpłacę najpóźniej we czwartek). Quote
polciuaa Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Edi.!80zł.?!Przeciez to jest tak duzo.!Dzieki.!:loveu: Quote
Basia1968 Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 za dużo emocji - zbierajmy pieniążki dużżżżżżżoooooooooo pieniążków żeby wystarczyło na dłuższy czas - przecież wszyscy pragniemy tylko jednego dobra pieska, a w konsekwencji ZNALEŹĆ DOMEK DLA NIEGO!!! Quote
t_kasiek Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 [quote name='albiemu']nie wiem, niewiele ze świata pamiętam ostatni obraz? to była ludzka ręka!!! potem ból olbrzymi, aż oddech mi zabrało nagle nie widziałem - tylko czulem swoje zakrwawione ciało ... kolejny cios - za co? czy zrobiłem coś źle ? nie chciałem, przepraszam już będę grzeczny tylko ..... nie bij mnie .... BOŻE :placz::placz::placz::placz:byłam w stanie przeczytać dwie strony wątku.....co za potwór mu to zrobił :angryy::angryy: to okropne......co musiał przeżyć ten psiak:placz::placz::placz: może to głupio zabrzmi, ale jaki jest poza tym jego stan ?????? Quote
SZPiLKA23 Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Nie znam sie na tym az tak dobrze ale wydaje mi sie ze nie jest na nic chory tylko poprostu jest zagłodzony:( napewno wet powinien go zbadac .... Quote
Peter Beny Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Wysłane 100 zł , jak zajdzie potrzeba mogę co miesiąc 50 zł wysyłać , ale mam nadzieje że tak nie będzie :-(:-( Quote
Rafal84 Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Rzadko kiedy mezczyzna placze ale skoro juz placze to musi mie wazny powod i ten psiak jest dla mnie takim powodem. Hopaj psiak do gory nie daj sie . Quote
Tomo 2 Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Jestem zdruzgotany. Oczywiście bigielki dorzucą się do akcji . Reszta popołudniu jak ochłonę. Przepraszam barkuje słów . Quote
kako80 Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 ja rozumiem, ze tam u was jest ciezko, w katowicach tez jest ciezko i schron nie bardzo chce wspolpracowac.. ale moze tym przypadkiem powinna zajac sie prokuratura? przeciez to jest karalne!jezeli jest z interwencji, to ktos go komus zabral, czy tak? co na to policja? taka osoba za chwile zrobi to samo dziecku a potem doroslemu.. wydaje mi sie, ze wet powinien zobaczyc te"oczka"..czy rany sa juz zabliznione? a jezeli bedzie tymczas to gdzie wplacac kase? afn sciagnie prowizje.. wpalacac tam czy czekac na konto tymczasu? Quote
irenaka Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Z trudem powstrzymuję agresję wobec ludzi, ale ten przypadek to już skrajność. Nie wiem co z tym piątkiem, ale gdyby było coś nie tak, to w Niepołomicach pod Krakowem jest jeden boks wolny. Jest jeszcze nieocieplony, ale myślę, że Bożenka mogłaby do soboty coś zdziałać. Proszę o kontakt gdyby miejsce dla niego było potrzebne: 500-18-19-20 Quote
ANETTTA Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 [quote name='emir']KTO MOŻE ZDOBYĆ DANE WŁAŚCICIELA!!!??? EMIR słów brak ........własciciela????zwyrodnialca Quote
ANETTTA Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 chociaz i to zbyt łagodne okresilenie :placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz: Quote
ANETTTA Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 :placz::placz::placz::placz::placz::placz: Quote
Murka Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 jesooo :placz: Makabra. Jest podobny do mojego pierwszego psa z dzieciństwa :-( U nas boksy na tymczas niestety jeszcze nie gotowe :-( Może w tym tygodniu, może w następnym :-( Quote
Guest Elżbieta481 Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Tak się zastanawiam,może należałoby zgłosić Schronisko w Orzechowcach do konkursu Kraakvetu?Trzeba by pomóc kompleksowo...... Elżbieta Quote
Agnieszka5 Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Godzine trwało zanim się na tyle uspokoiłam, żeby napisać. Może uda się nagłośnić tę sprawę, jak wiele innych Osób zabiłabym tego potwora co to zrobił. Deklaruje 50 zł miesięcznie, dzis zrobię przelew, pogadam tez ze znajomymi, może chociaż finansowo pomogą, modle się, zeby Piesek znalazl wspanialy domek, żeby juz cale zycie było tylko szczęśliwe. Jak można być tak okrutnym, nie pojmuje, coraz bardziej nienawidze "ludzi". Quote
Wiedźma Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Zgadzam się z Emir: absolutnie nie można pozwolić, żeby ta sprawa przeszła bez echa. Maro, biedaku, niech cię teraz otaczają sami dobrzy ludzie.... Quote
Izis Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 To straszne. Parę lat temu czytałam o podobnej sprawie w gazecie jakiejś. Tylko, że wtedy dwóch pijanych kolesi pobiło i wydłubało oczy wracającemu z pracy młodemu mężczyźnie. Opisana była jego tragedia i rozpacz jego żony. A ostatnie co pamiętał okaleczony to pijackie śmiechy "ludzi" i tekst "Ty stary zobacz to chyba jego gały tu leżą...." To do czego zdolny jest człowiek jest po prostu straszne. W sobotę miałam tego leciutki przedsmak gdy wlokłam się za ogonkiem aut pod Słupskiem i nie wiedziałam czemu... aż do momentu gdy ostatnie auto przed nami zrobiło pętle i pojechało spokojnie dalej. Na środku pasa ruchu leżał potrącony psiak a przed nami minęło go jakieś 20 aut pewnie lekko... nikt się nie zatrzymał... Psiak próbował unieść głowę i daremnie wypatrywał pomocy... a pewnie sami porządni ludzie w tych autach jechali ojcowie rodzin i matki .... co to co tydzień w niedzielę do kościoła biegną... następnym razem nie zatrzymają się, żeby pomóc człowiekowi pewnie... bo znieczulica jak każda choroba nasila się pewnie z czasem :angryy: Quote
Gabriella Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 czy ogłoszenie do miesięcznika "Przyjaciel Pies" i "Mój Pies" były dawane? jezeli nie mogę to zrobić. proszę o inf. Quote
oktawia6 Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 dzisiaj będę wiedziała czy załatwię dla niego dobre i ciepłe schronienie, ciepły kąt-wieczorem dac znak-nie zapeszam.....ale........ a sk...iel, który to zrobił powinien miec postawione zarzuty znęcania się nad zwierzęciem ze szczególnym okrucieństwem-prokuratura a potem sąd Quote
amakor Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Wpłaciłam 100 zł, oraz deklaruję po 100 zł co miesiąc. Quote
oktawia6 Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 w razie co jest możliwośc by ktoś pomógł w transporcie? ..... Quote
Monia70 Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Boże :placz::placz::placz: Czy Ty jesteś???? Nie mogę ochłonąć :-(:-(:-( Brak słów.... Quote
Rodzice Maciusia :) Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Boże kochany... Misieńku malutki biedny, po prostu tylko bezsilny płacz.:-( Oktawia, a jaki transport? Napisz coś więcej, jaki kierunek itd. Jeśłi nawet nie mogę nic pomóc bezpośrednio z transportem to przekażę na 100 % jakieś pieniążki na transport, choćby nie wiem co. Debile ludzie, wziąć takiego i powoli mu też wydłubywać ślepia, ciekawe czy by rżał z zachwytu Quote
Recommended Posts