Jump to content
Dogomania

Nela-od szczeniaka w schronisku-POGRYZIONA-nareszcie ma dom..!

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mysza 1 napisał(a):
Nic trudnego, możesz skopiować teksty z tych ogłoszeń, które już są;)

A wiem, wiem tylko ja jestem tak zdolna, że zrobię ogłoszenia i niby wszystko ok. a go niema :placz: :grins: Zdolna jestem ;)

Posted

Dziękuję, ja dzisiaj też zrobię każdemu mojemu psiakowi ( a jest ich ponad 40.. tylko- bo w schronisku jest ich 200, albo AŻ, bo wszystkie są pod moją opieką ) , na gumtree lub alegratce, stamtąd dzwoni dużo ludzi .

Posted

[quote name='Gonia13']A my się znowu z cioteczką spotykamy:evil_lol: tym razem u Nelci:lol:

no jak to dobrze że żyjesz :evil_lol::evil_lol::evil_lol: juz myślałam, że cię przywalił ogrom świątecznych porządków:grins::grins::grins:

Posted

[quote name='marysia55']no jak to dobrze że żyjesz :evil_lol::evil_lol::evil_lol: juz myślałam, że cię przywalił ogrom świątecznych porządków:grins::grins::grins:

Żyję,żyję i u Nelci:loveu: się zjawiam od czasu do czasu.....

Posted

Trudno mi do ciebie neluś wchdzic...jak myślę o Tobie..jak Cię widzę..to serce mi pęka...nie umiem sobie odpowiedziec na pytaie DLACZEGO?????i chyba nie chcę, bo tak naprawdę na to pytanie nie ma mądrej odpowiedzi....:-(Miziam Cię Skarbenko za uszkiem i tulę do serduszka..ślę cieplutkie myśli...a Ty od rana hopaj..bedzie Ci też przyokazji cieplej:loveu:

Posted

i kolejne święta w schronisku..
proszę Was dziewczyny, poszukajcie na Mapie Pomocy Dogomaniaków osób które oferują tymczas, wolny kojec czy cokolwiek innego, Nelę trzeba wyciągać na już .. :(