Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

kochani, myślę że skoro są jakieś pieniądze zaoferowane, to może logicznie by było umieścić psa w hotelu, w pobliżu wolontariuszek, tak żeby można było go żźywić i leczyć.
jeśli zostanie w schronie umrze wcześniej czy później,
raczej wcześniej

• Replies 6.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Eh prawie sie poplakalam... Jestem bezsilna.. nie zarabiam pieniedzy moje oszczednosci sa na tyle wyliczone na wszystkie moje zwierzeta i wydatki :( Ale jakbym chodz miala 20 zl to wysle na podane konto :(:(

Posted

Myślałam, że nic mnie już nie zaskoczy, ale to ... :placz::placz::placz:. Mój Boże, taka tragedia...
W tym miesiącu jestem spłukana, ale na początku grudnia będę mogła pomóc finansowo.
Na razie jednak trzeba szukać biedakowi domku... lub chociaż hoteliku.

Ja miałam niewidomego boksera, odszedł za TM w maju. Świetnie radził sobie w domu i na podwórku, nawet na spacerach biegał po łąkach bez smyczy, kąpał sie w rzecze, itd... Wiele osób mijających mnie nie wiedziało, że Tofi jest ślepy. Jemu zresztą chyba też nie bardzo to przeszkadzało. Trzeba było tylko pamiętać, żeby w domu nie przestawiać mebli. Na spacerach za to nauczył się reagować na komendy typu "uważaj", "zwolnij", "stój". Wtedy zwalniał lub zatrzymywał sie, wąchał i omijał przeszkodę, a potem biegł dalej.

Posted

Czy ktoś wie coś o szczegółach tej interwencji?
Co ten pies zrobił człowiekowi, że ten bez skrupułów wydłubał mu oczy i wybił zęby?
Takiego okrucieństwa nie można się chyba dopuścić na trzeźwo....

Posted

Matko.!
Popłakałam sie.!Najbardziej do mnie dotarł ten wiersz na poczatku watku.Nie wiem jak mozna cos takiego zrobic psu.!;(
Czy bestia,która mu to zrobiła została jakos ukarana albo co.?Jakbym zobaczyła takiego palanta,który robi cos takiego psu to sama bym do niego podeszła i bym mu zrobiła to samo.!Cyz byłby odemnie wiekszy,silniejszy...wszystko jedno...nie przeszła bym kolo tego obojetnie.!

Posted

Cioteczki czy macie hotelik blisko was żeby już można tam było Maro umieścić? Sądząc z reakcji to pieniążki będą a każdy dzień zwłoki to cierpienie dla biedaka :(

Posted

Jak wyczytałam cena pobytu psa to 20 zł + jedzenie + 3 zł jezeli jedzenie trzeba gotowac
Nie wiemy jak wygląda książeczka zdrowia naszego nieszczęśnika i czy w ogóle ja ma:(
Duzy plus tego hotelu to odległosc od Rzeszowa- 10 km, a wiec ciocie schroniskowe mogły by miec nad nim lepsza opieke...:)

Posted

:-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-(

Mam teraz na tymczasie 12-letniego psiaka z tyskiego schroniska.Też nie widzi ale pomimo to radzi sobie świetnie.Na bezpiecznym terenie,z reguły w lesie odpinam mu smycz i on bez problemu sobie drepta.
Mam nadzieję,że znajdzie się Ktoś kto pokocha tego psiaka całym sercem.Należy mu się najwspanialszy dom i najlepszy Pan/Pani do końca jego dni.Nie będę pisać czego życzę temu kto go tak okaleczył...:angryy: Bo brak słów...
Trzymam mocno kciuki i oferuję pomoc finansową.

Posted

Reno2001 napisał(a):
Z tego co sie orientuję (dziewczyny z Mielca zasięgały tam info) to na psy schroniskowe patrzą krzywo. Ale można zawsze zapytać jeszcze raz.

To niedobrze bo to jedyny profesjonalny hotel w okolicy:(

Posted

Ja znalazłam jeszcze kilka hoteli w okolicy…

1. Hotel Dla Zwierząt
tel. 0 16 678 71 68
ul. Zamoyskiego 15
Przemyśl

2. Hotel Terier
Joanna Jarocińska oferuje: całoroczną opiekę nad zwierzętami domowymi: psami, kotami, żółwiami, gryzoniami i innymi zwierzęta po indywidualnym uzgodnieniu. Gwarantuje: osobne kwatery z wybiegami, wyżywienie, codzienne spacery i zabawy, w razie potrzeby pomoc lekarzy weterynarii.
tel. kom. 0 606 612 957
tel. 0 17 773 03 86
Brzyście 5
39-307 Gawłuszowice k/ Mielca

3. Viva Zabajka FCI
Elżbieta Piotrowska
tel. kom. 0 667 676 411
Widełka 871
35-146 Rzeszów

Posted

Słuchajcie - mogę tam przedzwonić i się wszystkiego dowiedzieć, tylko napiszcie jeszcze raz, gdzie ten pies przebywa i kto by go nadzorował :oops: