MagYa^^ Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 zastanawiam sie tylko co za roznica dac bezdomnemu psu dom 3 kg czy 9-10 kg? paranoja... Quote
justynavege Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 ych :shake: kolejna szansa przeszła obok Joggiego ale moze tak miao być moze na ten wlasciwy domek mui trafić.... Quote
wroobelterrorystka Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 [quote name='justynavege']wroobel spotkaliscie jakies psiaki na spacerze? w schronisku widuje tylko Reksa i obaj obszczekują sie przez kraty[/QUOTE] spotkaliśmy nie wiem czy to był samiec czy suczka, ale Yogi pierwszy się odezwał... i ciągnie bardzo na smyczy, choć z tym da się żyć ;) Pawłowi przypadł do gustu, idealny pies, bo biegać trzeba a to sportowiec, ale najgorsza jest ta agresja i to ze je mieso... taki śliczny pies i bez domu :( Quote
rotek_ Posted January 7, 2008 Author Posted January 7, 2008 [quote name='wroobelterrorystka']i ciągnie bardzo na smyczy, choć z tym da się żyć ;) [/quote] to cały czas ćwiczymy... a i tak już ciągnie mniej niż na początku..... to wyobrazić można sobie to wtedy przeżywaliśmy....:evil_lol: robert jak z nim wychodzi to Yoguś idzie przy nodze.... mnie słucha się tylko częściowo....pierwsza część spaceru przy nodze a druga-prooosto przed siebie... chyba jestem za mało stanowcza:oops: Quote
uxmal Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 [quote name='solito']Też im to mówiłam, ale mieli do mnie przyjechać i nie przyjechali...:p A teraz już są w drodze do Niemiec...[/quote] Nie chcieli psa, postanowili coś innego. Lepiej że przed schroniskiem zmienili decyzję niż w drodze z Yogim do Niemiec. Quote
wroobelterrorystka Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 [quote name='rotek_']to cały czas ćwiczymy... a i tak już ciągnie mniej niż na początku..... to wyobrazić można sobie to wtedy przeżywaliśmy....:evil_lol: [/QUOTE] właśnie nie przypominam sobie, żeby Yogi ciągnął jak wychodziłam z nim jak Uciechów był zamknięty przez pana f. pamiętam, że miałam problem z zostawieniem go w boksie po spacerze, ale nie z ciągnięciem, a tylko Paweł złapał za smycz to omało co nie wyleciał z drzwiami ze schroniska :D chyba Yogi wyczuwa kiedy może sobie pozwolić ;) Quote
rotek_ Posted January 8, 2008 Author Posted January 8, 2008 no ciotki musimy być stanowcze..... takie nasze noworocne postanowienie.... padłybyście ze smiechu widząc mnie i justynę w boksie z reksem i czarnymi.... nasza pozorowana stanowczość w ogołe do nich nie przemawia:evil_lol: ale się staramy:lol::diabloti: Quote
justynavege Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 o tak my z Sylwią i stanowczośc ;) ale to prawda ze się staramy a Joguś lubi mleko..... dzis na momencik weszłąm z nim do biura i poczestował się z kociej miski Quote
yewcia1 Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 [quote name='justynavege']o tak my z Sylwią i stanowczośc ;) ale to prawda ze się staramy a Joguś lubi mleko..... dzis na momencik weszłąm z nim do biura i poczestował się z kociej miski[/quote] to dziś pewnie sraaaa.... murowana Quote
justynavege Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 a nie bylo bo mało mu pozwoliłam popić ale dziś tez mnie zaciagnął do biura na lyczek mleka :evil_lol: Quote
rotek_ Posted January 9, 2008 Author Posted January 9, 2008 no widzę ze pocieszasz yogiego po nieudanej adopcji :-( Quote
uxmal Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 Jogi na http://www.eoferty.com.pl/id62918.html http://ale.gratka.pl/ogloszenie/893452_mlodziutki_i_sliczny_jogi_zostawiony.html Będzie jeszcze na adopcje.org ale czekam na akceptacje ogłoszenia Quote
rotek_ Posted January 10, 2008 Author Posted January 10, 2008 mogłby ktoś wystawić alegro na małego.. mnie niestety aukcja cegiełkowa dla korabiewic mocno szarpneła po kieszeni:shake: Quote
MagYa^^ Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 Jogi Ty jestes ladny, mlody... Podobna sytuacja jak u Reksa - nikt CIe nie chce. DLACZEGO? Quote
uxmal Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 rotek_ napisał(a):mogłby ktoś wystawić alegro na małego.. mnie niestety aukcja cegiełkowa dla korabiewic mocno szarpneła po kieszeni:shake: Mogę wystawić, Jogiego. Może się chociaż jemu uda. Quote
rotek_ Posted January 11, 2008 Author Posted January 11, 2008 wilekie dzięki uxmal...ja postaram sie jakoś spłacić moj dług na allegro. a tym czasem świeżutkie fotki Yogiego z porannego spaceru tutaj jakby sie do mnie uśmiechnął:loveu: Quote
rotek_ Posted January 11, 2008 Author Posted January 11, 2008 no fotograf ze mnie kiepski ale cieżko jest obfocic psa trzymając w jednej ręce smycz a w drugiej aparat chyba zaczynam rozumieć justyne:evil_lol: Quote
MagYa^^ Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 Jejkuuu jaki on pieknyy... Zauwazylam ze Uciechow na "szczescie" do czarnych charakterow :) Quote
rotek_ Posted January 11, 2008 Author Posted January 11, 2008 no jakoś tak nam wychodzi:evil_lol: szkoda ze nie dało mi się zrobić fotki w boksie jak ładuje mi sie na kolana.... wystarczy kucnąć i Yogi już dwiema przednimi łapkami jest na nogach:loveu: założyłam mu te śliczne niebieskie szeleczki...moje ulubione majstrowałam mu dłuugo pod brzuchem...w ogóle te szelki to bardzo skomplikowana rzecz:evil_lol: pogubić się można a Yogi cierpliwie czekał....i wiecie zero agresji.... a przecież psy nie lubią jak im sie pod brzuchem pląta...;) Quote
MagYa^^ Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 Jogaś z Uciechowa pokazuje pyszczek. Chwalimy chlopaka jakis piekny i grzeczny.. i zloscimy sie bo nikt nie chce takiego cuuda... eh eh Quote
Recommended Posts