Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

yogi chba zaczął bardziej przypominać spaniela niż jaminka

a gdzieś (chyba na allegro) przeczytałam ze spanieli to okropne łakomczuchy a poprzez to szybko się szkolą;)

• Replies 416
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

rotek_ napisał(a):
yogi chba zaczął bardziej przypominać spaniela niż jaminka

a gdzieś (chyba na allegro) przeczytałam ze spanieli to okropne łakomczuchy a poprzez to szybko się szkolą;)

łąkomczuchy - czytaj. łąpowkarze :P :)

Posted

justynavege napisał(a):
dzwoniłam dzis do Joggiego

kurcze psiak wykazuje niechec do mlodszego dziecka , straszy i chce dziabnąć :shake:
co sie porobilo z Jogim ??:crazyeye:

Nic sie nie porobiło. To było do przewidzenia . Przecież to mix jamnika a jamniki
są indywidualistami , nie przepadają za dziećmi

Posted

Eee tam, ja miałam jamnika szorstkowłosego jako pierwszego psa i wszystkie dzieci łącznie z moją córką robiły z nim co chciały. Traktował to jako dopust boży i znosił z podziwu godnym spokojem. To jest kwestia wychowania psa, a nie oddawania z powrotem po pierwszym warknięciu. Ten domek był do .... to znaczy nie ten tego. Nie chciało im się popracować z psem, w ogóle pewnie psa nie chcieli i cokolwiek by zrobił to byłoby źle.
Yogiemu kibicuję od samego początku i nadziwić się nie mogę, że nikt nie chce tak uroczego psa.

Posted

takie przytulasne to zwierze,
co cudownie czarny nosek ma
takie to spragnione milosci,
od siebie daje wszystko co ma

Ogi Jogi .. [FONT=Palatino Linotype]Jogi[/FONT] dedi...:eviltong:

Posted

czy Yogi jest ogłoszony na gumtree???

bo stamtąd dostaję masę maili w sparwie szczeniorków z mojego banerka...prawie codziennie:-o

myślę ze poźniej wyślę też Yogiego do gazety wrocławskiej

Posted

rotek_ napisał(a):
czy Yogi jest ogłoszony na gumtree???

bo stamtąd dostaję masę maili w sparwie szczeniorków z mojego banerka...prawie codziennie:-o

myślę ze poźniej wyślę też Yogiego do gazety wrocławskiej

Był ogłaszany, ale jak trafił do domu to usunęłam.
Wow- ja z gumtree dostałam tylko jedno zapytanie.

Posted

Domu trzeba szukać i czekać, znajdzie się.
Ja problem ciągnienia swojego jamnika, podobnego do Yogusia rozwiązałam szybko. Po operacji nie mogłam szybko chodzić, a trzeba było z nim chodzić do weta spory kawał. W pewnym momencie miałam dość, weszłam po drodze do sklepu ZOO i kupiłam mu kolczatkę (taką niedużą). Ze sklepu jak wyszliśmy, kilka razy pociągnął i koniec. Szedł już później na luźnej smyczy, a kolczatka zwisała.

Posted

rotek_ napisał(a):
Yogi źle się czuje:-(

coś mu dolega....
nawet z łożeczka przestal już wstawać:shake:

OOO jej!!!???? Co sie dzieje? :-( Czy Jogus nie zjadl czegos niepotrzebnie? Moze zalapal jakiegos wirusa? O matko.. mam nadzieje, ze to nie depresja...
piesku badz silny!