Rybc!a Posted November 30, 2008 Author Posted November 30, 2008 Dziewczyny, my naprawdę próbowaliśmy różnymi sposobami . Musimy czekać do przetargu, być może władza w schronisku zmieni się. Ta, która jest teraz ma plecy w urzędzie miejskim i wszystkich ' wyższych ' placówkach niż schronisko . Naprawdę jesteśmy bezradni .. :( A Neli bardzo, bardzo potrzebny jest DT lub DS . Quote
gonia66 Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Czy Nela ma Allegro?/Jeśli nie ma albo ma i trzeba jeszcze to robie natychmaist!1Właśnie sie nauczyłam..więc jesli choc tak moge pomóc- jesem do gotowa od zaraz:lol:Czekam na dyspozycje i ewentualnie wszystkie dane do kontaktu:lol:Nela!!!!Do gory Suniu szybciutko hopaj:multi::multi::multi: Quote
gonia66 Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Niestety nie wytrzymałam do rana- zrobiłam Neli Allegro, a co:eviltong:Spojrzcie cioteczki, czy wszystkie dane sie zgadzają9 zwłaszcza kontaktowe) jeśli cos jeszcze trzeba dopisać- dajcie znać. Musimy ogłaszać Nelę gdzie sie da i ile sie da!!!Dość już schroniska dla tej psiej dziecinki!!!!:-(Teraz juz naprawdę dobranoc:lol: Quote
gonia66 Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Hihihih:) z wrażenia zapomniałam dodać link do Allegro:eviltong: Proszę: NELA-SPÓJRZ W BŁAGAJĄCY WZROK PSIEGO DZIECKA:(( (496237358) - Aukcje internetowe Allegro Quote
gonia66 Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Mogę w takim razie prosić o link do Allegro Neli? Nie wiem jak jest z regulaminem i może zakończę aukcję i wystawię kiedy skończy sięt ta ktora jest, bo nie chcialabym aby mi zawiesili konto- potem są problemy:razz: Quote
Sabina02 Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 [quote name='gonia66']Mogę w takim razie prosić o link do Allegro Neli? Nie wiem jak jest z regulaminem i może zakończę aukcję i wystawię kiedy skończy sięt ta ktora jest, bo nie chcialabym aby mi zawiesili konto- potem są problemy:razz: Moze podmien informacje w Allegro na inna bide, bo szkoda kasy... :razz: A oto Allegro Neli: :lol: Allegro Quote
gonia66 Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Wiesz Sabinko...nie zrezygnuję z Allegro Nelusi..już miałam jednego maila z zapytaniem i nią...jest dość spore zainteresowanie, jak na 1 dzień, a Twoje Allegro konczy sie za 2 dni...bardzo leży mi na sercu ta sunia..mam nadzieję, że im więcej Allegor i innych ogłoszeń, tym większe szanse...KTOS W KOŃCU MUSI ZOBACZYC TO SZCZĘŚCIE...WIERZĘ W TO:lol:Mam tylko nadzieję, ze to nie jest wbrew regulaminowi Allegro:roll:Neluś...kto wie??Może już niedługo znajdziemy Ci domeczek Maleńka????A teraz hopaj do góry:multi::multi::multi: Quote
Rybc!a Posted December 2, 2008 Author Posted December 2, 2008 Ta osoba być może będzie niedługo w Elblągu, chciałaby zobaczyć Nelę . Quote
Valeur248 Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 To oby się zakochała w Nelusi:loveu: Jej już dawno nie powinno tu być. Quote
Miśka84 Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Rybc!a napisał(a):Ta osoba być może będzie niedługo w Elblągu, chciałaby zobaczyć Nelę . To chyba dobrze :cool3: Quote
gonia66 Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Rybcia..to dostałaś jakiegoś maila od tej pani z Allegro???Kiedy??Jeśli tak to jest nadzieja...chociaż ja po ostatnich swoich przeżyciach boję sie mieć nadzieję...:-(Nie napisała ta Pani kiedy bedzie dokładnie w Elblągu?? Quote
