Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ania+Milva i Ulver napisał(a):
Brak słów...:(:(:(

To najstraszniejsze, co ostatnio widzialam :placz:....
Ten pies potrzebuje domu natychmiast :modla::modla::modla: .... nie hotelu :shake:, bo jemu potrzebny kontakt z czlowiekiem, ktory go nauczy, jak sobie radzic zw tym potwornym kalectwie :-(....
Klatka ( kojec ) w hotelu bedzie ...... jak w schronisku .....:shake:

Piesku, uwierz, ze nie wszyscy ludzie sa tak okrutni ....

• Replies 6.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzwoniłam !!

Hotel nr 1 : dobra kosztuje 25 złotych - ze wszystkim. Nie ma problemu z psami ze schroniska. Trzeba tylko zapłacić z góry, za pobyt psa :roll: Przy hotelu jest lecznica. Myślę, że jak by się tam pojechało, to facet jest skłonny obniżyć koszty.

PS Jak mówił, to fajnie zaciągał ;)

Posted

Wysłałam link do znajomego, który lubi psy i działa w mediach. Może uda się pomóc i nagłośnić sprawę? Jak dostanę od Niego odpowiedź dam znać... Nie mogę przestać myśleć o tym biedaczku :-(:-(:-(

Posted

Kochani, w kąciku adopcyjnym na psy.pl robię temat pieskowi. Dam Wam za sekundę gotowy link.
Pokażę mamie tą stronę - może się zgodzi, żebym mogła wpłacić jakieś pieniądze, ale raczej nie :angryy:.

Posted

Nie mam czasu sprawdzać wątku co chwilę a on pędzi jak szalony - posłuchajcie potrzebujemy czasu do piątku, może uda się z tymczasem, ale to nic pewnego. Miałam o tym nie pisać ale muszę bo widzę, że działania pełną parą idą. Wiem, że dzisiaj dostanie jeść odpowiednie jedzenie. Wstrzymajmy się jeszcze na moment z hotelem - proszę. Ja wiem, że emocje nas napędzają ale musimy na spokojnie wszystko rozpatrzyć. Jak będę miała pewne info dotyczące tymczasu napiszę już konkrety. Narazie jeszcze nie mam o czym, proszę jedynie o czas do piątku.
Staramy się monitować jego los schroniskowy ....

Posted

Musimy pamiętać, że dla Maro jego schronsikowy boks jest czymś czego się dopiero nauczył. Nie wiem jaka jest Wasza opinia ale im mniej będziemy go przenosić tym lepiej dla niego. On jest bardzo niepewny siebie w swoim kalectwie i skoro boks zna, niech narazie tam zostanie. Przynajmniej do piątku aż będę wiedzieć co dalej. Nadal głęboko wierzę, że może ze schronsika trafi prosto do swojego domu na stałe. To byłoby najlepsze dla niego. Starjmy się myśleć jego kategoriami. Jak nie uda się z DT i stałym wtedy będziemy dalej myśleć.

Posted

SZPiLKA23 napisał(a):
No fakt trochę przeszarżowaliśmy z tym wszystkim.....

to są olbrzymie emocje Wasze i moje również, nie dziwię się, że wątek tak pędzi. Dziwiłabym sie gdyby było inaczej.
jesteście naprawdę fantastyczni DOGOMANIACY!! :p

nie zwalniamy - Maro potrzebuje domu!

Posted

zastanawiam się czy TO SIĘ KIEDYŚ SKOŃCZY????
Nie ma dnia bez tragedii o podobnym wymiarze, bandy zwyrodnialców pastwii się nad zwierzętami i nie ma na nich kary. A sądy i policja nic sobie z tego nie robi.

Posted

iwop napisał(a):
albiemu co do tego domu to zazdroszczę ci optymizmu...:oops: Zeby tylko w międzyczasie nie umarł z głodu ...

nie wiem, czy optymizm w jego sytuacji jest wogóle realny ... wierze w cuda? Już tak różne psiaki niby bez szans domy znalazły ... dlaczego z Maro ma być inaczej??? Wierzę, że spotka go szczęście jeszcze bo zasługuje na to, wycierpiał swoje i już wystarczy ...

Posted

Ja też wierzę,że znajdziemy dom dla Maro !!!
Przelałam na jego konto pieniądze (100 zł).Na dobry początek.
I porozsyłałam linka do znajomych.
TRZYMAM MOCNO KCIUKI :thumbs: