uxmal Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 rotek_ napisał(a):kto umieszczał Yogiego na adopcje.org????? Mały dalej tam siedzi w dziale Adopcje ja:oops: jeszcze go nigdzie nie wyrzucałam - mam lęki:oops: Wyrzuciłam go wszedzie Quote
solito Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 To może ja też wyrzucę już jego banerek...? Quote
rotek_ Posted January 29, 2008 Author Posted January 29, 2008 robert obiecał ze dzisiaj zadzwoni do Yogiego.... miejmy nadzieje ze nie zapomni;) Quote
MagYa^^ Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 solito napisał(a):To może ja też wyrzucę już jego banerek...? Jogiego i Reksa! :diabloti: Quote
rotek_ Posted January 30, 2008 Author Posted January 30, 2008 dzisiaj "zmuszę":mad:/naprawdę/ roerta żeby w końcu zadzwonił do właścicieli Quote
MagYa^^ Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 rotek_ napisał(a):dzisiaj "zmuszę":mad:/naprawdę/ roerta żeby w końcu zadzwonił do właścicieli a mozecie zdradzic gdzie Panstwo i Jogus mieszkaja? (nazwa miejscowosci) Quote
rotek_ Posted January 30, 2008 Author Posted January 30, 2008 Kolo strzelina. Patrzyłam się dzisiaj w karte adopcyjną psa ale nie zwracałam szczególnej uwagi na miejscowosć:oops: Quote
solito Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 MagYa^^ napisał(a):Jogiego i Reksa! :diabloti: To fakt! Już lecę wyrzucać banerki...! Quote
rotek_ Posted February 1, 2008 Author Posted February 1, 2008 Panśtwo Yogiego pytają się dlaczego Yogusia nie ma w dziale "już w domu":mad: no własnie:evil_lol: Sami zdzwonili do roberta po południu.... Yogi to najwspanialszy pies...i to nie sa moje słowa.....naprawdę:lol:!!!! Yogi jest psem idealnym pod każdym względem... pokochał kota nowych właścicieli:loveu: chodzi za nim krok w krok....a jak kotek je z miski yogiego to psiak mu nie przeszkadza.... panstwo boją się ze jak tak dalej pójdzie to yogi będzie dostawiał z miski najmniejsze porcje:evil_lol: Trochę ciągnie na smyczy ale nowa rodzinka właśnie chciała miec takiego żywiołowego psa i to jest zaletą yogusia..... Nie niszczy...jest bardzo karnym psem.... wystarczy się na niego popatrzeć i już pisiak wie że tak powinien robić albo tego nie powienien,,,, Sa z niego zadowoleni w 100% niedługo dostaniemy nowe zdjęcia:loveu: Quote
uxmal Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 No to czekam na fotki ;) A państwo od Yogiego to dogomaniacy? Quote
justynavege Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 :multi::multi::multi::multi: kamien z serca wiedialam ze Jogi jest posłuszny i grzeczny tylko ten pierwszy domek nie wyszedł Quote
Wiwi Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 ciesze sie, ze takie dobre wiesci z domku.Yogi chyba wreszcie trafil na swoich ludzi :loveu: Quote
rotek_ Posted February 2, 2008 Author Posted February 2, 2008 nie dogomaniakami nie są..... ale chyba pewnie nawet nie wiedzą jeszcze o wątku Yogiego.... robert ma mi podyktować mail to skreśle do nich pare słów.... ;) Quote
rotek_ Posted April 14, 2009 Author Posted April 14, 2009 męczę od jakiegoś czasu Roberta żeby wybrać się na kontrolę poadopcyją do Yogiego może uda się w tą sobotę:roll: Quote
Recommended Posts