Jump to content
Dogomania

Nela-od szczeniaka w schronisku-POGRYZIONA-nareszcie ma dom..!

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Neluś....nie mogę...masz oglądalność na Allegro i co z tego??No co???JAk zobaczyłam Twoje foteczki z ostatniego spotkania z Rybcia to o mało mi serce nie pękło...nie zdystansuję się chyba nigdy patrząc na los Tobie podobnych...gdybym mogła- oddałabym serce..i na pewno byłabyś u mnie w domu...przecież patrzac na Ciebie...na Twoje oczy..oczy, które wyrażają taką ogromną nadzieję...przecież nadzieja zawieść nie może...nie może..BARDZO CHCĘ MIEC NADZIEJE TAKA, JAK TY MASZ...Neluś...co jeszcze można zrobić aby Cie stamtąd wyciagnac???Moze jakiś DT lub hotelik??Przecież poki jesteś zdrowa...no co robić???????????????????????:-(

Posted

Nelciu kochana :loveu: tak bym chciała żeby ktoś cię w końcu zabrał stamtąd i pokochał bo zasługujesz na to!!!!
to błoto:placz:... masakra....:-( jak wszędzie zresztą...:shake:

Posted

eh............hop???Czy Tobie Neluś chce się hopac??ale pewnie tak- masz wiele wiecej optymizmu niz ja na pewno, więc jak tylko się obudzisz- hopaj wysoko:multi::multi::multi:

Posted

[quote name='gonia66']eh............hop???Czy Tobie Neluś chce się hopac??ale pewnie tak- masz wiele wiecej optymizmu niz ja na pewno, więc jak tylko się obudzisz- hopaj wysoko:multi::multi::multi:

[SIZE="4"]na pewno hopnie...przeciez nie ma nic do stracenia :loveu::loveu::loveu:

Posted

Trzeba chyba jakieś nowe portale ogłoszeniowe znaleźć, zrobić jej tam ogłoszenia. czy każda z Was mogłaby po dwa- trzy portale obstawić, byłoby łatwiej dom znaleźć. Pliiizzzzz.

Posted

mysza 1 napisał(a):
Trzeba chyba jakieś nowe portale ogłoszeniowe znaleźć, zrobić jej tam ogłoszenia. czy każda z Was mogłaby po dwa- trzy portale obstawić, byłoby łatwiej dom znaleźć. Pliiizzzzz.

Ja już szukam po miastach okolicznych ale niestety niektóre nawet nie mają strony a nieraz rubryki ogłoszeń. Wczoraj wystawiłam na psiaki ze 20 ogłoszeń, dziś też postaram się poszukać miejsc.