Jump to content
Dogomania

Nela-od szczeniaka w schronisku-POGRYZIONA-nareszcie ma dom..!

Recommended Posts

Posted

Rybc!a napisał(a):
i kolejne święta w schronisku..
proszę Was dziewczyny, poszukajcie na Mapie Pomocy Dogomaniaków osób które oferują tymczas, wolny kojec czy cokolwiek innego, Nelę trzeba wyciągać na już .. :(

Podpisuję się pod tym postem dwiema rękoma..koniecznie musimy coś zrobic..czuję, że inaczej Mela nigdy nie wyjdzie ze schronu..:placz:gdyby udało się ją umieścic przed świętami...eh...to byłoby dopiero cudownie...ja nie umiem szukac nawet nie wiem gdzie jest ta mapa pomocy ale licze na cioteczki..może trzeba zmienic tytuł wątku i dopisac coś o potrzebie DT???

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Już jestem Neluś...czekamy...ja ciągle myślę o tym tymczasie dla Suni...inaczej do konca życia będzie wyczekiwać na ciepła dłoń czlowieka:-(TAk to juz jest na tym świecie...zwróćcie uwagę cioteczki..jak piesek ma znaleźć domeczek, to zwykle dzieje się to bardzo szybko (owszem są wyjątki, ale to naprawdę są wyjątki)..a jak juz szybko nie znajdzie...to potem juz jakos tak ciężko...nie do przeskoczenia...nie pozwólmy aby ta piękna sunieczka tak sie tam męczyła...dla Niej to naprawde meka...nie mówiąc już o warunkach w tym schronie:cool3: A teraz takie mrozy przyszły..i dalje idą podobno:placz:....Musi być jakaś błyskawiczna akcja..a kto tam w ogóle odwiedza Nelę i "bezpośrednio" jest " za nią odpowiedzialny"na tym watku???Może niec sie wypowie...Neluś...Malńka...tulę Cię do serducha..ślę cieplutkie mysli i miziam:loveu:...tylko, że dla Ciebie Maleńka to mało....:-(

Posted

Rybcia..odwiedzasz Nelcie to co myslisz o takiej akcji zeby gdzies ja na tymczas wyciagnac z tego schronu???przeciez jej nikt nie widzi tam a zrezta pewnie zima nikt albo prawie nikt nie przychodzi do schroniska po pieska:-(Gdzie Naela ma ogłoszenia???Oprocz Allegro oczywiscie??/Moze jak sie to skonczy trzeba jej zrobić allegor wyroznione???No i koiecznie ogloszenia!!1Duzo ogloszen potrzebane..albo akcja zbiorki pieniazkow na tymczas...bo inaczej Ona stamtad sie nigdy nie wydostanie a mnie i Wam pewnie tez srece peknie z zalu jak zacznie chorowac:placz:

Posted

Rybcia ale mialas szukac gdzies na mapie pomocy czy cos w tym rodzaju..ja nie umiem tego robic nawet nie wiem gdzie i jak...ale myślę, że dla Nelici to jedyna szansa aby sie w koncu wydostac z tego blota:placz: