Valeur248 Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Jej, z każdym zdjęciem ona wygląda coraz gorzej. Smutny brudasek...:-( Quote
Miśka84 Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Straszna Bida :-( Ludziska dajceie jej domek... Quote
Miśka84 Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Gonia13 napisał(a)::Dog_run:Przypomina się Nelcia i jeszcze raz... Quote
maarit Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 Gdzie ten domek Neluś? Hop do góry,żeby Cię widział!!!:multi: Quote
Rybc!a Posted December 10, 2008 Author Posted December 10, 2008 Padał okropny deszcz, w boksach błoto ' do kolan ' , a ona wyszła.. :( Ona wciąż ma nadzieję, że ktoś ją weźmie.. :( Quote
mysza 1 Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 Musi tak być. Co z tą Panią z allegro? Potrzeba jej więcej ogłoszeń, poza tym te zdjęcia, wygląda na nich kiepsko. Strasznie mało czasu na wszystko... Quote
Miśka84 Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 Rybc!a napisał(a):Padał okropny deszcz, w boksach błoto ' do kolan ' , a ona wyszła.. :( Ona wciąż ma nadzieję, że ktoś ją weźmie.. :( Nie mogę tego czytać.... :shake: Quote
gonia66 Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 Neluś....nie mogę...masz oglądalność na Allegro i co z tego??No co???JAk zobaczyłam Twoje foteczki z ostatniego spotkania z Rybcia to o mało mi serce nie pękło...nie zdystansuję się chyba nigdy patrząc na los Tobie podobnych...gdybym mogła- oddałabym serce..i na pewno byłabyś u mnie w domu...przecież patrzac na Ciebie...na Twoje oczy..oczy, które wyrażają taką ogromną nadzieję...przecież nadzieja zawieść nie może...nie może..BARDZO CHCĘ MIEC NADZIEJE TAKA, JAK TY MASZ...Neluś...co jeszcze można zrobić aby Cie stamtąd wyciagnac???Moze jakiś DT lub hotelik??Przecież poki jesteś zdrowa...no co robić???????????????????????:-( Quote
Miśka84 Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 Jaka ona jest piękan :placz::loveu: i co z tego..... Quote
mysza 1 Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 Nelci ponowiłam Alegratkę wyróżnioną i eoferty Quote
maarit Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 Nelciu kochana :loveu: tak bym chciała żeby ktoś cię w końcu zabrał stamtąd i pokochał bo zasługujesz na to!!!! to błoto:placz:... masakra....:-( jak wszędzie zresztą...:shake: Quote
gonia66 Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 eh............hop???Czy Tobie Neluś chce się hopac??ale pewnie tak- masz wiele wiecej optymizmu niz ja na pewno, więc jak tylko się obudzisz- hopaj wysoko:multi::multi::multi: Quote
marysia55 Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 [quote name='gonia66']eh............hop???Czy Tobie Neluś chce się hopac??ale pewnie tak- masz wiele wiecej optymizmu niz ja na pewno, więc jak tylko się obudzisz- hopaj wysoko:multi::multi::multi: [SIZE="4"]na pewno hopnie...przeciez nie ma nic do stracenia :loveu::loveu::loveu: Quote
maarit Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Tylko Nelu nie hopaj w błocie;) bo cię widać nie będzie:shake:. Hopaj na 1 stronkę... Quote
deathgs Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Hop po domek: Prześliczna NELA- od szczeniaka w schronisku- siostry znalazły dom-ILE MA CZEKAĆ ? - Malbork Quote
marysia55 Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Nela biegniemy na pierwszą stronę :multi::multi::multi: niech w końcu ktos cię zauważy i pokocha :loveu::loveu::loveu: Quote
mysza 1 Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 Trzeba chyba jakieś nowe portale ogłoszeniowe znaleźć, zrobić jej tam ogłoszenia. czy każda z Was mogłaby po dwa- trzy portale obstawić, byłoby łatwiej dom znaleźć. Pliiizzzzz. Quote
deathgs Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 mysza 1 napisał(a):Trzeba chyba jakieś nowe portale ogłoszeniowe znaleźć, zrobić jej tam ogłoszenia. czy każda z Was mogłaby po dwa- trzy portale obstawić, byłoby łatwiej dom znaleźć. Pliiizzzzz. Ja już szukam po miastach okolicznych ale niestety niektóre nawet nie mają strony a nieraz rubryki ogłoszeń. Wczoraj wystawiłam na psiaki ze 20 ogłoszeń, dziś też postaram się poszukać miejsc. Quote
Recommended Posts