Jump to content
Dogomania

Nela-od szczeniaka w schronisku-POGRYZIONA-nareszcie ma dom..!

Recommended Posts

Posted

Dziewczyny, my naprawdę próbowaliśmy różnymi sposobami .
Musimy czekać do przetargu, być może władza w schronisku zmieni się.
Ta, która jest teraz ma plecy w urzędzie miejskim i wszystkich ' wyższych ' placówkach niż schronisko .
Naprawdę jesteśmy bezradni .. :(
A Neli bardzo, bardzo potrzebny jest DT lub DS .

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czy Nela ma Allegro?/Jeśli nie ma albo ma i trzeba jeszcze to robie natychmaist!1Właśnie sie nauczyłam..więc jesli choc tak moge pomóc- jesem do gotowa od zaraz:lol:Czekam na dyspozycje i ewentualnie wszystkie dane do kontaktu:lol:Nela!!!!Do gory Suniu szybciutko hopaj:multi::multi::multi:

Posted

Niestety nie wytrzymałam do rana- zrobiłam Neli Allegro, a co:eviltong:Spojrzcie cioteczki, czy wszystkie dane sie zgadzają9 zwłaszcza kontaktowe) jeśli cos jeszcze trzeba dopisać- dajcie znać. Musimy ogłaszać Nelę gdzie sie da i ile sie da!!!Dość już schroniska dla tej psiej dziecinki!!!!:-(Teraz juz naprawdę dobranoc:lol:

Posted

Mogę w takim razie prosić o link do Allegro Neli? Nie wiem jak jest z regulaminem i może zakończę aukcję i wystawię kiedy skończy sięt ta ktora jest, bo nie chcialabym aby mi zawiesili konto- potem są problemy:razz:

Posted

[quote name='gonia66']Mogę w takim razie prosić o link do Allegro Neli? Nie wiem jak jest z regulaminem i może zakończę aukcję i wystawię kiedy skończy sięt ta ktora jest, bo nie chcialabym aby mi zawiesili konto- potem są problemy:razz:

Moze podmien informacje w Allegro na inna bide, bo szkoda kasy... :razz:

A oto Allegro Neli: :lol:

Allegro

Posted

Wiesz Sabinko...nie zrezygnuję z Allegro Nelusi..już miałam jednego maila z zapytaniem i nią...jest dość spore zainteresowanie, jak na 1 dzień, a Twoje Allegro konczy sie za 2 dni...bardzo leży mi na sercu ta sunia..mam nadzieję, że im więcej Allegor i innych ogłoszeń, tym większe szanse...KTOS W KOŃCU MUSI ZOBACZYC TO SZCZĘŚCIE...WIERZĘ W TO:lol:Mam tylko nadzieję, ze to nie jest wbrew regulaminowi Allegro:roll:Neluś...kto wie??Może już niedługo znajdziemy Ci domeczek Maleńka????A teraz hopaj do góry:multi::multi::multi:

Posted

Rybcia..to dostałaś jakiegoś maila od tej pani z Allegro???Kiedy??Jeśli tak to jest nadzieja...chociaż ja po ostatnich swoich przeżyciach boję sie mieć nadzieję...:-(Nie napisała ta Pani kiedy bedzie dokładnie w Elblągu??

Posted

gonia66 napisał(a):
Wiesz Sabinko...nie zrezygnuję z Allegro Nelusi..już miałam jednego maila z zapytaniem i nią...jest dość spore zainteresowanie, jak na 1 dzień, a Twoje Allegro konczy sie za 2 dni...bardzo leży mi na sercu ta sunia..mam nadzieję, że im więcej Allegor i innych ogłoszeń, tym większe szanse...KTOS W KOŃCU MUSI ZOBACZYC TO SZCZĘŚCIE...WIERZĘ W TO:lol:Mam tylko nadzieję, ze to nie jest wbrew regulaminowi Allegro:roll:Neluś...kto wie??Może już niedługo znajdziemy Ci domeczek Maleńka????A teraz hopaj do góry:multi::multi::multi:

To super!!! :loveu: To ja w takim razie nie bede odnawiac Allegro... Chyba masz wiekszy talent do tekstow, bo u mnie zainteresowanie niewielkie... ;)

Posted

Przepraszam Neluś..wiem doskonale, że Ty też jesteś w ogrmnej potrzebie i stale o Tobie pamietam...ale znów tragedia..a ja tylko tak potrafie póki- co znaleźć sposób na pomoc..jesli tak się tu nie robi, to mam nadzieję, że mi wybaczysz- ale czas sie liczy w przypadku tej kolejnej Biduleńki...:-(Cioteczki- Pomocy..nie mam do kogo się zwrócić ale na Was mogę liczyć...te cegielki prawie nie idą:(:placz:Rozeslijcie może linka..jesli nie możecie kupić cegiełki...
UratujmyTINĘ_Umiera_w_Ciszy _Cierpieniu_i_Bólu!! (498351100) - Aukcje internetowe Allegro

Posted

Od wczoraj nikogo u Ciebie maleńka nie bylo????:crazyeye::placz:Cóż..widocznie tak niektóre pieseczki mają...dopiero założony wątek a po kilkanaście lub nawet kilkadziesiąt stron...szybki domek...cieszę się razem z nimi, bo każdy domek to wielka radosć...ale smutek mnie ogarnia na myśl, że są takie bidulinki jak Ty Maleńka, których nikt nie widzi...nawet na dogo gdzies tak umykasz...bo jesteś zdrowa i teoretycznie nic złego Ci sie nie dzieje...:-( Nelus...nie umiemCi pomoc sama...zebyś mogła znależć domek- tu o Ciebie musiałby się toczyć BÓJ!!!Zawsze, gdy taki boj toczy się na dogo- piesio znajduje domek,,a gdy jest skromnie, pokornie i cichutko...nie dzieje się nic:-(...wyjezdżam na cały wekend...czy ktoś Cie odwiedzi tu?/a w schronisku, gdzie mieszkasz..czy ktoś w ogóle Cię odwiedza, czy wyprowadza na spacerki???Nie chcę czekać az zachorujesz, zeby zaczęlo się tu "cos" dziać...Cioteczki..proszę...ruszmy niebo i ziemie...przecież Nalunia już zasłużyła na cieply domek...Spij teraz Kochany Slódziaku a jutro skacz wysoko po domeczek...nie daj sie tam stłamsić...Ty musisz przecież mieć ten domeczek....