justynavege Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 ych ciekawość mnie zżera :evil_lol: Quote
rotek_ Posted December 23, 2007 Author Posted December 23, 2007 Yogiego adoptowała siostra pani która wzięła rybaka.:loveu: to teraz można sobie tylko wyobrazić w jakich luksusach będzie rozpływał sie nasz czarny maluch:multi: Lepie chyba nie mógł trafić:p Quote
justynavege Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 o jasna anielka mam tyle watkow ze do Rybaka jeszzce nie doszłąm :lol: ale juz lecę ale super wiadomość :multi: Quote
rotek_ Posted December 23, 2007 Author Posted December 23, 2007 o takiej minie yogiego możemy już zapomnieć:loveu: Quote
MagYa^^ Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 :crazyeye::-o:crazyeye: wow wow woooow ! to najwspanialszy prezet dla kazdego bezdomniaka... dostac milosc i opieke czlowieka.. czekamy chyba wszyscy na wiecej informacji :D Quote
yewcia1 Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 MagYa^^ napisał(a)::crazyeye::-o:crazyeye: wow wow woooow ! to najwspanialszy prezet dla kazdego bezdomniaka... dostac milosc i opieke czlowieka.. czekamy chyba wszyscy na wiecej informacji :D Prezent dla bezdomniaka i dla nas:loveu::loveu::loveu: Rotek święty mikołaju dzięki za dobre wieści:lol: Quote
rotek_ Posted December 24, 2007 Author Posted December 24, 2007 wiem ze wczoraj było jakies spięcie w domku... jogi czegoś sie wystraszył i zawarczał na rodzinkę.:shake: Nasza wina bo powinniśmy powiedzieć ze przez pierwsze dwa dni nie powinno się narzucać obecności nowemu psu mam nadzieję ze wszystko się ułoży Quote
uxmal Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 O jasny gwint :):multi::multi::multi: Text na stronkę oczywiście napisze:) :multi::multi::tree1::BIG::x-mas::laola: Quote
rotek_ Posted December 25, 2007 Author Posted December 25, 2007 to najlepszy prezent pod choinkę jaki pies mógł sobie wymarzyć:loveu: Quote
yewcia1 Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 rotek_ napisał(a):to najlepszy prezent pod choinkę jaki pies mógł sobie wymarzyć:loveu: Zgadza się rotek:multi::multi::multi::multi: Quote
justynavege Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 Mam nadzieję ze Joggi juz się zachowuje dobrze..... kurcze co mu do głowy strzeliło :cool3: Quote
yewcia1 Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 Więc czekamy na wieści z domku Yogiego:lol: Quote
MagYa^^ Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 Najwspanialszym uczuciem na swiecie, jest sprawiac radosc i poczucie bezpieczenstwa bezbronnym stworzeniom... Yoguś.. :loveu: Quote
uxmal Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 Dla mnie takiego klikacza-ogłoszeniowca najprzyjemnijszą rzecza jest usuwanie ogłoszeń:) :) Tylko w przy Dingusiu to nie było przyjemne uczucie:( Quote
justynavege Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 to prawda ux ja tez nie mogę przeboleć odejscia Dinga tuz tuz przed jego wyjazdem do domu stałego :-( ciekawe jak sprawuje się Jogi ?? Quote
uxmal Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 co poprawić? Nie wiadomo skąd i nie wiadomo dlaczego Jogi błąkał się po okolicy. Nikt go nie szukał, nikt nie odpowiedział na wywieszone ogłoszenia. Jogi ma dopiero 10 miesięcy. Jest ślicznym czarnym pieskiem- mieszańcem jamnika i cocer spaniela. W jego sercu bije myśliwska krew. Zamiast uczyć się aportować, podawać łapkę i poznawać zapachy Świata. Czeka w samotności. Mimo wszystko, radośnie wita każdego człowieka. Chce się bawić i uczyć. Jego dziecięce serduszko przepełnione jest nadzieją, że wkrótce nie będzie sam. W grudniu 2007 r. Jogi otrzymał najwspanialszy prezent gwiazdkowy- własny Dom. Mieszka w okolicy Piławy. Quote
rotek_ Posted December 26, 2007 Author Posted December 26, 2007 mieszka w piławie;) reszta ok....jak zwykle :loveu: uxmal zginęlibyśmy bez Ciebie Quote
yewcia1 Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 rotek_ napisał(a):mieszka w piławie;) reszta ok....jak zwykle :loveu: uxmal zginęlibyśmy bez Ciebie Prawda bez ux - nawet sobie tego nie wyobrazam Quote
uxmal Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 nie ma ludzi niezastąpionych:eviltong: smutne ale prawdziwe:) Quote
justynavege Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 dzwoniłam dzis do Joggiego kurcze psiak wykazuje niechec do mlodszego dziecka , straszy i chce dziabnąć :shake: co sie porobilo z Jogim ??:crazyeye: Quote
rotek_ Posted December 27, 2007 Author Posted December 27, 2007 co???:crazyeye: to ten sam jogi w schronisku był ulubieńcem wolontariuszy....zero agresji co się porobiło:shake: Quote
justynavege Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 probowalam podpytać panią ale raczej mysli ze to objaw zazdrosci Joggiego dałąm kilka przykazań by nie dali psu wejsc sobie na glowe ale jakos nie wiem czy podołają Pani chce dobrze to pewne ale chyba za bardzo tzn obawiam sie ze Joggi pokaze rozki jesli bedzie rozpieszczany Quote
Recommended Posts