mysza 1 Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Fatalnie, a niestety dla ludzi zdjęcia są bardzo ważne, ciężko przy takich będzie zwrócić ich uwagę:shake: Głupcy z tych ludzi ale coż. Quote
zulugula Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Na allegro jest tyle psów i ich zdjęć, że Nela zginie w tłumie. Dlatego zrobiłam jej charakterystyczne czerwone zdjęcie. Nikt jej nie pominie wzrokiem :evil_lol: "]"]"] Banerek: Quote
mysza 1 Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Jeszcze fajne by były zdjęcia, na których widać pyszczek w przybliżeniu- wygląda dużo ładniej, jest taka kochana, na tych gdzie widać ją całą jest tak zmaltretowana biedaczka:shake: Quote
zulugula Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Nic więcej już nie wymyslę. To co wkleiłam powinno wystarczyć. Proponuję wstaić te zdjęcia do ogłoszeń. Na innych wygląda nieciekawie. W jakim wieku jest Nela? Warto umieścić tą informację w I poście. Quote
Rybc!a Posted November 5, 2008 Author Posted November 5, 2008 Sabina02 napisał(a):Ja zrobie... :lol: Nela ma około półtora roku . Quote
Rybc!a Posted November 6, 2008 Author Posted November 6, 2008 Super, dziękuję Ci bardzo, Sabina :) Quote
Martulinek Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Trafiłam tu, do Neli, przez banerek u Myszy. Strasznie się czyta, o tej dominacji na kilku metrach klatki, a jak dopiero Nela musi się czuć, nie zna innego życia :-( Quote
Sabina02 Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Rybc!a napisał(a):Super, dziękuję Ci bardzo, Sabina :) Bardzo prosze! :loveu: Oby tylko byl jakis efekt... Quote
mysza 1 Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Martulinek napisał(a):Trafiłam tu, do Neli, przez banerek u Myszy. Strasznie się czyta, o tej dominacji na kilku metrach klatki, a jak dopiero Nela musi się czuć, nie zna innego życia :-( I do tego bidulka trafiła do fatalnego schronu, gdzie nagminnie usypia się psy i to bez powodów:shake: Quote
Avaloth Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Nela w górę ! nikt nie chce ślicznej bidulki ? Quote
Martulinek Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 Nela od zawsze w schronisku, w błocie, a teraz jeszcze zastraszona :-( Wysoko suniu, po ciepły dom! Quote
Miśka84 Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 [quote name='mysza 1']I do tego bidulka trafiła do fatalnego schronu, gdzie nagminnie usypia się psy i to bez powodów:shake:[/quote] Co???:crazyeye: To może poprosić o pomoc media? Quote
hankag Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 Nelciu szybkiego domku zyczy ci juz szczesliwa Nela z Warszawy Quote
Valeur248 Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 Nela wciąż w zimnym schronie, a śnieżek zaczął prószyć:shake: Quote
Miśka84 Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 :placz::placz::placz: Najgorszy okres - zima :-( Quote
maarit Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Nelciu znajdziesz domek.... tylko się nie :roll:załamuj Quote
Recommended Posts