uxmal Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 rotek_ napisał(a):u nas chyba wszystkie psiaki mają allegro.... uxmal..a może wystawiłabyś tego psa ...taki kremowy... chyba od Izoldas] no ja tez nie zapeszam... wiem narazie tylko tyle że małżeństwo już wcześniej planowąo adopcję psa ze schroniska. A Reskio ma? W spr pieska Izoldas musze poczekac. Quote
rotek_ Posted January 23, 2008 Author Posted January 23, 2008 no tak...reksio nie ma... :shake: Quote
wanda szostek Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 [quote name='uxmal']Ale fajnie :) Narazie sie do konca nie ciesze zeby nie zapeszać. UWAGA!!!! mam wolne allegro!!! jeszcze 5 dni- i dodatkowo obserwator na aukcji. Mogę go zszokować inna aukcją.:cool3: A może tego malca byś mogła ogłosić, to sprawa pilna. http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=103146 Quote
uxmal Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 [quote name='wanda szostek']A może tego malca byś mogła ogłosić, to sprawa pilna. http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=103146 Wando- wystawiłam Reksia wczoraj. To mój wirtualny synek:oops: Quote
justynavege Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 roetk_ do jakiej miejscowosci pojechał Joguś ? moze w tytule dodać ? czy sa jakies wiesci? Quote
MagYa^^ Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 wlasnie wlasnie.... gdzie jest Jogus? heh ciekawa jestem jak sie ma Quote
rotek_ Posted January 25, 2008 Author Posted January 25, 2008 no więc.... z robertem moge rozmawiać dopiero po 22/wtedy mamy darmowe rozmowy/ dlatego informacje docierają do mnie z lekkim opóźnieniem. I chyba trafił swój na swego...to była miłość od pierwszego wejżenia;) Kiedy Pan podpisywał umowę adopcyjną z robertem, Pani wyszła z Yogulcem na spacer. Kiedy razem wsiadali już do samochodu Yogi wprost nie mógł się doczkać żeby wskoczyć na kolana Pani.:loveu: Yogi zawsze cieszył się do ludzi ale nigdy nie reagował tak jak na tą rodzinkę. Za kilka dni zadzwonimy i będziemy mieli więcej informacji na temat Yogiego. Yogi przebywa w miejscowości po strzelinem.... i wiecie co....ja mam do niego najbliżej:diabloti: a to i tak kawałek drogi...a ja niezmotoryzowana Quote
MagYa^^ Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 haha rotek mamy do niego chyba tak samo "blisko" czesto jezdze tamtedy od siebie jak z TZem na Kudowe smigiem migiem jedziom - Strzelin - Lagiewniki.. Ale super, ze jest z ludzmi kontakt! Quote
uxmal Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 Ciotki, mam pomysł :) :oops: Może te ogłoszenia z gazety-jesli sie da zeskanować lub zrobic fotkę i na stronkę dac - taka księga zmian. A w przypadku internetu to print screan mogę robić. Quote
justynavege Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 o to MagYa bedzie po drodze miala wizyte poadopcyjną ;) he chyba sezon na adopcje ruszył ;):multi: Quote
rotek_ Posted January 26, 2008 Author Posted January 26, 2008 to zdjęcie ukazało się w gazecie...... reks tez miał fotkę.... Quote
uxmal Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 oj:( jaki smutny :( nie widziałam tej fotki. Quote
MagYa^^ Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 uxmal napisał(a):oj:( jaki smutny :( nie widziałam tej fotki. UX Uxx...juz nie taki smutny :) pewnie juz rozbestwiony :diabloti: Quote
rotek_ Posted January 27, 2008 Author Posted January 27, 2008 to było tuż przed tym jak cżłowiek wyszedł z boksu.... na spacerach odżywał natomiast boks był najwiekszym utrapieniem Yogiego... już nie mogę się odczekac kiedy zadzwonimy do Yogiego.... ale twarda jestem...tydzień albo nawet dwa wytrzymiem:diabloti: Uxmal kochana prześłij margo tekst z Yogim...do działu Znalazły dom Quote
uxmal Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 oki, text jest z poprzedniej adopcji. A do jakiego miasta pojechał? Boje się ze jak wyśle to on wróci. Poprzednio się za bardzo pospieszyłam:( Wysłąłam do Margo a on chyba w tym samym dniu..... powrócił:( Quote
rotek_ Posted January 27, 2008 Author Posted January 27, 2008 uxmal, nie kracz:diabloti::evil_lol: trzeba wierzyć że będzie dobrze Marto, wytlumacz mi teraz łopatologicznie co to jest sprin screan:oops::evil_lol: i czy dobrze zrozumałam chcesz utworzyć dział Metamorfozy???? Quote
uxmal Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Print Screan - to żrzut ekranu. Jak cos masz na kompie np strone internetową- to żeby zapisać jej wygląd np w jpg można zrobic print screan. Nie wiem czy to dział metamorfozy. Pomyslałam raczej o czymś w rodzaju księgi zmian- czyli ogłoszenie z np gazety, słupa lub internetu pod wpływem którego ktoś zadzwonił i dał domek. To jakiś też rodzaj statystyki. Po latach może coś ciekawego wyjść. Sucho to brzmi, ale skuteczność przede wszystkim;) Quote
wanda szostek Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 No to nie zapeszajmy i czekajmy na wieści o piesku. Quote
uxmal Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Nie wiadomo skąd i nie wiadomo dlaczego Jogi błąkał się po okolicy. Nikt go nie szukał, nikt nie odpowiedział na wywieszone ogłoszenia. Jogi ma dopiero 10 miesięcy. Jest ślicznym czarnym pieskiem- mieszańcem jamnika i cocer spaniela. W jego sercu bije myśliwska krew. Zamiast uczyć się aportować, podawać łapkę i poznawać zapachy Świata. Czeka w samotności. Mimo wszystko, radośnie wita każdego człowieka. Chce się bawić i uczyć. Jego dziecięce serduszko przepełnione jest nadzieją, że wkrótce nie będzie sam. W grudniu 2007 r. po kilku dniach wrócił z nieudanej adopcji Po powrocie siedział w boksie samotny i zdezorientowany. Naszczęście los uśmiechnął się do Jogiego ponownie- w styczniu 2008 r dzięki swojej niezwykłej urodzie i wspaniałemu charakterowi zamieszkał w nowym domku koło Strzegomia. ;) Quote
justynavege Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 oby wiesci byly dobre i Jogi na stałe na stronie w dziale w nowym domu :) Quote
rotek_ Posted January 28, 2008 Author Posted January 28, 2008 kto umieszczał Yogiego na adopcje.org????? Mały dalej tam siedzi w dziale Adopcje Quote
Recommended Posts