Edi100 Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 becia66 napisał(a):Kto umie zrobić banerek dla nieszczęśnika ? :modla::modla: Nie umiem:oops: Quote
SZPiLKA23 Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Ja chyba tez nie:hmmmm: ale jak sie naumiem to jutro bedzie jak sie patrzy:thinkerg:... a to sie robi jak podpis bo moj sama zrobiłam?:???: :] Quote
Anashar Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 OwP deklaruje póki co 200zł na płatny DT lub hotel. Jesli bedzie juz cos zalatwione prosze o priv do mnie to przelejemy pieniadze. Quote
wapiszon Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 To może założyć mu konto, na które będziemy wpłacać pieniądze? Quote
Witokret Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 [quote name='becia66']Kto umie zrobić banerek dla nieszczęśnika ? :modla::modla: Tak na szybko... - tylko ustawicie sobie linka w podpisie Quote
Asior Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 TO POTWORNE!!!!!!!!!! a myślałam, ze nic mnie już nie zaskoczy :shake: Quote
iwop Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Czy wobec tego kto to zrobił beda wyciągnięte konsekwencje? Quote
Witokret Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Becia - musisz ustawić sobie linka - po kliknięciu w bannerek nic się nie pojawia... Quote
israel Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Jesli ktos ma jakis pomysl jak mozna poprawic prosze o PW http://images6.fotosik.pl/77/aa0608d534a64295.gif http://images6.fotosik.pl/77/dbe8bd309f4b90d8.gif Quote
bubu+ Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 o szlak by go trafił tego kto to zrobił!!! dlaczego ja nie moge takiego drania dorwac w swoje ręce:angryy::angryy::mad: chyba jakas siła mnie chroni od takich ludzi bo gdybym złapał bydlaka to chyba bym zabił:angryy: kurcze takich debili powinni zamykac, aż mnie roznosi o k.... co za bydle!!!!!!!:angryy: może to i dobrze że nie nie spotykam takich debili bo bym pół zycia za kratkaki przesiedział!!! Quote
karusiap Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 trzeba mu koniecznie szukac czegos,chocby platnego... Quote
Edi100 Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Najgorsze jest to że każdy jego dzień w schronie to głodówka, bo Biedak nie dość że nie ma oczu to i zębów brak:placz::placz::placz: Quote
karusiap Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 czy to znaczy,ze on nic nie je??nie ma szans by ktos w schronisku mu pomagal?? Quote
Blondella Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Mam staruszka bez zębów i daję mu rozmoczoną Eukanubę. Jest naprawdę w dobrej kondycji. Tylko ktoś musiałby zadać sobie trud żeby przygotować mu karmę i przypilnować tego biedaka, żeby zjadł swoją porcję. Quote
malagos Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 albiemu, a Ty mozesz mu zawieźć choćby kaszę z tłuszczem, albo bułkę rozmoczoną w mleku? Żeby żołądek choc trochę pracował, a nie zezarł sam siebie? Quote
Edi100 Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 karusiap napisał(a):czy to znaczy,ze on nic nie je??nie ma szans by ktos w schronisku mu pomagal?? Było napisane że chudy:( Nie daje rady kosteczek obgryzać, bo czym?:placz: Quote
rotek_ Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 można zrobić aukcja na allegro...trochę kaski zawsze spłynie.... Ale DT brak Quote
Asior Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 allegro juz mu zrobił israel.... trzeba by było porobic mu plakaty!!!!!!! Quote
Becia66 Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 albiemu i my wszystkie dziewczyny pomagające w Orzechowcach mieszkamy w Rzeszowie i do schroniska mamy aż 80 km, dlatego codzienne karmienie go przez nas jest niemożliwe....:shake: Quote
albiemu Posted November 5, 2007 Author Posted November 5, 2007 poprosiłyśmy Weronikę aby go pilnowała, ona jest tam co jakiś czas tylko niestety ale będzie go zawsze jakoś dokarmiać - dobre i to. kontakt tak jak w pierwszym moim poście można smiało podawać. Dzięki Wam za takie zainteresowanie i pomoc! Co do ściagania drania -gdzie i jak ?? Piesio jest już chyba trzeci tydzień, dopiero ostatnio udało mu się zrobić zdjęcia dlatego ma wątek. Takie sprawy na samym wejściu trzeba załatwiać a teraz jak? co? umarl w butach i po fakcie, ja osobiście nie jestem w stanie mieć na to wpływu jestem tylko wolontariuszka a po ostatniej wizycie nie wiem czy jeszcze wejdę do schroniska. Quote
Fundacja Medor Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 temu człowiekowi ktory tak zrobił temu psu zrobiła bym tak samo Quote
israel Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 http://kupiepsa.pl/detail.php?siteid=18809 Quote
Recommended Posts