rotek_ Posted January 13, 2008 Author Posted January 13, 2008 yogi chba zaczął bardziej przypominać spaniela niż jaminka a gdzieś (chyba na allegro) przeczytałam ze spanieli to okropne łakomczuchy a poprzez to szybko się szkolą;) Quote
MagYa^^ Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 rotek_ napisał(a):yogi chba zaczął bardziej przypominać spaniela niż jaminka a gdzieś (chyba na allegro) przeczytałam ze spanieli to okropne łakomczuchy a poprzez to szybko się szkolą;) łąkomczuchy - czytaj. łąpowkarze :P :) Quote
uxmal Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 Jogi na allegro:) http://www.allegro.pl/show_item.php?item=297699952 Quote
wanda szostek Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 justynavege napisał(a):dzwoniłam dzis do Joggiego kurcze psiak wykazuje niechec do mlodszego dziecka , straszy i chce dziabnąć :shake: co sie porobilo z Jogim ??:crazyeye: Nic sie nie porobiło. To było do przewidzenia . Przecież to mix jamnika a jamniki są indywidualistami , nie przepadają za dziećmi Quote
Ewa555 Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 Eee tam, ja miałam jamnika szorstkowłosego jako pierwszego psa i wszystkie dzieci łącznie z moją córką robiły z nim co chciały. Traktował to jako dopust boży i znosił z podziwu godnym spokojem. To jest kwestia wychowania psa, a nie oddawania z powrotem po pierwszym warknięciu. Ten domek był do .... to znaczy nie ten tego. Nie chciało im się popracować z psem, w ogóle pewnie psa nie chcieli i cokolwiek by zrobił to byłoby źle. Yogiemu kibicuję od samego początku i nadziwić się nie mogę, że nikt nie chce tak uroczego psa. Quote
rotek_ Posted January 14, 2008 Author Posted January 14, 2008 ewa, zapraszamy częściej na wątek:loveu: no niestety Yogi ma powodzenie tylko wirtualnie:shake: Quote
MagYa^^ Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 takie przytulasne to zwierze, co cudownie czarny nosek ma takie to spragnione milosci, od siebie daje wszystko co ma Ogi Jogi .. [FONT=Palatino Linotype]Jogi[/FONT] dedi...:eviltong: Quote
rotek_ Posted January 15, 2008 Author Posted January 15, 2008 MagYa, widzę ze obok Justynyvege jesteś naszym kolejnym talentem Quote
MagYa^^ Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 rotek_ napisał(a):MagYa, widzę ze obok Justynyvege jesteś naszym kolejnym talentem hehe :) nie zartuj ;) chyba, ze przynosi Ci to radosc :eviltong: Quote
rotek_ Posted January 16, 2008 Author Posted January 16, 2008 czy Yogi jest ogłoszony na gumtree??? bo stamtąd dostaję masę maili w sparwie szczeniorków z mojego banerka...prawie codziennie:-o myślę ze poźniej wyślę też Yogiego do gazety wrocławskiej Quote
uxmal Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 rotek_ napisał(a):czy Yogi jest ogłoszony na gumtree??? bo stamtąd dostaję masę maili w sparwie szczeniorków z mojego banerka...prawie codziennie:-o myślę ze poźniej wyślę też Yogiego do gazety wrocławskiej Był ogłaszany, ale jak trafił do domu to usunęłam. Wow- ja z gumtree dostałam tylko jedno zapytanie. Quote
MagYa^^ Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Jogi pooglaszany czeka grzeczniutko na domek... Ehh a mialo byc TAK PIEKNIE Quote
rotek_ Posted January 17, 2008 Author Posted January 17, 2008 może jeszcze raz powywieszam ogłoszenia o Yogim... tamte już dawno rozerwali:mad: albo deszcz je zalał:shake: Quote
MagYa^^ Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 ja sie dziwie, ze on nie ma jeszcze domu. spelnia wszystkie wymagania! (no przepraszam nie posiada wlasnej visy.. :roll:) mlody ladny radosny ... Quote
wanda szostek Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 Domu trzeba szukać i czekać, znajdzie się. Ja problem ciągnienia swojego jamnika, podobnego do Yogusia rozwiązałam szybko. Po operacji nie mogłam szybko chodzić, a trzeba było z nim chodzić do weta spory kawał. W pewnym momencie miałam dość, weszłam po drodze do sklepu ZOO i kupiłam mu kolczatkę (taką niedużą). Ze sklepu jak wyszliśmy, kilka razy pociągnął i koniec. Szedł już później na luźnej smyczy, a kolczatka zwisała. Quote
rotek_ Posted January 18, 2008 Author Posted January 18, 2008 Yogi źle się czuje:-( coś mu dolega.... nawet z łożeczka przestal już wstawać:shake: Quote
MagYa^^ Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 rotek_ napisał(a):Yogi źle się czuje:-( coś mu dolega.... nawet z łożeczka przestal już wstawać:shake: OOO jej!!!???? Co sie dzieje? :-( Czy Jogus nie zjadl czegos niepotrzebnie? Moze zalapal jakiegos wirusa? O matko.. mam nadzieje, ze to nie depresja... piesku badz silny! Quote
rotek_ Posted January 18, 2008 Author Posted January 18, 2008 teraz mogę się tylko domyślać... mam nadzieję ze to tylko zatrucie:-( po weeknedzie będe wiedzieć więcej. Quote
uxmal Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 Ojeju:( Mam nadzieję ze to nic groźnego:( Quote
Wiwi Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 ja tez mam nadzieje, ze to tylko chwilowa niedyspozycja....:-( oby juz bylo dobrze. Quote
Ewa555 Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 A ja miałam taką nadzieję, że może jakiś dobry domek się szykuje dla niego, a tu takie niedobre wiadomości:-( Yogaczku zdrowiej prędziutko Quote
Poker Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 o choroba do kwadratu,Yogi nie wyglupiaj się :shake: Quote
MagYa^^ Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 Jesli beda jakies swierze wiadomosci o Jogim to napisz KTOS... Martwim sie :( Quote
Recommended Posts