uxmal Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 Jakie śliczne banerki. Magii :) prze-piękne. Quote
justynavege Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 mordę drze ;) tzn czekając w kolejce na spacer uporczywie sie domaga zeby go tez natychmiast wziąść :) Quote
MagYa^^ Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 śliczny ten Wasz Jogi.. Tylko dlaczego tak szczescie omija go szerokim lukiem? Quote
yewcia1 Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 MagYa^^ napisał(a):śliczny ten Wasz Jogi.. Tylko dlaczego tak szczescie omija go szerokim lukiem? dobre pytanie dlaczego????? Quote
solito Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Wczoraj byłam z moim TZ-tem w Uciechowie i porobiłam Joggiemu fotki... Joggi spacerował z moim TZ-tem... Joggi zawsze bardzo domaga się, żeby go zabrać... I jest bardzo smutny, jak wie, że się go zaraz zostawi... Quote
solito Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Jogi z "przezroczystym" języczkiem ... (na kracie pozostał jeszcze zapach po paróweczkach!) Quote
MagYa^^ Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 ojjjj Jogi jakis TY cudny... skpragniony ludzkiej milosci... jakie to przykre... kazdy pies liczy na czlowieka, kazdy pies chce kochac i co spotyka te biedy?:-( NIC. Quote
justynavege Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Joggi , zobaczcie jaki śliczny..... Quote
uxmal Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 I pozuje ja Dżinka. Ustawia się do aparatu:) Quote
yewcia1 Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 Jogiś jest śliczny:loveu::loveu::loveu: Quote
rotek_ Posted December 20, 2007 Author Posted December 20, 2007 Jogi ostatnio bardzo posmutniał.... na spacerach to żywe srebro-lata, skacze, kopie dziury w poszukiwaniu gryzoni:loveu: za to jak wchodzi do boksu kuli się w jednym rogu ściany i patrzy takimi smutnymi oczami wystarczy przykucnąć i jogi odrazu ładuje się na kolana;) To psiak który niesamowicie potrzebuje swojego człowieka.... uxmal, napisałabyc nowy tekst na allegro który podkreśliłby to jak yogi tęskni za człowiekiem.... moze to kogoś chwyci za sece.... Quote
MagYa^^ Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 Jogi pokazuje rogi ;) zartuje... przeciez tak wspanialy i urodziwy pies jak On nie ma rogow.. Za to ma OGROMNE POKLADY MILOSCI!!! Quote
MagYa^^ Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 Spojrzcie na to http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=102118&highlight=orzechowce ja jestem w ciezkim szoku... Quote
justynavege Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 MagYaa okropne..... widziałąm reportaż w tv :shake: Quote
yewcia1 Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 Tez widziałam ten reportaż - Orzechowce, Kobierawice( 2 razy w tyg jeść) ile jeszcze jest takich miejsc?:-( Quote
MagYa^^ Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 ..ja reportazu nie widzialam.. jesli ludzie mowia, ze to druga ligota nie chce tego ogladac..wierze na slowo i wole pomacag niz rozpatrywac w tym wsztstkim co jest, bylo i bedzie zle, nie jestem do tego upowaniona.. Jogi bylbys pieknym "prezetem" - czerwona kokarda i siup pod choinke dla jakis rozwaznych, mlodych ludzi :) Quote
justynavege Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 domek na swieta przydałby sie Joggiemu Quote
rotek_ Posted December 22, 2007 Author Posted December 22, 2007 umówiłam się już z kolezanką ze wybierzemy sie razem do uciechowa... pokaże jej Jogiego.... może ona sprobuje znaleźć dom dla niego....studentka więc ma mase znjaomych na uczelni;) ale przed świętami nie zdąrzymy:-( a szkoda:roll: Quote
solito Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Jak byłam ostatnio w Uciechowie, to Jogi po spacerku zainteresował się moim autkiem... Jak mu otworzyłam drzwi, to bez problemu wskoczył do środka, później hop na tylne siedzenie, na okno... - obwąchał wszystko... /wożę tam moje psiaki..., to może dlatego był taki zainteresowany - ale lęku przed samochodem nie miał!:razz:/ Cyknęłam mu jeszcze parę fotek - ale wkleję później... Quote
justynavege Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 czy tytul to prawda ??:crazyeye: piszcie cos bo zejdę na zawał Quote
MagYa^^ Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 :crazyeye::-o:crazyeye: wow wow woooow ! to najwspanialszy prezet dla kazdego bezdomniaka... dostac milosc i opieke czlowieka.. czekamy chyba wszyscy na wiecej informacji :D Quote
rotek_ Posted December 23, 2007 Author Posted December 23, 2007 dom przed samymi świętami:loveu: i za sąsiada będzie miał jednego z naszych uciechowskich psów....:cool3: a męczcie się dalej...nic nie powiem:eviltong: Quote
justynavege Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 rotek ale Ty mnie denerwujesz ;):loveu: czyli jednak świeta spędzi we włąsnym domku ?? Quote
Recommended Posts