maarit Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 Neluś coś cisza u ciebie skarbie.....:-( Quote
mysza 1 Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Czy jest jakiś odzew z ogłoszeń? Nelciu.....:shake: Quote
Bambino Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Też trafiłam na wątek, przez banerek Myszy. Któraś pisała, że Nela nie ma szczęścia, bo jest nieurodziwa. Co wy??? :crazyeye:. Ona jest piękna, mam taką samą, co do wyglądu i z lekka wystraszoną ( po przejściach ) sunię, też piękny puszysty ogon. jak biegnie wyprostowana z machającym do góry ogonem, cała dumna -jest po prostu cudna. Wszystkie mały michy, choćby nie wiem jak rasowe muszą się głęboko schować. Ale faktycznie najlepsze byłyby zdjęcia gdzieś w terenie-ale rozumiem, że czasem są to niestety pobożne życzenia. :-( Quote
Miśka84 Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Bambino napisał(a):Też trafiłam na wątek, przez banerek Myszy. Któraś pisała, że Nela nie ma szczęścia, bo jest nieurodziwa. Co wy??? :crazyeye:. Ona jest piękna, mam taką samą, co do wyglądu i z lekka wystraszoną ( po przejściach ) sunię, też piękny puszysty ogon. jak biegnie wyprostowana z machającym do góry ogonem, cała dumna -jest po prostu cudna. Wszystkie mały michy, choćby nie wiem jak rasowe muszą się głęboko schować. Ale faktycznie najlepsze byłyby zdjęcia gdzieś w terenie-ale rozumiem, że czasem są to niestety pobożne życzenia. :-( Nela jest przepiękna, ale co z tego :-( Chętnych na adopcję niema :shake: Quote
gonia66 Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 Jak to się dzieje, że niektóre psinki mają założony wątek np kilka dni temu a dziś juz wątek liczy np 25 stron...a taka Pięknisia..naprawdę Sliczna Panna...przez ponad rok- uzbierała 16 stron:-(Od czego to zależy??Co tu w ogóle robić, żeby pomóc....czy to pech od urodzenia? Fatum nad Piesiem???A jeszcze jak przeczytałam o tym schronisku, że usypia się tam Psinki bez powodu...zmroziło mnie:razz:Trzeba ruszyć z Nelą...tylko jak?/Ona musi znaleźć domeczek!!!Piękna jest i taka ufna...Neluś!!!!!Skaczemy wysokaśno po domek!!!:multi::multi::multi: Quote
marysia55 Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 Nelunia do góry piesinko po domek:multi::multi::multi: Quote
Rybc!a Posted November 29, 2008 Author Posted November 29, 2008 Potrzebne są ogłoszenia, ogłoszenia i jeszcze raz ogłoszenia. A może jakiś plakat ? Quote
Miśka84 Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 gonia66 napisał(a):Jak to się dzieje, że niektóre psinki mają założony wątek np kilka dni temu a dziś juz wątek liczy np 25 stron...a taka Pięknisia..naprawdę Sliczna Panna...przez ponad rok- uzbierała 16 stron:-(Od czego to zależy??Co tu w ogóle robić, żeby pomóc....czy to pech od urodzenia? Fatum nad Piesiem???A jeszcze jak przeczytałam o tym schronisku, że usypia się tam Psinki bez powodu...zmroziło mnie:razz:Trzeba ruszyć z Nelą...tylko jak?/Ona musi znaleźć domeczek!!!Piękna jest i taka ufna...Neluś!!!!!Skaczemy wysokaśno po domek!!!:multi::multi::multi: Widocznie więcej ludzi tam zagląda, a tu..... Poproszę jedną osobę o ogłoszenie na gratce. Jak będzie to napiszę Quote
Miśka84 Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 Cierpienie pięknej Neli! Podziękowania dla: Rybka 39 Quote
Rybc!a Posted November 29, 2008 Author Posted November 29, 2008 Fotki wyszły całkiem ładne, a to naprawdę trudne. Nela bardzo pragnie kontaktu z człowiekiem, a przy tym bardzo się denerwuje , kręci kółka w boksie, skacze . Kurczę, jak potrzebny jest jej DT :( . Quote
Miśka84 Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Ona jwst po kostki w błocie :placz: Nie mogą kupić jakiegoś żwiru i wysypać? Quote
Rybc!a Posted November 30, 2008 Author Posted November 30, 2008 Niestety nie, tak wyglądają nasze boksy .:placz: Quote
Miśka84 Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Rybc!a napisał(a):Niestety nie, tak wyglądają nasze boksy .:placz: To co kasy nie mają na żwir? Nawet pare desek by dali :angryy: U nas w schronie jak prasa się napisała art. to wtedy kupili żwir. Psy tez w błocie siedziały. Quote
Rybc!a Posted November 30, 2008 Author Posted November 30, 2008 Tu nie kasa jest problemem, tylko brak chęci na cokolwiek . Quote
Miśka84 Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Rybc!a napisał(a):Tu nie kasa jest problemem, tylko brak chęci na cokolwiek . A to prawda, że w styczniu mają się władze zmienić w schronie? Quote
gonia66 Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Jezu...nie wytrzymam..trzymajcie mnie ludzie...przecież jak zobaczyłam to błoto..na pierwszej stronie z ubiegłego roku też Nala była w błocie i od tamtej pory dalej tak jest??Co to w ogóle za schronisko???Nie można gdzieś tego opisać i zawiadomić jakies wyzsze władze??/Przecież krew zalewa na takie widoki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:mad::mad::mad:Uwazam, ze ktoś powinien za to odpowiedzieć...pomyślmy dziewczyny..jakmożna zrobić im koło du....???Pzrecież nie mozemy patrzyć na takie bagno..tam żyją żywe stworzenia, które czują...szlag....:placz: Quote
Miśka84 Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 gonia66 napisał(a):Jezu...nie wytrzymam..trzymajcie mnie ludzie...przecież jak zobaczyłam to błoto..na pierwszej stronie z ubiegłego roku też Nala była w błocie i od tamtej pory dalej tak jest??Co to w ogóle za schronisko???Nie można gdzieś tego opisać i zawiadomić jakies wyzsze władze??/Przecież krew zalewa na takie widoki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:mad::mad::mad:Uwazam, ze ktoś powinien za to odpowiedzieć...pomyślmy dziewczyny..jakmożna zrobić im koło du....???Pzrecież nie mozemy patrzyć na takie bagno..tam żyją żywe stworzenia, które czują...szlag....:placz: Gazety i TV regionalna, Uwaga i takie inne. List do Prezydenta Miasta z podpisami np. ludzi z dogo. Zawiadomiś jakieś organizacje. Quote
gonia66 Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 no, ale ot chyba mogą zrobić tylko ludzie, ktorzy znają to schronisko???JA chętnie zloże podpisy..ale tam chyba też trzeba fotki jakieś no i jakieś konkretne dowody.... Quote
Miśka84 Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 gonia66 napisał(a):no, ale ot chyba mogą zrobić tylko ludzie, ktorzy znają to schronisko???JA chętnie zloże podpisy..ale tam chyba też trzeba fotki jakieś no i jakieś konkretne dowody.... Media itd. - w tej sprawie to tylko osoby, które sa na miejscu mogą działać, a my to tylko jakieś petycje. Może niech się ciotki z Elbląga wypowiedzą:roll: Quote
Recommended Posts