Sabina02 Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 gonia66 napisał(a):Wiesz Sabinko...nie zrezygnuję z Allegro Nelusi..już miałam jednego maila z zapytaniem i nią...jest dość spore zainteresowanie, jak na 1 dzień, a Twoje Allegro konczy sie za 2 dni...bardzo leży mi na sercu ta sunia..mam nadzieję, że im więcej Allegor i innych ogłoszeń, tym większe szanse...KTOS W KOŃCU MUSI ZOBACZYC TO SZCZĘŚCIE...WIERZĘ W TO:lol:Mam tylko nadzieję, ze to nie jest wbrew regulaminowi Allegro:roll:Neluś...kto wie??Może już niedługo znajdziemy Ci domeczek Maleńka????A teraz hopaj do góry:multi::multi::multi: To super!!! :loveu: To ja w takim razie nie bede odnawiac Allegro... Chyba masz wiekszy talent do tekstow, bo u mnie zainteresowanie niewielkie... ;) Quote
gonia66 Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Przepraszam Neluś..wiem doskonale, że Ty też jesteś w ogrmnej potrzebie i stale o Tobie pamietam...ale znów tragedia..a ja tylko tak potrafie póki- co znaleźć sposób na pomoc..jesli tak się tu nie robi, to mam nadzieję, że mi wybaczysz- ale czas sie liczy w przypadku tej kolejnej Biduleńki...:-(Cioteczki- Pomocy..nie mam do kogo się zwrócić ale na Was mogę liczyć...te cegielki prawie nie idą:(:placz:Rozeslijcie może linka..jesli nie możecie kupić cegiełki... UratujmyTINĘ_Umiera_w_Ciszy _Cierpieniu_i_Bólu!! (498351100) - Aukcje internetowe Allegro Quote
gonia66 Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Od wczoraj nikogo u Ciebie maleńka nie bylo????:crazyeye::placz:Cóż..widocznie tak niektóre pieseczki mają...dopiero założony wątek a po kilkanaście lub nawet kilkadziesiąt stron...szybki domek...cieszę się razem z nimi, bo każdy domek to wielka radosć...ale smutek mnie ogarnia na myśl, że są takie bidulinki jak Ty Maleńka, których nikt nie widzi...nawet na dogo gdzies tak umykasz...bo jesteś zdrowa i teoretycznie nic złego Ci sie nie dzieje...:-( Nelus...nie umiemCi pomoc sama...zebyś mogła znależć domek- tu o Ciebie musiałby się toczyć BÓJ!!!Zawsze, gdy taki boj toczy się na dogo- piesio znajduje domek,,a gdy jest skromnie, pokornie i cichutko...nie dzieje się nic:-(...wyjezdżam na cały wekend...czy ktoś Cie odwiedzi tu?/a w schronisku, gdzie mieszkasz..czy ktoś w ogóle Cię odwiedza, czy wyprowadza na spacerki???Nie chcę czekać az zachorujesz, zeby zaczęlo się tu "cos" dziać...Cioteczki..proszę...ruszmy niebo i ziemie...przecież Nalunia już zasłużyła na cieply domek...Spij teraz Kochany Slódziaku a jutro skacz wysoko po domeczek...nie daj sie tam stłamsić...Ty musisz przecież mieć ten domeczek.... Quote
Rybc!a Posted December 5, 2008 Author Posted December 5, 2008 U nas w schronisku nie można wyprowadzać psów na spacery.. Quote
marysia55 Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Nelunia słodki i kochany psiaku :loveu::loveu::loveu: robimy skok na pierwsza stronę :multi::multi: po ciepły domek na zimę :lol::lol: Quote
marysia55 Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 i jeszcze raz do góry :multi::multi::multi: Quote
Rybc!a Posted December 7, 2008 Author Posted December 7, 2008 Mam świeżutkie zdjęcia Neli - dodam ja wstanę, a teraz dobranoc ! Quote
Recommended Posts